Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(coco5 @ 2009 04 27, 21:01)
O gal pagimdysi, pamatysi, kiek vargo ir nebenoresi tongue.gif Juokauju aisku, bet man noras antro atejo, kai pirmajam buvo apie 6 men, o is pradziu sakiau: ne anksciau kaip po 2 metu biggrin.gif

Kershyte, kai pagadinsi Nt, duok zinia, bet jaucia mano sirdis: liksiu as cia viena  4u.gif

blogai jaučia tavo širdis, radau stalčiuje užsimetusią OT puselę, nu ir nieko nerodo, vaiduokliukas ir tiek. O OT temoje mergaitės sakė, kad OT būna laaaaaaaaabai ryškūs esant nestuke.gif . Taip, kad pabendrausim dar mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal pagimdysi, pamatysi, kiek vargo ir nebenoresi tongue.gif Juokauju aisku, bet man noras antro atejo, kai pirmajam buvo apie 6 men, o is pradziu sakiau: ne anksciau kaip po 2 metu biggrin.gif

Kershyte, kai pagadinsi Nt, duok zinia, bet jaucia mano sirdis: liksiu as cia viena  4u.gif

Nemanau, kd liksi 4u.gif
Ai man kažkaip norisi vis tiek, nors ir vargelis su tais leliais blush2.gif
Atsakyti

Prisiduodu...NT neigiamas. matosi vos vos šešėlis, bet aš jo neskaitau. Tai va, laukiu mm...kada nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 28, 11:30)
Prisiduodu...NT neigiamas. matosi vos vos šešėlis, bet aš jo neskaitau. Tai va, laukiu mm...kada nors  doh.gif

Ka tu bigsmile.gif Cia gi NT, o ne OT- cia visi visi seseliai skaitosi thumbup.gif Nu laukiam po keliu dienu jau vaiduokliuko mirksiukas.gif
Jau mintyse sveikinu
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 28, 12:44)
Ka tu bigsmile.gif  Cia gi NT, o ne OT- cia visi visi seseliai skaitosi thumbup.gif Nu laukiam po keliu dienu jau vaiduokliuko mirksiukas.gif
Jau mintyse sveikinu

Nemanau, nes kitoj temoj kur bendrauju, mergaitėms dažnai rodo tokius apgaulingus šešėlius mirksiukas.gif Nieko tokio, aš nenusimenu, reikia išmokti kažkaip atsipalaiduoti ir mėgautis visu tuo laukimu, o dabar gaunasi vos ne azartas ir tie testavimaisi man jau nusibodo. Tiesiog "dirbsim", o kaip bus taip 4u.gif
Atsakyti
Leliukai-vaikuciai wub.gif taciau visgi maitinant viena nenoreciau pastoti ir apdalinti ta,kuri dabar maitinu ir myluoju..Negerai kai nebaigiant viena etapa pradedamas kitas...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Man dar toli grazu iki antro vaikelio planavimo, nes pirmagimei dukrytei dar tik 3 menesiai bus, bet vistiek ilindau cia pasiskaitineti, nes vis neduoda ramybes mintis, kad gerai butu kad tarp vaikuciu butu nedidelis amziaus skirtumas, pvz. 2 metai.... Ir nors dabar labiausiai trokstu pailseti, normaliai naktimis issimiegoti, bet tuo paciu jau galvoju kaip bus faina tureti dar viena leliuka doh.gif Manau uz kokio pusmecio reiks kalbet su vyru ir bandyt smile.gif O dabar dar saugomes, nors maitinu, bet esu girdejusi ne viena atveji kai maitinancios mamos pastoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Migliukas81 @ 2009 04 29, 16:57)
Sveikos mamytes  4u.gif

Man dar toli grazu iki antro vaikelio planavimo, nes pirmagimei dukrytei dar tik 3 menesiai bus, bet vistiek ilindau cia pasiskaitineti, nes vis neduoda ramybes mintis,  4u.gif  Ir nors dabar labiausiai trokstu pailseti, normaliai naktimis issimiegoti, bet tuo paciu jau galvoju kaip bus faina tureti dar viena leliuka  doh.gif Manau uz kokio pusmecio reiks kalbet su vyru ir bandyt smile.gif O dabar dar saugomes, nors maitinu, bet esu girdejusi ne viena atveji kai maitinancios mamos pastoja...  unsure.gif

4u.gif Mes visos cia taip galvojam, nors auginti aisku bus sunku, bet vaikiukams abiems linksmiau augti drinks_cheers.gif

Kershyte, na kaip tavo vaiduokliai, neparyskejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coco5: 30 balandžio 2009 - 08:34
QUOTE(coco5 @ 2009 04 30, 09:33)
Kershyte, na kaip tavo vaiduokliai, neparyskejo?

NE verysad.gif nu dabar tik tikiuosi, kad ciklas neužsitęs iki begalybės
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 30, 10:09)
NE  verysad.gif  nu dabar tik tikiuosi, kad ciklas neužsitęs iki begalybės

4u.gif nenusimink, juk dar tik pirmas ciklas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
ir as jau noriu antra 2.gif , dar gimdykloj gulejo o jau norejau vel nestuke.gif
priimkit ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shmondrik @ 2009 04 30, 10:52)
Laba  smile.gif
ir as jau noriu antra 2.gif , dar gimdykloj gulejo o jau norejau  vel  nestuke.gif
priimkit ir mane  4u.gif

sveikutė 4u.gif
o tau mm jau prasidėję? kiek kartų maitini?

Coco5 4u.gif
Atsakyti