QUOTE(Push_Push @ 2009 10 14, 11:12)
Taip, man mm atsirado kai visiškai nustojau maitint. Kol tik mažinau maitinimą, mmm nebuvo, O taip pat nebuvo, nes nepastodavau. Na, bet jei tau buvo sunkumų su pirmu pastojimu, tai čia labai individualu tada...Aš kažkaip manau, kad organizmas gana greit atsistato po maitinimo, t.y. atsiranda O, jei su ja nebuvo problemų iki pastojimo. Tačiau organizmas vistiek kiekvienos individualiai reaguoja į ilga maitinimą. Man va pvz. ryškiai išseko, kažko pradėjo trūkt, kad nepavyksta išnešiot antro dabar, nors su pirmu nebuvo jokio vargo. Aš viską nurašau maitinimui. Aplinkui kiek pažįstų besilaukiančių draugių, tai visos laukia antro, kai pirmam vaikui dar nėra dviejų. Bet visos maitino ne ilgiau kaip pusę metų....Va tik vieną draugė iškrenta iš šio konteksto: maitino pusantrų metų ir pastojo nesulaukusi mmm dabar.
Viskas individualu. Dalia11, siūlau nueit pas ginę, per echo matys kas vyksta su kiaušidėm, ar miega ar bunda ir t.t.
taigi buvau pas gine neseniai-nieko nevyksta.nemanau kad kas taip greit pakito.suvokiu,kad individualu.bet man toli grazu ne 20,laiko lieka vis maziau...
Papildyta:
QUOTE(Zujkia @ 2009 10 14, 11:19)
buvo, pasibaige nenorejimas kai baigiau matint, iki tol
: apskritai galejo ir nebut. taip kad jei norit antro tai arba persilauzt ir uzsimanyt, arba rimtai pabaigt ir tada noras pats sugris
nuraminai,ne viena tokia nenorinti
... na kai uzsimanysiu gal bus zenklas,kad ovuliacija sugrizo