Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Oksanik @ 2009 06 10, 16:28)
na lyg ir regulairus, bent jau gali paziureti mano BT grafikus
http://www.babyplan.ru/profile/28121
bus po cikly na saite:
1...

nu kuo tolyn tuo reguliaresni drinks_cheers.gif , aš klausiu dėl savęs, nes man buvo dar tik vienas ciklas, kuris truko 45 dienas, dabar O buvo 24 cd, tai galvoju kada čia man ko tikėtis. faktiškai turėtų būti trumpesnis, juk antra fazė kiek žinau gali trukti iki 16 dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 06 10, 15:36)
nu kuo tolyn tuo reguliaresni  drinks_cheers.gif , aš klausiu dėl savęs, nes man buvo dar tik vienas ciklas, kuris truko 45 dienas, dabar O buvo 24 cd, tai galvoju kada čia man ko tikėtis. faktiškai turėtų būti trumpesnis, juk antra fazė kiek žinau gali trukti iki 16 dienų  g.gif

Matai, todel, kad maitinimu skaiciu vis mazindavau, galop visiskai nutraukiau prie paskutines mmm, tikejausi, kad si cikla O 15 cd ivyks, bet sprendziant is BT ir OT, sulauksiu 16 cd arba veliausia 17 cd, bet vis sis tas ir tik butu laimingas nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 06 10, 16:40)
Matai, todel, kad maitinimu skaiciu vis mazindavau, galop visiskai nutraukiau prie paskutines mmm, tikejausi, kad si cikla O 15 cd ivyks, bet sprendziant is BT ir OT, sulauksiu 16 cd arba veliausia 17 cd, bet vis sis tas ir tik butu laimingas nestuke.gif  ax.gif

Būtinai bus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites:) Noriu susipazinti ir isirasyti i jusu gretas.
Mano dukrytei 1,5 metuku, vis dar maitinu, ir labai labai noriu antro vaikelio, tas noras nepraeina jau kokiu puse metu, beje, tiek ir planuojame, bet kolkas nesekmingai..noriu nedidelio skirtumo tarp vaikuciu:) mmm dar ne prasidejo, tai va, manau, as is tu moteru, kurios sunkiai pastoja maitinant. matyt, hormonai slopina ovuliacija. o nutraukti vis nepavyksta, nerasiruoses vaikas, reikia jai to pienuko ir labai. ka tik dantukai isdygo, 8 per 2 savaites, tai praktiskai nieko ir nevalge isskyrus MP..tai ir nezinau, ka cia daryti, gine sake nustot maitint, susilaukti mmm, o tada ir pastosiu...nu nzn, gal ir teisingai, bet 4u.gif noriu nestuke.gif ... gal kas turi kokiu minciu?
perskaiciau zinutes visas, tai noriu visoms mamytems palinketi sekmes! saugokit maziukus ir esamus ir busimus:)
iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anyka @ 2009 06 13, 23:44)
Sveikos, mergaites:) Noriu susipazinti ir isirasyti i jusu gretas.
Mano dukrytei 1,5 metuku, vis dar maitinu, ir labai labai noriu antro vaikelio, tas noras nepraeina jau kokiu puse metu, beje, tiek ir planuojame, bet kolkas nesekmingai..noriu nedidelio skirtumo tarp vaikuciu:) mmm dar ne prasidejo, tai va, manau, as is tu moteru, kurios sunkiai pastoja maitinant. matyt, hormonai slopina ovuliacija. o nutraukti vis nepavyksta, nerasiruoses vaikas, reikia jai to pienuko ir labai. ka tik dantukai isdygo, 8 per 2 savaites, tai praktiskai nieko ir nevalge isskyrus MP..tai ir nezinau, ka cia daryti, gine sake nustot maitint, susilaukti mmm, o tada ir pastosiu...nu nzn, gal ir teisingai, bet  4u.gif noriu  nestuke.gif ... gal kas turi kokiu minciu?
perskaiciau zinutes visas, tai noriu visoms mamytems palinketi sekmes! saugokit maziukus ir esamus ir busimus:)
iki smile.gif

Sveika,Anyka,
mano padetis panasi i tavo - mano suneliui 1,5 metuku, taip pat dar vis maitinu, su vyru galvojame ir planuojame antra vaikeli (tai pat norisi nedidelio metu skirtumo tarp vaikuciu), menesines atsirado pries puse metu - ir puse metu matuoju BT, ciklas nereguliarus, ir kol kas jokiu teigiamu rezultatu. Man taip pat atrodo, jog laktacija slopina, sutrukdo pastoti, nors mano sesuo pastojo maitindama, ir kiek skaiciau, yra moteru, kurioms pavyksta pastoti maitinant, o susilaukus antro ar trecio mazylio - maitinti abu... Tiesa, as tik ateinancia savaite ruosiuosi pas gydytoja pasiteirauti tikslesnes nepastojimo priezasties, gal yra ir kita priezastis mano atveju?.. Suprantu tave, kai mazyle valgo tik MP, mano manymu, kol sunkiai dygsta dantukai, geriausia dar pamaitinti... Vaikui esant stresineje situacijoje nerekomenduojama atjunkyti. Gal situacija del dantuku dygimo greitu laiku normalizuosis ir galesi nutraukti maitinima. O del maitinimo nutraukimo - tam turi pasiryzti pati mama, t.y., tu pati, pasakyti sau tvirtai, kodel tau tai svarbu ir reikalinga, pasiryzti (nes vaikelis gali ilgai neatsisakyti MP) ir maitinima nutraukti palaipsniui, po truputi mazinant maitinimu skaiciu per diena (galima po viena). Deja, is manes gal but menkas patarejas, nes as pati vis dar maitinu, kol kas nepasiruosusi moraliskai nutraukti, sunku....Nors sutikau gydytoju, kurie man aiskino, kad metuku vaikui MP jau nera reikalingas, netgi bevertis, taciau su ju nuomone nesutinku. Pastebejau,kad mazinant maitinimu skaiciu, reikia susirasti maisto "pakaitala", ka butu galima pasiulyti mazyliui, kai isalksta (be iprasto maisto surasti produkta, kuri megsta -karves pienuka ar kazka kita...), o kai jam norisi prisiglausti prie kruties - priglausti, paglostyti nugaryte, rankyte, stengtis nenesioti atvira krutine drabuzeliu, kad vaikutis pats nerastu ir neissitrauktu kruties, jei taip linkes daryti (taip mano mazylis daro rolleyes.gif )...
Svarbiausia - galbut -tereikia atsipalaiduoti - nesukaustyti saves mintimis apie norima vaikuti...Mintyse issiusti laiska i dangu ir gyventi toliau smile.gif Linkiu sekmytes!
Aciu tau uz palinkejima !Kad tavo norai kuo greiciau issipildytu! nestuke.gif
Atsakyti
Rasyciux, tu teisi, as is tikruju pati dar nepasiruosiusi nujunkti dukrytes, ir matau, kad jai reikia to pienuko..siaip ji jau pradejo vel normaliai valgyti, bet vistiek, lenda, iesko ir daryk ka nori:)
o del naudos po mietuku, as manau, jei tai butu visiskai nereikalinga ir nenaudinga, tai turbut pat vaikas atsisakytu, juk yra tokiu maziuku:) o as jau pastebejau draugiu ir pazistamu (kas zino) neigiama reakcija del maitinimo, tipo vaikas jau didelis ir tai nenormalu. aga, o buteliukas iki triju normalu??
o tu manai, kad BT maitinimo metu normaliai rodo, skaiciau, kad tai gali buti neinformatyvu butent del hormonu.o ka galvoji apie ovuliacijos testus, gal darei? juk gali buti , kad o vyksta, tik mmm nera.. parasyk, ka tau gydytoja pasakys, ok?

beje, tarp musu vaikuciu tik 9 dienos skirtumo, mano maze gime gruodzio 20:)))

o man smagu surasti bendraminciu, linkiu visoms tikrai greiciau sulaukti II smile.gif) juk cia yra pavyzdziai, kad tai imanoma:)))
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Diena ja MP visai nevalgom,tik vakare ir nakti,isheina kokie 4 kartai per para,mmm dar nesulaukiau,kokie sansai pastoti?kkaip manot,kiek dar laukti mmm?
Atsakyti
Tiesa labai puiku,kad radau sia tema,nes man tai l.aktualu kadangi abu su vyru svaigstam apie antra leliuka:).Kadangi planuojam antra vaikuti,o mmm taip ir nepasirodo,nes dar maitinu,buvau pas gine,ji echoskopu paziurejus pasake,kad ovuliacija dar nevyksta,bet folikulai jau yra,vienoje kiausideje net gan dideli,bet vienodo dydzio.Ji patare vartoti Feminin'a,kuris gerina kiausidziu veikla, ir mazinti maitinimus.Sumazinau,valgom MP tik vakare ir nakti jau 10 dienu.
Atsakyti
Sveika, man gydytoja sake, kad itaka turi butent naktiniai maitinimai, atseit, reikia maziau maitinti naktimis, nes prolaktinas butent nakti gaminamas. bet pvz, man tai nepavyksta, maze dar valgo nakti 4 kartus...
Atsakyti
QUOTE(anyka @ 2009 06 21, 16:43)
Sveika, man gydytoja sake, kad itaka turi butent naktiniai maitinimai, atseit, reikia maziau maitinti naktimis, nes prolaktinas butent nakti gaminamas. bet pvz, man tai nepavyksta, maze dar valgo nakti 4 kartus...

Sveikutės 4u.gif

Aš naktimis vis dar maitinu, tiesa tik kartą ir praeitą savaitę pamačiau II Trečiųjų mm taip ir nesulaukiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos moterys!
Saunu, kad zindot savo vaikucius thumbup.gif
Va CIA naudinga info, kaip tik apie planavimus zindant. 4u.gif Na, tik kad anglu kalba blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

gal busiu biski "off topic su savo pasiulymu", tai is anksto atsiprasau blush2.gif blush2.gif : Pirkau sau OT is musu paneles "Zydros akys" gavau su palinkejimu ir pirmas ciklas buvo sekmingas. Emiau 35 vnt. ir isnaudojau tik 5vnt. dar liko 30 vnt. Jei kam idomu atiduociau pigiau nei pirkau, nes vistiek dabar man jau nereiklaingi. Ir virusiuka kartu wub.gif Liko 10 vnt. 20 jautrumo ir 20vnt. 30 jautrumo.
Taip pat turiu net neispakuota pakuote "Duphastono" israse gyd. i atsotogas jei kas atsitiktu... bet aciu dievui neprireike, taip pat atiduociau pigiau. Pakuote ne neatidaryta, galiojimo laikas nesibaige.
Jei ka nors sudomins rasykit i az 4u.gif
Atsakyti