QUOTE(currant @ 2009 05 07, 07:44)
O ar uzteks pienuko abiems vaikuciams? Atsimenu kai pirma pradejau maitint, pienuko tikrai nebuvo labai daug.. Tai Tu planuoji maitint abu vaikus? Saunuole O paciam nestumui nekenkia sakai? Tai gal tada bandyt? siaubas, nu niekaip negaliu apsisprest...Svajoju apie antra, bet pirmam dar reikia kruties. Bet va jei nekenkia nestumui, tai visai liuks.
Tai visas pienas bus mažiukui. O didžioji nebent simboliškai galės ryte vakare atsigerti, jei norės dar. Jei neatpras iki to laiko.
Nėštumui nekenkia. Kol kas. Na, iš pradžių buvo problemų, bet aš nenustojau maitinti, o problemos pačios pabėgo. Nors manau, kad daugelis vietoj manęs tikrai būtų nutraukusios maitinimą.
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 09:24)
o aš žinok atsipalaidavau nuo visų minčių ir toliau naktimis maitinu ir tuo pačiu nesisaugom. Kaip bus taip? Na, nežinau, gal ir neatsakingai elgiamės, bet pavyzdžiai rodo, kad viskas turėtų būti gerai. O be to antras vaikelis ir taip pas mus neskuba. Nuo vasario nesisaugom, o rezultato nematyt Kada bus lemta tada ir pamatysiu išsvajotus II Ir tau to linkiu
Aš irgi taip dariau ir pasisekė. Tik pagalvojau, kad reikėjo planuoti pradėti keliais mėnesiais anksčiau Sėkmės
QUOTE(bambyze @ 2009 05 07, 14:08)
sveikutės,
o man toks klausimas iškilo: kai gims antras vaikutis, pirmas Jūsų vaikelis dar miegos savo lovytėj ar 'perleis' kitam? Na aš turiu mintyje tuos atvejus, kai antras vaikelis gimsta, kai pirmąjam sukanka 2-eji
o man toks klausimas iškilo: kai gims antras vaikutis, pirmas Jūsų vaikelis dar miegos savo lovytėj ar 'perleis' kitam? Na aš turiu mintyje tuos atvejus, kai antras vaikelis gimsta, kai pirmąjam sukanka 2-eji
Pirmas vaikutis keliaus į lovytę (dabar miegam kartu), o antras pas mus į lovos viduriuką