Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(dalia11 @ 2009 10 12, 23:26)
sveikute,mano suneliui irgi tuoj 1,8 irgi seniai norime...nesisaugom... mmm atsirado 7men po gimdymo, reguliarios.bet karta uzsilaike.nuejus pas gine pasirode kad kiausides tuscios ir kol maitinu sake nieko nebus ovuliacija nevyksta  sad.gif  ...jau kuri laika ,kai mazius pasimaitina ,jauciu issekima.nutariau nutraukti.jau 3 d kaip nemaitinu,pavyko labai svelniai ko nesitikejau,nes labai aktyviai culpdavo,net tuscius...  g.gif .tik kas atsakys per kiek laiko atsistatys organizmas,atsiras ovuliacija???!!!

manau tai yra labai individualu, čia pilna pvz., kad ir maitinančios neturėjusios mmm pastoja, tai daugiau optimizmo;)
P.S. Kaip atpratinote švelniai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninulia @ 2009 10 13, 20:49)
manau tai yra labai individualu, čia pilna pvz., kad ir maitinančios neturėjusios mmm pastoja, tai daugiau optimizmo;)

smile.gif migdyt be papo pratinau.paguldau i lovyte ,apsikabina svelnu meskuti ,duodu tiute ir sakau kad uzmerktu akytes,mama tuoj ateis biggrin.gif aisku pati neateinu.. pasaukia"mama ateik" ,as is kito kambario atsiliepiu,atsakau kad nusipraus mama ir ateis,dar ko prigalvoju ax.gif ..taip ir uzmiega.nakti,kai prabunda arbatytes .paryciais 1k dar duodavau,paskui kas antra diena paryciais. o dabar jau nuo spalio 9 negavo.taip be asaru,su trupuciu "oziuku" ir pabaigem, nors siryt dar prisimine,bet apsiejom be asaru. smile.gif vakar teko nusitraukt,nes pieno prisikaupe
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 13, 17:46)
Idomu.mm tau atsirado kai nustojai maitint??man jos seniai,tik ovuliacijos nera ,skirtumas toks.kada visai nemaitinsiu kada atsistatys,supratimo neturiu,o dar sunkumu turejau su pastojimu..Labai gaila ,kad tiek tau teko isgyvent verysad.gif

Taip, man mm atsirado kai visiškai nustojau maitint. Kol tik mažinau maitinimą, mmm nebuvo, O taip pat nebuvo, nes nepastodavau. Na, bet jei tau buvo sunkumų su pirmu pastojimu, tai čia labai individualu tada...Aš kažkaip manau, kad organizmas gana greit atsistato po maitinimo, t.y. atsiranda O, jei su ja nebuvo problemų iki pastojimo. Tačiau organizmas vistiek kiekvienos individualiai reaguoja į ilga maitinimą. Man va pvz. ryškiai išseko, kažko pradėjo trūkt, kad nepavyksta išnešiot antro dabar, nors su pirmu nebuvo jokio vargo. Aš viską nurašau maitinimui. Aplinkui kiek pažįstų besilaukiančių draugių, tai visos laukia antro, kai pirmam vaikui dar nėra dviejų. Bet visos maitino ne ilgiau kaip pusę metų....Va tik vieną draugė iškrenta iš šio konteksto: maitino pusantrų metų ir pastojo nesulaukusi mmm dabar.
Viskas individualu. Dalia11, siūlau nueit pas ginę, per echo matys kas vyksta su kiaušidėm, ar miega ar bunda ir t.t. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninulia @ 2009 10 13, 20:49)

aciu uz palaikyma smile.gif butu optimizmo,jei butu daug noro aktyviai uzsiimt... jauciu hormonai persitvarke taip,kad jokio sekso nesinori..o antro leliaus labai noriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 14, 11:16)
aciu uz palaikyma  smile.gif  butu optimizmo,jei butu daug noro aktyviai uzsiimt... jauciu hormonai persitvarke taip,kad jokio sekso nesinori..o antro leliaus labai noriu    blink.gif

buvo, pasibaige nenorejimas kai baigiau matint, iki tol smileysex.gif: apskritai galejo ir nebut. taip kad jei norit antro tai arba persilauzt ir uzsimanyt, arba rimtai pabaigt ir tada noras pats sugris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2009 10 14, 11:12)
Taip, man mm atsirado kai visiškai nustojau maitint. Kol tik mažinau maitinimą, mmm nebuvo, O taip pat nebuvo, nes nepastodavau. Na, bet jei tau buvo sunkumų su pirmu pastojimu, tai čia labai individualu tada...Aš kažkaip manau, kad organizmas gana greit atsistato po maitinimo, t.y. atsiranda O, jei su ja nebuvo problemų iki pastojimo. Tačiau organizmas vistiek kiekvienos individualiai reaguoja į ilga maitinimą. Man va pvz. ryškiai išseko, kažko pradėjo trūkt, kad nepavyksta išnešiot antro dabar, nors su pirmu nebuvo jokio vargo. Aš viską nurašau maitinimui. Aplinkui kiek pažįstų besilaukiančių draugių, tai visos laukia antro, kai pirmam vaikui dar nėra dviejų. Bet visos maitino ne ilgiau kaip pusę metų....Va tik vieną draugė iškrenta iš šio konteksto: maitino pusantrų metų ir pastojo nesulaukusi mmm dabar.
Viskas individualu. Dalia11, siūlau nueit pas ginę, per echo matys kas vyksta su kiaušidėm, ar miega ar bunda ir t.t. wink.gif

verysad.gif taigi buvau pas gine neseniai-nieko nevyksta.nemanau kad kas taip greit pakito.suvokiu,kad individualu.bet man toli grazu ne 20,laiko lieka vis maziau... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 11:19)
buvo, pasibaige nenorejimas kai baigiau matint, iki tol smileysex.gif: apskritai galejo ir nebut. taip kad jei norit antro tai arba persilauzt ir uzsimanyt, arba rimtai pabaigt ir tada noras pats sugris  mirksiukas.gif

smile.gif nuraminai,ne viena tokia nenorinti ax.gif ... na kai uzsimanysiu gal bus zenklas,kad ovuliacija sugrizo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 14, 11:22)
verysad.gif taigi buvau pas gine neseniai-nieko nevyksta.nemanau kad kas taip greit pakito.suvokiu,kad individualu.bet man toli grazu ne 20,laiko lieka vis maziau... verysad.gif

dar prie to pacio mirksiukas.gif kol maitinau 1m 3 men, mmm nebuvo, jos pasirode praejus mazdaug 2 men po pabaigimo, taip kad jei tik katik baiget maitint, tai dar menesiuka kita reik palaukti, o tada jau ziuret ar viskas gerai, man taip ir gine sake

o del nenorejimo ir norejimo, tai zinok labai gali but, nes kiek pamenu tai kai pradejau jau noret, tai kaskur +- po 2 sav ir mmm parsirado. taip kad vilciu daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zujkia: 14 spalio 2009 - 10:28
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 14, 11:26)
Papildyta:

smile.gif nuraminai,ne viena tokia nenorinti ax.gif ... na kai uzsimanysiu gal bus zenklas,kad ovuliacija sugrizo  smile.gif

nu dar 50 nėra gal? smile.gif Tai neprarask dar vilties, menopauzei dar anksti įtariu wink.gif Man irgi ne niolika, bet nu iki 40 metų manau visos galim susilaukt, nebent bėdų yra nuo pat jaunystės....Aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 11:27)
dar prie to pacio  mirksiukas.gif  kol maitinau 1m 3 men, mmm nebuvo, jos pasirode praejus mazdaug 2 men po pabaigimo, taip kad jei tik katik baiget maitint, tai dar menesiuka kita reik palaukti, o tada jau ziuret ar viskas gerai, man taip ir gine sake

o del nenorejimo ir norejimo, tai zinok labai gali but, nes kiek pamenu tai kai pradejau jau noret, tai kaskur +- po 2 sav ir mmm parsirado. taip kad vilciu daug  4u.gif

thumbup.gif ACIU uz paguoda,net sviesele nusvito tunelio gale biggrin.gif belieka but kantriai
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 14, 14:56)
thumbup.gif ACIU uz paguoda,net sviesele nusvito tunelio gale  biggrin.gif  belieka but kantriai

4u.gif Labai malonu kad esama patirtis ir kitiem gali padet, nes ir pati panikavau, nes vaikiuko antro noris labai, bet "taikinio" i kuri saudyt nera. pas kelias gines ejau ir visur tas pats atsakymas: baigi maitint, priaugi siek tiek svorio va tada ir bus vaikiukas. Pirmas jau zengtas, antras irgi gera linkme juda, tikiuosi ir su vaikiuku greit pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 15:28)
4u.gif  Labai malonu kad esama patirtis ir kitiem gali padet, nes ir pati panikavau, nes vaikiuko antro noris labai, bet "taikinio" i kuri saudyt nera. pas kelias gines ejau ir visur tas pats atsakymas: baigi maitint, priaugi siek tiek svorio va tada ir bus vaikiukas. Pirmas jau zengtas, antras irgi gera linkme juda, tikiuosi ir su vaikiuku greit pavyks smile.gif

smile.gif tikriausiai labai kudute esi,kiek sveri ,jei nepaslaptis?as 53kg dar noriu numest pora.
Atsakyti
QUOTE(dalia11 @ 2009 10 14, 16:52)
smile.gif tikriausiai labai kudute esi,kiek sveri ,jei nepaslaptis?as 53kg dar noriu numest pora.

aha, prie kuduju smile.gif daba jau tikriausiai 47 pasiekiau. Pries pirma nestuma buvo 48. I maitinimo pabaiga buvau iki 44 nusiritus doh.gif tai manau kad ir cia dar beda buvo. O 53 labai normalus svoris. nebent ugis visai mazuliukas butu. mano kai 164, tai noretusi iki kokiu 50 prisikapstyt ir tada jau sau tikrai patikciau, o tai dba pasiziuri ir vis per kuda biggrin.gif
Atsakyti