Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(currant @ 2009 05 07, 07:44)
O ar uzteks pienuko abiems vaikuciams? Atsimenu kai pirma pradejau maitint, pienuko tikrai nebuvo labai daug.. Tai Tu planuoji maitint abu vaikus? Saunuole  4u.gif  O paciam nestumui nekenkia sakai? Tai gal tada bandyt? siaubas, nu niekaip negaliu apsisprest...Svajoju apie antra, bet pirmam dar reikia kruties. Bet va jei nekenkia nestumui, tai visai liuks.

Tai visas pienas bus mažiukui. O didžioji nebent simboliškai galės ryte vakare atsigerti, jei norės dar. Jei neatpras iki to laiko.
Nėštumui nekenkia. Kol kas. Na, iš pradžių buvo problemų, bet aš nenustojau maitinti, o problemos pačios pabėgo. Nors manau, kad daugelis vietoj manęs tikrai būtų nutraukusios maitinimą.

QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 09:24)
o aš žinok atsipalaidavau nuo visų minčių ir toliau naktimis maitinu ir tuo pačiu nesisaugom. Kaip bus taip? Na, nežinau, gal ir neatsakingai elgiamės, bet pavyzdžiai rodo, kad viskas turėtų būti gerai. O be to antras vaikelis ir taip pas mus neskuba. Nuo vasario nesisaugom, o rezultato nematyt  ax.gif Kada bus lemta tada ir pamatysiu išsvajotus II   wub.gif  Ir tau to linkiu  4u.gif

Aš irgi taip dariau ir pasisekė. Tik pagalvojau, kad reikėjo planuoti pradėti keliais mėnesiais anksčiau smile.gif Sėkmės 4u.gif

QUOTE(bambyze @ 2009 05 07, 14:08)
sveikutės,

o man toks klausimas iškilo: kai gims antras vaikutis, pirmas Jūsų vaikelis dar miegos savo lovytėj ar 'perleis' kitam? Na aš turiu mintyje tuos atvejus, kai antras vaikelis gimsta, kai pirmąjam sukanka 2-eji  4u.gif

Pirmas vaikutis keliaus į lovytę (dabar miegam kartu), o antras pas mus į lovos viduriuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 05, 12:52)
sveikutės  4u.gif

pas mane atsirado tik, kai vaikui buvo 1,4. Dabar laukiu antrų, bet taip ir nesulaukiu, tiesa, vis dar naktimis maitinu ir dažnai  4u.gif

Na kaip tavo reikalai? MM atslinko? As NT lyg ir matau vaiduokliuka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 05 07, 18:29)
Na kaip tavo reikalai? MM atslinko? As NT lyg ir matau vaiduokliuka tongue.gif

NEAaaaaaaaaaaa biggrin.gif Nt daugiau negadinau, ai, arba ateis mm arba pradės spardytis pilve lelius biggrin.gif

kaip smagu dėl vaiduoklio, o jis jau toks ryškesnis ar pilkas tik? kada tau mm turi pasirodyti?
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 18:32)
NEAaaaaaaaaaaa  biggrin.gif Nt daugiau negadinau, ai, arba ateis mm arba pradės spardytis pilve lelius  biggrin.gif

kaip smagu dėl vaiduoklio, o jis jau toks ryškesnis ar pilkas tik? kada tau mm turi pasirodyti?

Siandien 13DPO, ir 32 cd, o kada tos mm turi buti ir neaisku.. Pagadink ir tu ryt NT mirksiukas.gif Maniskis man toks graziai ruzavas, pabandysiu nufotkint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 05 07, 18:41)
Siandien 13DPO, ir 32 cd,  o kada tos mm turi buti ir neaisku.. Pagadink ir tu ryt NT mirksiukas.gif Maniskis man toks graziai ruzavas, pabandysiu nufotkint mirksiukas.gif

oj kaip smagu, nufotkink, lauksiu thumbup.gif o į save jokių vilčių nededu, gal kaip ir tau, tai tik iiiiiiiiilgas ciklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 18:43)
oj kaip smagu, nufotkink, lauksiu  thumbup.gif o į save jokių vilčių nededu, gal kaip ir tau, tai tik iiiiiiiiilgas ciklas  smile.gif

Va , gal matysis kazkiek.
user posted image

Kelinta tavo dabar DPO?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 05 07, 19:06)
Va , gal matysis kazkiek.
Kelinta tavo dabar DPO?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif čia gi kuo ryškiausias teigiamas...sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif

O kiek kartų tu dar maitini?

aš nežinau kada buvo mano O, nes testus pabaigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 07 gegužės 2009 - 18:18
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 19:09)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  čia gi kuo ryškiausias teigiamas...sveikinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O kiek kartų tu dar maitini?

aš nežinau kada buvo mano O, nes testus pabaigiau  ax.gif

Aciu labai 4u.gif Linkiu ir tau kuo greiciau pamatyti II. O man bus dabar galvos skausmas atpratinti saviski nuo MP.. g.gif Kad nors per koki menesi pavyktu.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 05 07, 19:31)
Aciu labai 4u.gif  Linkiu ir tau  kuo greiciau pamatyti II. O man bus dabar galvos skausmas  atpratinti saviski nuo MP.. g.gif Kad nors per koki menesi pavyktu.. blink.gif

dar dažnai duodi? gal jam nepatiks skonis ir pats atsisakys g.gif
O kaip šiaip jautiesi? dabar, kai žinai, kad nestuke.gif , tai gal kokie požymiai išryškėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 07 gegužės 2009 - 18:33
As atpratinau ta pacia diena kai suzinojau kad laukiuos. Ir visai nebuvo sunku, tiesiog pasakiau kad nebera pienuko ir padaviau soske... bet mano vaikui buvo 17menesiu... Kazkaip maniau kad bus sunkiau, bet labai lengvai atsisake. Girdejau kad pastojant keiciasi pienelio skonis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 07 gegužės 2009 - 18:36
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 05 07, 19:36)
As atpratinau ta pacia diena kai suzinojau kad laukiuos. Ir visai nebuvo sunku, tiesiog pasakiau kad nebera pienuko ir padaviau soske... bet mano vaikui buvo 17menesiu... Kazkaip maniau kad bus sunkiau, bet labai lengvai atsisake. Girdejau kad pastojant keiciasi pienelio skonis...

Na maniskis kol kas be papulio ne is vietos, labai jam reikia.. be to jis dar maziukas (13 men) nepaaiskinsi,ka nebera.. reiks kazka siulyti vietoj MP, gal misinuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 07, 15:30)

Pirmas vaikutis keliaus į lovytę (dabar miegam kartu), o antras pas mus į lovos viduriuką  ax.gif

pas mus vaikutis iskart miegojo lovytej, tai kazkaip kitaip reiks spresti ta klausima. Idomu kaip kitos mamytes ruosiasi daryt wub.gif
Atsakyti