Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

Sveikos. Pati tik planuoju pastoti, nestuke.gif bet mano draugė turėdama 1 metuku mergaitę planuoja antrą lėliuką. Ji dar maitina krūtine, o mėnesinės jai prasidėjo dar prieš pusmetį. Prisimenu buvo išsigandusi, kad pienas dings , bet nieko viskas gerai. g.gif.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 30, 10:53)
sveikutė  4u.gif
o tau mm jau prasidėję? kiek kartų maitini?

Coco5  4u.gif

tai kad nepasirode dar tie mm; maitinu daznokai - mano drambliukas buna kad ir 3 valandu be kruties neistveria.. viena karta per diena maitinu mysiniu (cia ilga istorija). kiek zinau jei dazniau negu kas 6 valandas maitini galimybe pastot = 0, bet negaliu nemaitinti nes jis alergiskas, o mano pienas jam labiausiai tinka.
Atsakyti
Sveikutes!
Na as irgi dar maitinu (vaikui 1 ir 5 menesiai blush2.gif ), bet labai norime antro leliaus. Idomu kokia mamu patirtis, ar nekenkia maitinimas kruutimi nestumui? O ka daryt kai antras gimsta?
Atsakyti
QUOTE(currant @ 2009 05 04, 15:40)
Sveikutes!
Na as irgi dar maitinu (vaikui 1 ir 5 menesiai  blush2.gif ), bet labai norime antro leliaus. Idomu kokia mamu patirtis, ar nekenkia maitinimas kruutimi nestumui? O ka daryt kai antras gimsta?

As irgi labai noriu antro lelio ,pati dar maitinu bet as manau nedigtu tas pienas tikrai,viena mama cia pasakojo kad laukesi tai savo pirma vaika net gimdymo diena dar pamaitino thumbup.gif
pas mane tai dar nera pms ,nors jau 9 men maitinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠANTEL @ 2009 05 05, 11:14)
As irgi labai noriu antro lelio ,pati dar maitinu bet as manau nedigtu tas pienas tikrai,viena mama cia pasakojo kad laukesi tai savo pirma vaika net gimdymo diena dar pamaitino thumbup.gif
pas mane tai dar nera pms ,nors jau 9 men maitinu tongue.gif

sveikutės 4u.gif

pas mane atsirado tik, kai vaikui buvo 1,4. Dabar laukiu antrų, bet taip ir nesulaukiu, tiesa, vis dar naktimis maitinu ir dažnai 4u.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos, kurios dar maitinate pirmagimi, o pilvuke nesiojate antraji. Linkiu jums stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alisra @ 2009 05 05, 16:45)
Saunuoles merginos, kurios dar maitinate pirmagimi, o pilvuke nesiojate antraji. Linkiu jums stiprybes 4u.gif

na, bent jau dabar galvoju, kad kai lauksiuosi, nutrauksiu visai MP maitinimą, na nebent gydytoja leis toliau maitinti, nenorėčiau rizikuoti vaikelio gyvybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(currant @ 2009 05 04, 13:40)
Sveikutes!
Na as irgi dar maitinu (vaikui 1 ir 5 menesiai  blush2.gif ), bet labai norime antro leliaus. Idomu kokia mamu patirtis, ar nekenkia maitinimas kruutimi nestumui? O ka daryt kai antras gimsta?

Kol kas nekenkia ax.gif O vėliau galima maitinti abu, jei tik, aišku, noro yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 06, 15:57)
Kol kas nekenkia ax.gif O vėliau galima maitinti abu, jei tik, aišku, noro yra tongue.gif

O ar uzteks pienuko abiems vaikuciams? Atsimenu kai pirma pradejau maitint, pienuko tikrai nebuvo labai daug.. Tai Tu planuoji maitint abu vaikus? Saunuole 4u.gif O paciam nestumui nekenkia sakai? Tai gal tada bandyt? siaubas, nu niekaip negaliu apsisprest...Svajoju apie antra, bet pirmam dar reikia kruties. Bet va jei nekenkia nestumui, tai visai liuks.
Atsakyti
QUOTE(currant @ 2009 05 07, 08:44)
O ar uzteks pienuko abiems vaikuciams? Atsimenu kai pirma pradejau maitint, pienuko tikrai nebuvo labai daug.. Tai Tu planuoji maitint abu vaikus? Saunuole  4u.gif  O paciam nestumui nekenkia sakai? Tai gal tada bandyt? siaubas, nu niekaip negaliu apsisprest...Svajoju apie antra, bet pirmam dar reikia kruties. Bet va jei nekenkia nestumui, tai visai liuks.

o aš žinok atsipalaidavau nuo visų minčių ir toliau naktimis maitinu ir tuo pačiu nesisaugom. Kaip bus taip? Na, nežinau, gal ir neatsakingai elgiamės, bet pavyzdžiai rodo, kad viskas turėtų būti gerai. O be to antras vaikelis ir taip pas mus neskuba. Nuo vasario nesisaugom, o rezultato nematyt ax.gif Kada bus lemta tada ir pamatysiu išsvajotus II wub.gif Ir tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 05 07, 10:24)
o aš žinok atsipalaidavau nuo visų minčių ir toliau naktimis maitinu ir tuo pačiu nesisaugom. Kaip bus taip? Na, nežinau, gal ir neatsakingai elgiamės, bet pavyzdžiai rodo, kad viskas turėtų būti gerai. O be to antras vaikelis ir taip pas mus neskuba. Nuo vasario nesisaugom, o rezultato nematyt  ax.gif Kada bus lemta tada ir pamatysiu išsvajotus II   wub.gif  Ir tau to linkiu  4u.gif

o su pirmu vaiku kaip greitai uzkibo? Na negaliu kaip sunku apsisprest. Dar i darba noretusi bent trumpam grizt, bet velgi amzinai nescios darbuotojas statusas irgi kazkaip man nelabai patinka. Jau geriau nesirodyt darbe ir iskart antra pagimdyt. Ojej, kaip sunku apsisprest. O dar ir maitinimas. Na bet gal irgi bandysiu atsipalaiduoti ir bus kaip bus doh.gif
Atsakyti
sveikutės,

o man toks klausimas iškilo: kai gims antras vaikutis, pirmas Jūsų vaikelis dar miegos savo lovytėj ar 'perleis' kitam? Na aš turiu mintyje tuos atvejus, kai antras vaikelis gimsta, kai pirmąjam sukanka 2-eji 4u.gif
Atsakyti