QUOTE(anyka @ 2009 06 13, 23:44)
Sveikos, mergaites:) Noriu susipazinti ir isirasyti i jusu gretas.
Mano dukrytei 1,5 metuku, vis dar maitinu, ir labai labai noriu antro vaikelio, tas noras nepraeina jau kokiu puse metu, beje, tiek ir planuojame, bet kolkas nesekmingai..noriu nedidelio skirtumo tarp vaikuciu:) mmm dar ne prasidejo, tai va, manau, as is tu moteru, kurios sunkiai pastoja maitinant. matyt, hormonai slopina ovuliacija. o nutraukti vis nepavyksta, nerasiruoses vaikas, reikia jai to pienuko ir labai. ka tik dantukai isdygo, 8 per 2 savaites, tai praktiskai nieko ir nevalge isskyrus MP..tai ir nezinau, ka cia daryti, gine sake nustot maitint, susilaukti mmm, o tada ir pastosiu...nu nzn, gal ir teisingai, bet
noriu
... gal kas turi kokiu minciu?
perskaiciau zinutes visas, tai noriu visoms mamytems palinketi sekmes! saugokit maziukus ir esamus ir busimus:)
iki
Sveika,Anyka,
mano padetis panasi i tavo - mano suneliui 1,5 metuku, taip pat dar vis maitinu, su vyru galvojame ir planuojame antra vaikeli (tai pat norisi nedidelio metu skirtumo tarp vaikuciu), menesines atsirado pries puse metu - ir puse metu matuoju BT, ciklas nereguliarus, ir kol kas jokiu teigiamu rezultatu. Man taip pat atrodo, jog laktacija slopina, sutrukdo pastoti, nors mano sesuo pastojo maitindama, ir kiek skaiciau, yra moteru, kurioms pavyksta pastoti maitinant, o susilaukus antro ar trecio mazylio - maitinti abu... Tiesa, as tik ateinancia savaite ruosiuosi pas gydytoja pasiteirauti tikslesnes nepastojimo priezasties, gal yra ir kita priezastis mano atveju?.. Suprantu tave, kai mazyle valgo tik MP, mano manymu, kol sunkiai dygsta dantukai, geriausia dar pamaitinti... Vaikui esant stresineje situacijoje nerekomenduojama atjunkyti. Gal situacija del dantuku dygimo greitu laiku normalizuosis ir galesi nutraukti maitinima. O del maitinimo nutraukimo - tam turi pasiryzti pati mama, t.y., tu pati, pasakyti sau tvirtai, kodel tau tai svarbu ir reikalinga, pasiryzti (nes vaikelis gali ilgai neatsisakyti MP) ir maitinima nutraukti palaipsniui, po truputi mazinant maitinimu skaiciu per diena (galima po viena). Deja, is manes gal but menkas patarejas, nes as pati vis dar maitinu, kol kas nepasiruosusi moraliskai nutraukti, sunku....Nors sutikau gydytoju, kurie man aiskino, kad metuku vaikui MP jau nera reikalingas, netgi bevertis, taciau su ju nuomone nesutinku. Pastebejau,kad mazinant maitinimu skaiciu, reikia susirasti maisto "pakaitala", ka butu galima pasiulyti mazyliui, kai isalksta (be iprasto maisto surasti produkta, kuri megsta -karves pienuka ar kazka kita...), o kai jam norisi prisiglausti prie kruties - priglausti, paglostyti nugaryte, rankyte, stengtis nenesioti atvira krutine drabuzeliu, kad vaikutis pats nerastu ir neissitrauktu kruties, jei taip linkes daryti (taip mano mazylis daro
)...
Svarbiausia - galbut -tereikia atsipalaiduoti - nesukaustyti saves mintimis apie norima vaikuti...Mintyse issiusti laiska i dangu ir gyventi toliau
Linkiu sekmytes!
Aciu tau uz palinkejima !Kad tavo norai kuo greiciau issipildytu!