Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 06 22, 11:03)
Sveikutės  4u.gif

Aš naktimis vis dar maitinu, tiesa tik kartą ir praeitą savaitę pamačiau II Trečiųjų mm taip ir nesulaukiau  ax.gif

Oi Kershyte, as taip ir zinojau, kad tau bus kaip ir man tongue.gif retai as beprisijungiu, o dabar pamaciau labai dziugias naujienas thumbup.gif SVEIKINU 4u.gif Sekmingo nesiojimimo nestuke.gif

O as saviski nuo maitinimo pakankamai lengvai atpratinau, nors ir labai bijojau. Palikau paskutini maitinima pries miega,o paskui ir jo nebedaviau. Tiesiog mano bachurelis jau viska valge, o prie mamos tik uzmigt fainiau budavo, tai dabar tiesiog prie krutines uzsupu.

Sekmes ir kitoms mamytems greiciau patapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 06 23, 12:50)
Oi Kershyte, as taip ir zinojau, kad tau bus kaip ir man tongue.gif  retai as beprisijungiu, o dabar pamaciau labai dziugias naujienas  thumbup.gif  SVEIKINU 4u.gif Sekmingo nesiojimimo nestuke.gif

O as saviski nuo maitinimo pakankamai lengvai atpratinau, nors ir labai bijojau. Palikau paskutini maitinima pries miega,o paskui ir jo nebedaviau. Tiesiog mano bachurelis jau viska valge, o prie mamos tik uzmigt fainiau budavo, tai dabar tiesiog prie krutines uzsupu.

Sekmes ir kitoms mamytems greiciau patapti nestuke.gif

ačiū wub.gif Tik pasidžiaugiau jūsų naijienomis, o čia bac ir pačiai taip nutiko biggrin.gif Na tikėkimės bus viskas gerai ir turėsiu vasarinuką leliuką.
Maitinu jau tik kartą anksti ryte. Kažkaip lelius gal pats pajuto, kad kažkas čia ne taip biggrin.gif
Visoms sėkmės begaudant savo gandrus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 06 24, 16:43)
ačiū  wub.gif Tik pasidžiaugiau jūsų naijienomis, o čia bac ir pačiai taip nutiko  biggrin.gif  Na tikėkimės bus viskas gerai ir turėsiu vasarinuką leliuką.
Maitinu jau tik kartą anksti ryte. Kažkaip lelius gal pats pajuto, kad kažkas čia ne taip  biggrin.gif
Visoms sėkmės begaudant savo gandrus  4u.gif

Sveikinimai dideliausieji 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Lengvu 9 menesiuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 24 birželio 2009 - 16:35
Dideliausi sveikinimai!Lengvo nesiojimo nestuke.gif As irgi taip noriu,bet vis nesulaukiu mmm.Kiek buvo tavo leliukui kai atsirado 1-os mmm?
Atsakyti
Ačiū wub.gif

Buvo gal 16 mėnesių doh.gif Ilgai aš jų laukiau smile.gif
Atsakyti
Na ir kurgi visos panelytes dingo?Nejaugi jau visos nestuke.gif tik as likau viena?
Atsakyti
Nuosirdziausi sveikinimai, kershyte!!!
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi, nes kuo toliau, tuo labiau svajoju apie antraji. Mano pirmajai jau metai ir 8 men. bet dar maitinu ir pries miega, ir nakti, ir paryciais...
mm atsinaujino tik kai vaikui buvo pusantru, bet ciklas baisiausiai ilgas - 42 dienos doh.gif ,
nors sunku ir skaiciuoti, nes dar tik 2 mm sulaukiau per ta laika...
sunku ir planuoti kazka, itariu, kad kol nenutrauksiu maitinimo, tol ir nepavyks, nors nutraukimui neuztenka motivacijos smile.gif doh.gif ax.gif
pas gydytoja eit tartis kaip cia geriau neiseina, nes jos vienareiksmis butu atsakymas - nutraukti maitinima, jau kai metu buvau nuejusi, sake nu max iki 1.5 matink wink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,na ash visishkai nutraukiau maitinima,jau tuoj savaite kaip nebemaitinu.Tiesa mano dukryte labai buvo prisirishus prie kruties,dabar net nebeprasho schmoll.gif nors iki 9 men.maitinau pagal poreiki.Dabar laukiu pirmosios ovuliacijos,lygtai pastebejau,kad ishskyru padaugejo,gal tuoj ji ir bus.Beda ta,kad vyras ishvyko aplankyti tevu ir grish tik po dvieju savaiteliu verysad.gif na bet taip pasiilgsim per ta laika vienas kito, kad tikiuosi ishkart nestuke.gif
Atsakyti
o as dar nei pirmo neturiu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ar galima pastoti, jei po gimdymo dar nebuvo menesiniu 4u.gif pirmam vaikeliui puse metu 4u.gif
Atsakyti
Taip, kiek man zinoma, imanoma
Atsakyti