Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 20, 19:50)
Na man, pastojus ir maitinant krutimi,  krutine visai nepasidare jautri, o mieguistumas tai irgi toks subjektyvus dalykas - as amzinai neisimiegojusi  doh.gif  biggrin.gif Tai net nezinau, bet man ir su pirmu nestumu nebuvo jokiu tipisku nesumo pozymiu  blush2.gif

Sveikutės smile.gif

O pilvo tau nemaudžia? Man, tai jaučiu neužilgo mm turi ateiti, nes vėl pilvo maudimas prasidėjo, pyktis ant viso pasaulio... nu ką padarysi, lauksim kito ciklo
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 21, 09:57)
Sveikutės  smile.gif

O pilvo tau nemaudžia? Man, tai jaučiu neužilgo mm turi ateiti, nes vėl pilvo maudimas prasidėjo, pyktis ant viso pasaulio... nu ką padarysi, lauksim kito ciklo

O vat pilvo apacia ir nugaros apacia, labai maude ta sav. kai neatejo mmmm biggrin.gif as net nieko nesitikejau ir ramiai laukiau mmm, tik po sav. pasidariau NT ir pamaciau II thumbup.gif Tada as dar maitinau dukryte ir pastebejau kad ji kazkaip keistai reaguoja i pienuka, na lyg sypsosi, lyg ziadzia bet jau nebeciunkina su tokia jega kaip pries tai. Paskui perskaiciau kad pastojus keicasi pieno skonis, tai dukrta ta pajaute, tik as ne atkrepaiu demesio. Maniau kad ji tiesiog jau atsisako papulio, nes jau greitai 1,5 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 21 balandžio 2009 - 09:18
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 21, 10:17)
O vat pilvo apacia ir nugaros apacia, labai maude ta sav. kai neatejo mmmm  biggrin.gif as net nieko nesitikejau ir ramiai laukiau mmm, tik po sav. pasidariau NT ir pamaciau II  thumbup.gif  Tada as dar maitinau dukryte ir pastebejau kad ji kazkaip keistai reaguoja i pienuka, na lyg sypsosi, lyg ziadzia bet jau nebeciunkina su tokia jega kaip pries tai. Paskui perskaiciau kad pastojus keicasi pieno skonis, tai dukrta ta pajaute, tik as ne atkrepaiu demesio. Maniau kad ji tiesiog jau atsisako papulio, nes jau greitai 1,5 metu  smile.gif

maniškis to paties amžiaus 4u.gif nu, žiūrėsim kaip bus, mano mm buvo kovo 28 dieną, bet jos buvo pirmos, tai net nežinau kokio ilgio ciklas ir kada jau galėčiau tikėtis sulaukti tų nelabųjų g.gif
Atsakyti
Pasiduodu 4u.gif
Pagaliau pamaciau teigiama rezultata NT bigsmile.gif aisku kol kas tik II, bet jau esu tikra, kad nestuke.gif
Miego noras milziniskas doh.gif
Si cikla jau buvau labai rimtai pasiruosus
cia grafikas:
user posted image
Tiesa sunu maitinau per para du kartus vidutiniskai 4u.gif
Linkiu visoms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 21, 20:44)
Pasiduodu 4u.gif
Pagaliau pamaciau teigiama rezultata NT bigsmile.gif aisku kol kas tik II, bet jau esu tikra, kad  nestuke.gif
Miego noras milziniskas doh.gif
Si cikla jau buvau labai rimtai pasiruosus
Tiesa sunu maitinau per para du kartus vidutiniskai 4u.gif
Linkiu visoms nestuke.gif

Vau kaip faina, sveikinu 4u.gif O kokio amziau tavo sunelis ir kelintu MM nesulaukei?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 21, 20:30)
Vau kaip faina, sveikinu 4u.gif O kokio amziau tavo sunelis ir kelintu MM nesulaukei?

mano suneliui metai ir penki menesiai, sis ciklas yra penktas, pirmuju menesiniu sulaukia per sunaus pirma gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 04 21, 21:41)
mano suneliui metai ir penki menesiai, sis ciklas yra penktas, pirmuju menesiniu sulaukia per sunaus pirma gimtadieni 4u.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus tokios žinios wub.gif mūsų vaikučiai to paties amžiaus, tikiuosi ir mums neužilgo pasiseks... o kokie dar požymiai be mieguistumo. Pilvo nemaudžia, nepykina, krūtų netempia ir t.t. papasakok viską, labai įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 21, 20:51)
Nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus tokios žinios  wub.gif  mūsų vaikučiai to paties amžiaus, tikiuosi ir mums neužilgo pasiseks... o kokie dar požymiai be mieguistumo. Pilvo nemaudžia, nepykina, krūtų netempia ir t.t. papasakok viską, labai įdomu  ax.gif

emocianalumas, kavapams jautresne pasidariau, del krutu net nzn, budavo, kad ir pries mmm pilnuma jausdavau
Atsakyti
Sveikutės  smile.gif

O pilvo tau nemaudžia? Man, tai jaučiu neužilgo mm turi ateiti,

kas turi ateiti?

p.s.
menstruacijos nera keiksmazodis...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.156 @ 2009 04 21, 22:42)
kas turi ateiti?
p.s.
menstruacijos nera keiksmazodis...

mm - paprasčiausias žodžio menstruacijos trumpinys mirksiukas.gif , bet jei tau bus geriau daugiau taip ir sakysiu 4u.gif

Bet kokiu atveju Oksanik užsuk rektarčiais pas mus pasipasakoti kaip jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 22 balandžio 2009 - 09:18
Sveikutės  smile.gif

kershyte kaip tavo reikalai?Nelabosios neatslinko, o gal jau nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 24, 11:08)
kershyte kaip tavo reikalai?Nelabosios neatslinko, o gal jau nestuke.gif  ?

kol kas ramuma...pilvą maudena ir tiek, na artimiausiomis dienomis manau viskas paaiškės.
Atsakyti