QUOTE(kershyte @ 2009 05 10, 14:39)
sveikinu pagaliau sulaukus savo žirniuko
labai džiaugiuosi už tave. Na, papasakok, daugiau, kaip jautiesi, ką jauti, kokio ilgio tavo ciklai ar taip ir nesusireguliavo ir t.t. Viskas labai įdomu.
Va, aš jau nuo kovo 28 d. nesulaukiu savo "draugių" NT dariau prieš kelias dienas- neigiamas, na, nieko, aš kantri
tik žiūriu, kad jau beveik visos čia
Aciu uz sveikinimus
Jausti, tai beveik nieko nejauciu. Jei NT nebutu teigiamas, tai ne neitarciau, kad
Na bet su pirmu irgi nieko nejauciau. Tik troskina labai ir kartais galva apsisuka ar karstis ismusa, kai atsistoju. Ai, dar tiesa pasidare sunku Doma nesti. Anksciau nuo savo tevu iki namu parsinesdavau ant ranku ne neuzdusus, o dabar pavargstu
Krutine jautresne nepasidare kol kas. Nuovargis dar nekamuoja (su pirmu istisai miegodavau pirma trimestra, kai ne darbe budavau
)
Na ciklai mano jau susireguliave buvo iki to nelemtojo gripo. BUvo vel kaip ir pries sunaus gimima - 28CD. Tik vat pasirodo, kad mano ovuliacija labai velyva. Jei ne OT, tai buciau ir nezinojus, kad mano 2 faze trunka tik 8 dienas. Siaip iki sio ciklo darem atsakingai leliuka kiekviena menesi, o si kazkaip atsipuciau, jau pradejau galvoti kaip i darba grisiu, su Domu i darzeli namudini buvom nuvaziave, uzsirasem nuo rudens. Net vyrui nesakiau, kada OT mano teigiami buvo (net klause, ka prisipirkai ir nebesidarai daugiau
). Kazkaip naturaliai gavosi, kad su ND neblogai uztaikem
Dar tiesa, implantacija man buvo kaip tik ta diena, kai jau mmm turejo buti. Ir vis tiek issilaike zirniukas
Matyt jau norejo pas mus
Tikiuosi, kad nepersigalvos
Vyra dar menesiuka pries tai maitinau vitaminais, kurie skatina vaisinguma
Linkiu ir tau kuo greiciau sulaukti savo
II
Tau ypatingas virusiukas