Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(GriBe @ 2009 04 14, 10:32)
Na, kai sulaukiau mmm, tai leliukas kruties nepaeme, nepaeme ir po ju. gal todel mums pasiseke  nestuke.gif jau per pirma cikla. Dabar jau nemaitinu.

Aciu uz atsakyma 4u.gif Sekmingo nesiojimo 4u.gif Baltai pavydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 04 14, 11:12)
Sveikos, mes Sv. Velyku proga gavom dovanele, pamatem II  wub.gif .
Visoms linkiu sulaukti tokios dovanos artimiausiu metu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Matuojanciu temutej pasveikinau tyliai, o dabar jau GARSIAI GARSIAI SVEIKINU !
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lengvo nestuke.gif mirksiukas.gif

O kur virusiukai mums, a ?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 04 14, 12:56)
Matuojanciu temutej pasveikinau tyliai, o dabar jau GARSIAI GARSIAI SVEIKINU !
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Lengvo  nestuke.gif  mirksiukas.gif

O kur virusiukai mums, a ?

Tuoj priciaudesiu lotuliukas.gif Apci apci apci ant jusu, kad greiciau leliuku butu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kazkada cia lankiausi, o jau dabar esu nestuke.gif. Siandien pamaciau ryskias II Vis dar maitinu dukryte, bet pienuko jau labai mazai. Uzkibo is antro karto, tik ciklai buvo labai ilgi doh.gif Mums labai padejo BT matavimas.
Sveikinimai nestuke.gif , o planuojancioms dideles sekmes ir nepraraskit vilties.
Atsakyti
QUOTE(morė @ 2009 04 15, 13:57)
Sveikutes,
kazkada cia lankiausi, o jau dabar esu  nestuke.gif. Siandien pamaciau ryskias II  Vis dar maitinu dukryte, bet pienuko jau labai mazai. Uzkibo is antro karto, tik ciklai buvo labai ilgi  doh.gif Mums labai padejo BT matavimas.
Sveikinimai  nestuke.gif , o planuojancioms dideles sekmes ir nepraraskit vilties.

Sveikinu wub.gif žiūriu jau antra mamytė, kuriai užkibo iš antro ciklo. Man irgi eina antras, tikiuosi ir aš galėsiu su jumis pasidziaugti naujienomis ax.gif
O kokio ilgio ciklas buvo? aš savo pirmųjų mm sulaukiau kovo 28 d., tai galvoju kada čia sekantį kartą jos pasirodys (aišku tikiuosi, kad nepasirodys smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 15, 14:11)
Sveikinu  wub.gif žiūriu jau antra mamytė, kuriai užkibo iš antro ciklo. Man irgi eina antras, tikiuosi ir aš galėsiu su jumis pasidziaugti naujienomis  ax.gif 
O kokio ilgio ciklas buvo? aš savo pirmųjų mm sulaukiau kovo 28 d., tai galvoju kada čia sekantį kartą jos pasirodys (aišku tikiuosi, kad nepasirodys  smile.gif )

Dabar musu eile mirksiukas.gif Man pirmas ciklas buvo 44 dienos ir panasu, kad O isvis nebuvo blink.gif Dabar jau eina antras ciklas, bet nusprendziau si praleisti, pamatuoti BT, paziureti kada vyksta O ir tada geguze gerai uztaikyti pries O. Norejau paklausti, ar matinancios gali pagerti foline rugsti?
Papildyta:
QUOTE(morė @ 2009 04 15, 13:57)
Sveikutes,
kazkada cia lankiausi, o jau dabar esu  nestuke.gif. Siandien pamaciau ryskias II  Vis dar maitinu dukryte, bet pienuko jau labai mazai. Uzkibo is antro karto, tik ciklai buvo labai ilgi  doh.gif Mums labai padejo BT matavimas.
Sveikinimai  nestuke.gif , o planuojancioms dideles sekmes ir nepraraskit vilties.

Sveikinu 4u.gif gal ir tikrai cia virusiukai sklando tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 04 15, 15:44)
Dabar musu eile mirksiukas.gif Man pirmas ciklas buvo 44 dienos ir panasu, kad O isvis nebuvo blink.gif Dabar jau eina antras ciklas, bet nusprendziau si praleisti, pamatuoti BT, paziureti kada vyksta O ir tada geguze gerai uztaikyti pries O. Norejau paklausti, ar matinancios gali pagerti foline rugsti?

aš geriu pregnacare vitaminus kiek žinau ten yra ir folinės rugšties reikiama norma 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
Sveikinu 4u.gif  gal ir tikrai cia virusiukai sklando  tongue.gif

Man ginekologe liepe gert foline rugsti, kai pasakiau, kad planuojam (maitinu). Gerti po 4oo mg (m kreiva tokia smile.gif )
Atsakyti
Norejau paklausti, ar matinancios gali pagerti foline rugsti?

Po 400 mkg manau net būtina, nors logiškai mąstant, jei tiek yra rekomenduojama nemaitinančiai, gal reiktų net dar didesnės dozės. g.gif

P.S. Prisidedu prie sveikinimų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 15 balandžio 2009 - 18:15
aciu uz sveikinimus 4u.gif
QUOTE(kershyte @ 2009 04 15, 14:11)
O kokio ilgio ciklas buvo? aš savo pirmųjų mm sulaukiau kovo 28 d., tai galvoju kada čia sekantį kartą jos pasirodys (aišku tikiuosi, kad nepasirodys  smile.gif )

antras ciklas truko 49d., bet vis vien nestuke.gif , gerai, kad matavau BT, tai zinau kada ivyko O.

Papildyta:
Sveikinu 4u.gif  gal ir tikrai cia virusiukai sklando  tongue.gif

as pradejau gerti foline rugsti jau pries kokius 3 men, ir dabar teks toliau gerti. Mums maitinancioms juk vitaminu reikia daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L thumbup.gif thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo tyrimo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina wub.gif

Siandien pirma karta, kai nemaitinau mazes pries naktini miega. Na nieko, biski zirze, rode pirsciuku i kruti, bet pasakiau kad nebera pienuko ir uzmigo. Ziuresim dabar kaip nakti bus.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 22:26)
Sveikos mergaites  4u.gif

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja  ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L  thumbup.gif  thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo tyrimo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina  wub.gif

Siandien pirma karta, kai nemaitinau mazes pries naktini miega. Na nieko, biski zirze, rode pirsciuku i kruti, bet pasakiau kad nebera pienuko ir uzmigo. Ziuresim dabar kaip nakti bus.

Kuo nuosirdziausi sveikinimai thumbup.gif
Lengvo nestuke.gif

O ar daznai maitinai dukryte? Labai jau idomu blush2.gif
Atsakyti