Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(ramu @ 2009 04 15, 22:37)
Kuo nuosirdziausi sveikinimai  thumbup.gif
Lengvo  nestuke.gif

O ar daznai maitinai dukryte? Labai jau idomu  blush2.gif

Iki siandienos maitinau 4 kartus per para. Pries vakarini miega, nakti apie 4 val., ryte 9 val. ir pries pietu miegeli 13 val. biggrin.gif Nezinau kaip dabar su pienuku bus, jauciu kad krutine pilna. Gal reikia biski nutraukti g.gif

Siunciu visom virusiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 15 balandžio 2009 - 22:31
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 22:26)
Sveikos mergaites  4u.gif

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja  ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L  thumbup.gif  thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo tyrimo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina  wub.gif

Siandien pirma karta, kai nemaitinau mazes pries naktini miega. Na nieko, biski zirze, rode pirsciuku i kruti, bet pasakiau kad nebera pienuko ir uzmigo. Ziuresim dabar kaip nakti bus.

sveikinu wub.gif ačiū už virusiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 22:26)

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja  ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L  thumbup.gif  thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo tyrimo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina  wub.gif

Siandien pirma karta, kai nemaitinau mazes pries naktini miega. Na nieko, biski zirze, rode pirsciuku i kruti, bet pasakiau kad nebera pienuko ir uzmigo. Ziuresim dabar kaip nakti bus.

Nuosirdziausiai sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif Lengvo ir sklandaus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 16, 10:47)
sveikinu  wub.gif ačiū už virusiuką  4u.gif

QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 16, 11:56)
Nuosirdziausiai sveikinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif Lengvo ir sklandaus  nestuke.gif

Dekoju us sveikinimus ir plinkejimus wub.gif Aciu mergytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 21:26)

Sveikinu 4u.gif Lengvo nestuke.gif

Bet tai protinga mažoji, jei aš pasakyčiau, kad prieš miegą nebus pienelio, tai niekaip neužmigtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 16, 21:54)
Bet tai protinga mažoji, jei aš pasakyčiau, kad prieš miegą nebus pienelio, tai niekaip neužmigtų ax.gif

O kiek kartų jūs dar maitinat?
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 17, 11:47)
O kiek kartų jūs dar maitinat?

Kaip naujagimį biggrin.gif Jei rimtai, tai vaikas pajuto, kad pieno mažiau, tai nebepaleidžia manęs, būna, kad 4-7 k. per dieną ir užmiega tik su MP ir visą naktį dar įsikandus laiko. O paryčiais tai išvis, non-stop,,, Matyt, bijo, kad pabėgsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 04 17, 13:14)
Kaip naujagimį biggrin.gif  Jei rimtai, tai vaikas pajuto, kad pieno mažiau, tai nebepaleidžia manęs, būna, kad 4-7 k. per dieną ir užmiega tik su MP ir visą naktį dar įsikandus laiko. O paryčiais tai išvis, non-stop,,, Matyt, bijo, kad pabėgsiu ax.gif

tai, šaunu, kad ir vyresnį maitinat ir žirniukui nieko blogo 4u.gif Maniškis irgi naktį niekaip be papo neapsieina, o į rytą išvis tiesiogine to žodžio prasme kabo. Gerai, kad nors dieną įmanoma atkalbėti nuo MP.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 17, 12:25)
tai, šaunu, kad ir vyresnį maitinat ir žirniukui nieko blogo  4u.gif Maniškis irgi naktį niekaip be papo neapsieina, o į rytą išvis tiesiogine to žodžio prasme kabo. Gerai, kad nors dieną įmanoma atkalbėti nuo MP.

Pradžioje buvo taip, kad reikėjo gerti kaip jis ten, duphastonaą, bet maitinant negalima. Ir gydytoja sakė, kad tai visai nereikškia, kad jis man padės, nes neaišku, kiek jis padeda. Kai visos geria, tai ir galvoja, kad padeda. Tai ir negėriau. Ir dabar jau viskas gerai. Ir žirniui, ir dukrytei.

Man paryčiais irgi kabo. Manau, kad jaučia, kad mažėja pieno kiekis. Gal bando pasididinti kabėdama g.gif O šiaip jau vienu metu galvojau, kad pati atsisakys, kai keitėsi pieno slonis. Ir kando, ir verkė, ir pieno fabriką mušo, ir nevalgė nei dieną nei naktį, bet po 3 dienų priprato tongue.gif O šiaip tai buvo gera proga atpratinti.
Atsakyti
Žiūriu nėštukių šioje temoje ima daugėti kaip grybų po lietaus. ( 4u.gif ) Ta proga norėtųsi priminti jau anksčiau vienos forumietės užduotą klausimą, kaip gi su subjektyvesniais nestuke.gif požymiais iki pamatant teigiamą testo rezultatą? Ar maitinant įmanoma pastebėti padidėjusį krūtų jautrumą, mieguistumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 04 20, 19:39)
Žiūriu nėštukių šioje temoje ima daugėti kaip grybų po lietaus. ( 4u.gif ) Ta proga norėtųsi priminti jau anksčiau vienos forumietės užduotą klausimą, kaip gi su subjektyvesniais  nestuke.gif požymiais iki pamatant teigiamą testo rezultatą? Ar maitinant įmanoma pastebėti padidėjusį krūtų jautrumą, mieguistumą? g.gif

Na man, pastojus ir maitinant krutimi, krutine visai nepasidare jautri, o mieguistumas tai irgi toks subjektyvus dalykas - as amzinai neisimiegojusi doh.gif biggrin.gif Tai net nezinau, bet man ir su pirmu nestumu nebuvo jokiu tipisku nesumo pozymiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 20, 19:50)
Na man, pastojus ir maitinant krutimi,  krutine visai nepasidare jautri, o mieguistumas tai irgi toks subjektyvus dalykas - as amzinai neisimiegojusi  doh.gif  biggrin.gif Tai net nezinau, bet man ir su pirmu nestumu nebuvo jokiu tipisku nesumo pozymiu  blush2.gif

doh.gif vadinasi jokiu sansu pastebeti kazkokius pakitimus patapus nestuke.gif maitinant unsure.gif Gadinam testukus toliau kas menesi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 21 balandžio 2009 - 08:56