Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(bambyze @ 2009 05 07, 19:59)
pas mus vaikutis iskart miegojo lovytej, tai kazkaip kitaip reiks spresti ta klausima. Idomu kaip kitos mamytes ruosiasi daryt  wub.gif

geras klausimas g.gif maniškis, tai miega lovytėje, pristumtoje prie mūsų lovos. Kraustyti į kitą kambarį tikrai per mažas g.gif Įsivaizduoji, nebuvau apie tai net pagalvojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 20:02)
geras klausimas  g.gif maniškis, tai miega lovytėje, pristumtoje prie mūsų lovos. Kraustyti į kitą kambarį tikrai per mažas g.gif  Įsivaizduoji, nebuvau apie tai net pagalvojus  blush2.gif

smile.gif na dabar pats laikas manau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Na pagaliau po pusmecio bandymu sulaukiau ir as savo II bigsmile.gif
Eisiu pas gine 20 diena, tai tada jau isitikinti, kad viskas OK. Tada ir virusiuku galesiu visoms atsiusti mirksiukas.gif
O siaip pastojau visai netiketai, nes pries pora menesiu persirgau labai sunkiai gripu, tai po to ciklas buvo anovuliacinis, kitas truko tik 18 dienu, o vat si menesiuka sunus angina sirgo, tai savaite kabejo ant kruties istisai. O ir dabar matinu kokius 6-7 k. per para ir nelabai zinau kaip sumazinti ta maitinimu skaiciu, nes jau klykimas tai baisinis doh.gif
Na tikiuosi, kad viskas bus gerai ir galesiu maitinti.
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 05 10, 14:15)
Sveikos merginos  4u.gif
Na pagaliau po pusmecio bandymu sulaukiau ir as savo II  bigsmile.gif
Eisiu pas gine 20 diena, tai tada jau isitikinti, kad viskas OK. Tada ir virusiuku galesiu visoms atsiusti  mirksiukas.gif
O siaip pastojau visai netiketai, nes pries pora menesiu persirgau labai sunkiai gripu, tai po to ciklas buvo anovuliacinis, kitas truko tik 18 dienu, o vat si menesiuka sunus angina sirgo, tai savaite kabejo ant kruties istisai. O ir dabar matinu kokius 6-7 k. per para ir nelabai zinau kaip sumazinti ta maitinimu skaiciu, nes jau klykimas tai baisinis  doh.gif
Na tikiuosi, kad viskas bus gerai ir galesiu maitinti.

thumbup.gif sveikinu pagaliau sulaukus savo žirniuko wub.gif labai džiaugiuosi už tave. Na, papasakok, daugiau, kaip jautiesi, ką jauti, kokio ilgio tavo ciklai ar taip ir nesusireguliavo ir t.t. Viskas labai įdomu.
Va, aš jau nuo kovo 28 d. nesulaukiu savo "draugių" NT dariau prieš kelias dienas- neigiamas, na, nieko, aš kantri mirksiukas.gif tik žiūriu, kad jau beveik visos čia nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 10, 14:39)
thumbup.gif  sveikinu pagaliau sulaukus savo žirniuko  wub.gif  labai džiaugiuosi už tave. Na, papasakok, daugiau, kaip jautiesi, ką jauti, kokio ilgio tavo ciklai ar taip ir nesusireguliavo ir t.t. Viskas labai įdomu.
Va, aš jau nuo kovo 28 d. nesulaukiu savo "draugių" NT dariau prieš kelias dienas- neigiamas, na, nieko, aš kantri  mirksiukas.gif  tik žiūriu, kad jau beveik visos čia  nestuke.gif  wub.gif

Aciu uz sveikinimus wub.gif
Jausti, tai beveik nieko nejauciu. Jei NT nebutu teigiamas, tai ne neitarciau, kad nestuke.gif Na bet su pirmu irgi nieko nejauciau. Tik troskina labai ir kartais galva apsisuka ar karstis ismusa, kai atsistoju. Ai, dar tiesa pasidare sunku Doma nesti. Anksciau nuo savo tevu iki namu parsinesdavau ant ranku ne neuzdusus, o dabar pavargstu doh.gif Krutine jautresne nepasidare kol kas. Nuovargis dar nekamuoja (su pirmu istisai miegodavau pirma trimestra, kai ne darbe budavau doh.gif )
Na ciklai mano jau susireguliave buvo iki to nelemtojo gripo. BUvo vel kaip ir pries sunaus gimima - 28CD. Tik vat pasirodo, kad mano ovuliacija labai velyva. Jei ne OT, tai buciau ir nezinojus, kad mano 2 faze trunka tik 8 dienas. Siaip iki sio ciklo darem atsakingai leliuka kiekviena menesi, o si kazkaip atsipuciau, jau pradejau galvoti kaip i darba grisiu, su Domu i darzeli namudini buvom nuvaziave, uzsirasem nuo rudens. Net vyrui nesakiau, kada OT mano teigiami buvo (net klause, ka prisipirkai ir nebesidarai daugiau lotuliukas.gif ). Kazkaip naturaliai gavosi, kad su ND neblogai uztaikem blush2.gif
Dar tiesa, implantacija man buvo kaip tik ta diena, kai jau mmm turejo buti. Ir vis tiek issilaike zirniukas thumbup.gif Matyt jau norejo pas mus biggrin.gif Tikiuosi, kad nepersigalvos mirksiukas.gif
Vyra dar menesiuka pries tai maitinau vitaminais, kurie skatina vaisinguma lotuliukas.gif
Linkiu ir tau kuo greiciau sulaukti savo II
Tau ypatingas virusiukas 2.gif soske.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 05 10, 22:07)
Linkiu ir tau kuo greiciau sulaukti savo II
Tau ypatingas virusiukas  2.gif  soske.gif  nestuke.gif

Labai ačiū už tokį virusiuką wub.gif Tikiuosi ir tau jis nepabėgs, ir pagimdysi gražų ir sveiką leliuką 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sulaukiau mm thumbup.gif Tikiuosi, šį mėnesį bus geresnis rezultatas ax.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš. 4u.gif Tik ar ne perdrąsiai Tu su tais sunkumų kilnojimais? unsure.gif
QUOTE(ramu @ 2009 05 10, 22:07)
Ai, dar tiesa pasidare sunku Doma nesti. Anksciau nuo savo tevu iki namu parsinesdavau ant ranku ne neuzdusus, o dabar pavargstu  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 05 11, 19:21)
Sveikinu ir aš. 4u.gif Tik ar ne perdrąsiai Tu su tais sunkumų kilnojimais? unsure.gif

Dekui uz sveikinimus smile.gif
Na kad kiek zinau, kad jei jau nuolat kilnoji sunkumus, tai nieko bloga. Juolab, kad tas mano sunkumas dar toks nedidelis, kad jei jau pavargo, tai nelabai su juo sutarsi, kad paeitu pats, nes mamai sunku bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, uzsukau i si forumo skyreli, nes ir man tai apie ka cia rasot, labai aktualu. Sunui greit bus devyni menesiai, o mano pilve jau bresta nauja gyvybe(7 savaites). Nezinau kaip cia pavadinti, ar tai planuotas vaikas, ar netyciukas. Mmm man prasidejo po puses metu. Abu su draugu dar vaiku norejom, bet nesitikejom, kad taip greitai, zodziu mintyse lyg ir delsem , o jis pats eme ir issirinko sau laika... Rytoj eisiu pas gydytoja, idomu, ka ji pasakys. Pirmas nestumas ir gimdymas praejo gana sklandziai, ir dabar kol kas jauciuosi puikiai, gal tik nesimiega siek tiek daugiau. Neramu del vieno, kaip bus su zindymu. 4u.gif Labai noriu sunu maitinti ir toliau, bet negaliu zinoti del pasekmiu nestumui. Noras yra labai stiprus, bet ka as galiu zinoti, kas organizme desis... 4u.gif Gal kam panasiai buvo ar yra, kaip zindymas jums paveike nestuma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaga @ 2009 05 14, 17:09)
Sveikos mamytes, uzsukau i si forumo skyreli, nes ir man tai apie ka cia rasot, labai aktualu. Sunui greit bus devyni menesiai, o mano pilve jau bresta nauja gyvybe(7 savaites). Nezinau kaip cia pavadinti, ar tai planuotas vaikas, ar netyciukas. Mmm man prasidejo po puses metu. Abu su draugu dar vaiku norejom, bet nesitikejom, kad taip greitai, zodziu mintyse lyg ir delsem , o jis pats eme ir issirinko sau laika... Rytoj eisiu pas gydytoja, idomu, ka ji pasakys. Pirmas nestumas ir gimdymas praejo gana sklandziai, ir dabar kol kas jauciuosi puikiai, gal tik nesimiega siek tiek daugiau. Neramu del vieno, kaip bus su zindymu.  4u.gif Labai noriu  sunu maitinti ir toliau, bet negaliu zinoti del pasekmiu nestumui. Noras yra labai stiprus, bet ka as galiu zinoti, kas organizme desis...  4u.gif Gal kam panasiai buvo ar yra, kaip zindymas jums paveike nestuma?  4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Viskas priklauso nuo nestumo, nuo kiekvienos moters organizmo. Cia nera vienos taisykles. Viskas labai individualiai. Vienos pamaitina pirmagimi ir eina gimdyt antro i gimdykla, kitoms liepia nutraukti maitinima is karto.
Laktacija slopina progesterono gamyba, o kaip zinia sis hormonas padeda issilaikyti zirniukui. Taip pat maitinimo metu susitraukineja gimda, kas gali issaukti prieslaikini gidyma - ypac po 22 savaites.
Manau, kad reikia konsultuotis su gydytoja. Jei nestumas normalus, turetu leisti matinti normali medike. Taciau kaip rodo praktika, tokiu mazai. Dazniausiai jos liepia kuo greiciau nutraukti maitinima ir dar prigasdina, neva tavo vaikas apvalgo maziuka ir t.t. ir pan. Mano ankstesne ginekologe liepe man nutraukti matinima nuo 12 savaites, nes laktacija stabdo gimdos augima . Dabar eisiu pas kita, ziuresiu, ka ji pasakys. Kita mergaite cia sm'e pasakojo, kad jai liepe maitinti toliau ir netraumuoti vaiko. Tiesa, ji matina tik viena karta.
Klausk savo ginekologes ir tada mums dar papasakok, ka ji patars smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, senokai besilankiau 4u.gif
Kam kitam, jei ne jums pasiguosiu schmoll.gif
As tai pries savaite turejau dziaugsminga savaitgali, bet labai greit dziaugsmas praejo verysad.gif
Pasidariau testa 5dieni - buvo neryski juostele, pakartojau dar karta - tas pats (net ne vaiduokliukas, bet aiskiai matyti antra juostele, tik nalabai ryski), 6dieni vel 2 testus pasidariau - tas pats. Labai apsidziaugem. Uzsiregistravau internetu 1dieni ryte pas gine, bet ji nedirbo, tai perkelem vizita i 2dienio ryta, bet jo jau neprireike verysad.gif pradejau kraujuot. Nulekiau skubos tvarka pas gyd., tai ji jau nieko nebemate, sako kaip ir po ovuliacijos, bet... dar grizusi pasidariau testa, bet jis jau buvo I, net vaiduokliuko nebuvo verysad.gif Labai skaudu, bet pagalvojam, kad gerai, jog taip atsitiko ne kai 2 ar net 3 men. nestumas, nespejau susigyvent su nestukes statusu. Jau man sirdis plyso, o neisivaizduoju, koks didziulis skausmas, kai tai ivyksta veliau, o jei dar laukiant pirmo vaikelio, tai visai schmoll.gif
Zodziu, gyvenam toliau - laukiam unsure.gif Ir dziaugiames, kad turim nuostabu sunu ax.gif

Tikiuosi, pas jus viskas gerai wub.gif

Beje, maniskis jau menesi diena migdomas be MP, pamazu bandom ir nakciai uzmigti savarankiskai - be papulio pagalbos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 17 gegužės 2009 - 14:34