Sveikutes. Na stai-buna-lauki lauki planuoji, o vaikelio kaip ner taip ner. Manau del to neverta labai pergyventi ir skubinti "ivykiu". Juk ir sitam - nestumo planavimo atvejui - tinka tas pats pasakymas "jei nori prajuokinti dieva, papasakok jam apie savo planus". Man atrodo, kad tikrai tinka, argi ne? Net jeigu ir persileidimas buvo, tai matyt ne tas laikas, ne ta zvaigzdele danguje isiziebe... Tiesiog neverta nusiminti, svarbu auginti savyje nora, labai labai tuo tiketi ir jis tikrai issipildys. Bet ka as cia... Juk visa tai taip aisku...
Man dabar pagal mano skaiciavimus septinta nestumo savaite. Aplinkybes nestumui nera labai palankios. Maitinu pirmagimi sunu MP. Buvau pas gin-e, sake mazinti maitinima, jei noriu "likti su plaukais ir nagais". Sake, dabar svarbiausia rupintis nauja uzsimezgusia gyvybe, nes jos vienintelis maistas - mano kraujas. Diena paprasciau - galiu maitinti koselem, vaisinem tyrelem, bet kaip su tuo mazinimu nakti? Maniskis, lyg kazka itardamas, dabar kaip tycia nakti pradejo kas dvi valandas atsibusti. Anksciau uzteko pora kartu pamaitinti. Taip nesinori pradeti maitinti misinukais. O kaip jums buvo , kai mazinot MP, papasakokit prasau. Zinau, kad kitos nutraukia maitinima savaime, be didesniu pastangu. Arba vaikui pasidaro nebeskanu. Sutinku, tai individualu, bet, vis delto, o kokia jusu patirtis?
QUOTE(pasaga @ 2009 05 17, 19:40)
Sveikutes. Man dabar pagal mano skaiciavimus septinta nestumo savaite.
Sveikute
Nepatarsiu kaip mazinti su maitinimais nakti, nes net neisivaizduoju, tik labai smalsu kaip pavyko pastoti Kaip suprantu, pirmasis gime 2008.08 (avatare data sumaisyta). Ar jau buvo mmm, ar pirmuju taip ir nesulauket?
QUOTE(pasaga @ 2009 05 17, 20:40)
Sveikutes. Na stai-buna-lauki lauki planuoji, o vaikelio kaip ner taip ner. Manau del to neverta labai pergyventi ir skubinti "ivykiu". Juk ir sitam - nestumo planavimo atvejui - tinka tas pats pasakymas "jei nori prajuokinti dieva, papasakok jam apie savo planus". Man atrodo, kad tikrai tinka, argi ne? Net jeigu ir persileidimas buvo, tai matyt ne tas laikas, ne ta zvaigzdele danguje isiziebe... Tiesiog neverta nusiminti, svarbu auginti savyje nora, labai labai tuo tiketi ir jis tikrai issipildys. Bet ka as cia... Juk visa tai taip aisku...
Man dabar pagal mano skaiciavimus septinta nestumo savaite. Aplinkybes nestumui nera labai palankios. Maitinu pirmagimi sunu MP. Buvau pas gin-e, sake mazinti maitinima, jei noriu "likti su plaukais ir nagais". Sake, dabar svarbiausia rupintis nauja uzsimezgusia gyvybe, nes jos vienintelis maistas - mano kraujas. Diena paprasciau - galiu maitinti koselem, vaisinem tyrelem, bet kaip su tuo mazinimu nakti? Maniskis, lyg kazka itardamas, dabar kaip tycia nakti pradejo kas dvi valandas atsibusti. Anksciau uzteko pora kartu pamaitinti. Taip nesinori pradeti maitinti misinukais. O kaip jums buvo , kai mazinot MP, papasakokit prasau. Zinau, kad kitos nutraukia maitinima savaime, be didesniu pastangu. Arba vaikui pasidaro nebeskanu. Sutinku, tai individualu, bet, vis delto, o kokia jusu patirtis?
As irgi manau, kad viskas vyksta taip, kaip turi vykti. Patyriau ankstyva persileidima, vadinasi, vaikeliui dar ne laikas O mes taip laukiam broliuko ar sesytes musu Jonukui
Pasaga, as tai MP mazinau pamazu, kad vaikiukui nebutu streso. Siaip maitinau iki 6 men. tik MP - nieko kito nebuvo ragaves, net vandenuko. O paskui pradejau primaitinti, tokiu budu keisdama pienuko koselem. Taip turbut visos keiciat MP kitu maistu. Sunkiausia buvo neduoti papulio pries mieguti, nes mano angelelis visada migdydavosi prie kruties. Dar kai miegodavo 2 k., tai pirma mieguti duodavau kruti, o kai ateidavo antras miegas, pamaitinusi maziu (ne MP, o darzovienes ar kt,), eidavau i lauka, kad jis sotus uzmigtu vezime, savaime aisku be MP. Toks budas paprastas ir nekeliantis streso Veliau jau pradejom pratintis nebe lauke miegoti, o namie, tai ijungdavau lopsines ir uzsupdavau ant ranku, dar veliau jau lovoj uzlinguodavau. Man baisiausia budavo ne uzmigdyti pradzioj, o tada, kai jis vidury miego pabusdavo. Uzmigdziusi be papulio, vaikui pabudus dar duodavau kruti, o veliau pradejau nebeduot, bet vel uzsupt - ir pavyko O sekmes formule yra tai, jog as pati subrendau tam reikalui, t.y. buvau tvirta ir ne kiek neabejojau savimi. Jei bent akimirkai buciau suabejojus - duot neduot papuli - viskas, butu zluges reikalas Del to ir sako, kad visu pirma mama turi buti pasiruosusi nujunkymo procesui, o tada ir vaikelis nepatirs streso Siuo metu ta pati metoda taikau ir nakciai. Stai keleta naktu migdomes be MP, taciau nakti vaikui pabudus dar duodu kruti, bet tai dienu klausimas, kada nebeduosiu
O tada jau tikiuosi, kad kitas laukiamas mazylis neuztruks
Visoms linkiu nuosirdziausios sekmes - anksciau ar veliau visos busim
Aš taip pat esu maitinanti mama- panelė reikalauja pieno tiek naktį, tiek dieną , bet kažkaip netikėtai snd pamačiau II . nesitikėjau jog pavyks po pirmo mėnesio bandymų . Dbr tik galvoju kaip išlikt , kai prisiskaičiau apie maitinimą nėštumo metu , nes lb noriu maitint toliau ir jei gausis maitint abu
QUOTE(Rūta Žalioji @ 2009 05 26, 15:48)
Aš taip pat esu maitinanti mama- panelė reikalauja pieno tiek naktį, tiek dieną , bet kažkaip netikėtai snd pamačiau II . nesitikėjau jog pavyks po pirmo mėnesio bandymų . Dbr tik galvoju kaip išlikt , kai prisiskaičiau apie maitinimą nėštumo metu , nes lb noriu maitint toliau ir jei gausis maitint abu
Sveikinu
O jau buvau sulaukus mm, koks ciklas buvo?
Aš irgi vis dar maitinu, bet mano pirmas ciklas buvo 45 dienos. Dabar OT darau, kol kas neigiami. Na, bet tikiuosi ir man neužilgo parodys II brūkšniukus
Saugok savo žirniuką
Man mm prasidėjo kai panelei sukako 8 mėn. išpradžiu kas antrą mėnesį, o paskutinius tris tiksliai tą pačią dieną prasidėdavo, tada ir paplanavom atsakingiau
Aš laukiaus ir apie 2 vaikelį galvojau, neseniai pagimdžiau ir tebe galvoju apie 2 Tad gal po metų gal daugiau antrą reiks pirkti Nu nebent netyčiukas
Sveikutes, o as vat nutraukiau zindyma
Tikiuosi, kad si karta pavyks, Nt darysiu tik veluojant mm
QUOTE(Oksanik @ 2009 06 10, 15:10)
Sveikutes, o as vat nutraukiau zindyma
Šaunuolė Gal dabar bus lengviau
O mes dar nenutraukėm O dar po skiepų kažkokia reakcija gavosi, vaikas su 40 temperatūra, tai išvis nuo papo nenulipa. Anksčiau tik naktimis duodavau. mano OT buvo teigiamas birželio 4. Tai kaip laukiu rezultatų
QUOTE(kershyte @ 2009 06 10, 14:58)
Šaunuolė Gal dabar bus lengviau
O mes dar nenutraukėm O dar po skiepų kažkokia reakcija gavosi, vaikas su 40 temperatūra, tai išvis nuo papo nenulipa. Anksčiau tik naktimis duodavau. mano OT buvo teigiamas birželio 4. Tai kaip laukiu rezultatų
Linkiu
Mano OT tik ryskeja, laukiu teigiamo sivakar arba ryt Maziukas tai lenda po marskiniais, bet nereikalauja
QUOTE(Oksanik @ 2009 06 10, 16:08)
Linkiu
Mano OT tik ryskeja, laukiu teigiamo sivakar arba ryt Maziukas tai lenda po marskiniais, bet nereikalauja
Šiaip dienomis aš irgi atkalbu, bet mums naktį dar porą kartų papulio prireikia, bet tikiuosi jau neilgai, nes pastebiu, kad pats pačiunkia kelias sekundes ir spjauna, matyt jam tik reikia žinoti, kad mama šalia, nusiraminimui.
O pas tave reguliarus ciklas?
QUOTE(kershyte @ 2009 06 10, 15:16)
Šiaip dienomis aš irgi atkalbu, bet mums naktį dar porą kartų papulio prireikia, bet tikiuosi jau neilgai, nes pastebiu, kad pats pačiunkia kelias sekundes ir spjauna, matyt jam tik reikia žinoti, kad mama šalia, nusiraminimui.
na lyg ir regulairus, bent jau gali paziureti mano BT grafikus
http://www.babyplan.ru/profile/28121
bus po cikly na saite:
1...