Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 04 24, 11:52)
kol kas ramuma...pilvą maudena ir tiek, na artimiausiomis dienomis manau viskas paaiškės.

O NT nebandei daryti? as tai is tu nekantriuju, darausi dar pries mm gerokai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 24, 12:13)
O NT nebandei daryti? as tai is tu nekantriuju, darausi dar pries mm gerokai tongue.gif

tai, kad nežinau kada mano kitos mm bus, nes gi dar tik vienos buvo...o NT dariau prieš porą dienų blush2.gif aišku, kad neigiamas
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 24, 12:16)
tai, kad nežinau kada mano kitos mm bus, nes gi dar tik vienos buvo...o NT dariau prieš porą dienų  blush2.gif aišku, kad neigiamas

Siandien 28CD ane? Na taip dar palauk kelias dieneles, man antrosios MM atslinko tik po 44 dienu, gali isivaizduoti kiek NT as sugadinau lotuliukas.gif
Laikykis, o gal is pirmo karto tau pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 24, 12:26)
Siandien 28CD ane? Na taip dar palauk kelias dieneles, man antrosios MM atslinko tik po 44 dienu, gali isivaizduoti kiek NT as sugadinau lotuliukas.gif
Laikykis, o gal is pirmo karto tau pavyks mirksiukas.gif

abejoju... o vėliau ciklas susireguliavo?
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 24, 12:28)
abejoju... o vėliau ciklas susireguliavo?

Tai dabar man antras ciklas, kadangi OT tik 18CD buvo teigimas, tai speju kad ir sitas ciklas bus apie 35d...Nors iki nestumo buvo kaip laikrodukas visad 28d..
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 24, 13:02)
Tai dabar man antras ciklas, kadangi OT tik 18CD buvo teigimas, tai speju kad ir sitas ciklas bus apie 35d...Nors iki nestumo buvo kaip laikrodukas visad 28d..

aš jau pabaigus OT, tai net nežinau kada buvo mano O, kitų požymių irgi nejaučiau. Ai kaip bus taip. Leisiu įvykiams klostytis natūraliai smile.gif

Kada tau mm turi būti? gal nesulauksi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 24, 13:25)
aš jau pabaigus OT, tai net nežinau kada buvo mano O, kitų požymių irgi nejaučiau. Ai kaip bus taip. Leisiu įvykiams klostytis natūraliai  smile.gif

Kada tau mm turi būti? gal nesulauksi  bigsmile.gif

A kas cia zino lotuliukas.gif gal po kokiu 45 dienu sulauksiu doh.gif Mums kol nesusireguliuos ciklai, tol bus galima tik speti apie ciklo ilguma, todel as pradejau darytis tuos OT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 24, 13:35)
A kas cia zino lotuliukas.gif gal po kokiu 45 dienu sulauksiu doh.gif Mums kol nesusireguliuos ciklai, tol bus galima tik speti apie ciklo ilguma, todel as pradejau darytis tuos OT mirksiukas.gif

Jaučiu reikės man dar užsisakyti tų OT g.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 24, 13:37)
Jaučiu reikės man dar užsisakyti tų OT  g.gif

Sveika, gal jau gadinai NT? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 27, 11:51)
Sveika, gal jau gadinai NT? ax.gif

laba, negadinau dar biggrin.gif rytoj bandysiu, bet manau bus kaip ir tau iiiiiilgas ciklas smile.gif
Atsakyti
O aš jau planuoju antrą 2.gif Nors dar esu nestuke.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2009 04 27, 19:51)
O aš jau planuoju antrą  2.gif  Nors dar esu  nestuke.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

O gal pagimdysi, pamatysi, kiek vargo ir nebenoresi tongue.gif Juokauju aisku, bet man noras antro atejo, kai pirmajam buvo apie 6 men, o is pradziu sakiau: ne anksciau kaip po 2 metu biggrin.gif

Kershyte, kai pagadinsi Nt, duok zinia, bet jaucia mano sirdis: liksiu as cia viena 4u.gif
Atsakyti