Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Debesiute @ 2009 04 08, 15:09)
Pagaliau atejo mmm thumbup.gif Nuo siol kur kas didesni sansai pastoti bigsmile.gif Taip keista po beveik dvieju metu pertraukos vel tureti mmm  doh.gif Mano brangenybei 13 men.

sveikinu 4u.gif
aš irgi neseniai sulaukiau savo pirmųjų mm, tai laimės pilnos kelnės, dabar laukiu O. nors šiandien tik 8 ciklo diena, dar ankstoka biškutį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 08, 16:19)
sveikinu  4u.gif
aš irgi neseniai sulaukiau savo pirmųjų mm, tai laimės pilnos kelnės, dabar laukiu O. nors šiandien tik 8 ciklo diena, dar ankstoka biškutį  smile.gif

Bet vistiek pakelia nuotaika pats faktas, kad daugiau galimybiu pastoti, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 04 08, 15:09)
Pagaliau atejo mmm thumbup.gif Nuo siol kur kas didesni sansai pastoti bigsmile.gif Taip keista po beveik dvieju metu pertraukos vel tureti mmm  doh.gif Mano brangenybei 13 men.

Sveikinimai 4u.gif Mes jau bandom nestuke.gif irgi po pirmu menesiniu, laukti rezultato liko neilgai smile.gif

Sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 04 08, 16:42)
Sveikinimai 4u.gif  Mes jau bandom  nestuke.gif irgi po pirmu menesiniu, laukti rezultato liko neilgai  smile.gif

Sekmes darbuose smile.gif

Sveika, o tu daznai maitini dar?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 04 09, 12:01)
Sveika, o tu daznai maitini dar?

Ne, mano pyplius kruties neima schmoll.gif jau kokia gera savaite kaip nemaitinu
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Su praėjusiom šventėm? Gal kuriai nors Velykų bobutė atnešė gerų naujienų wub.gif
Aš, tai jaučiu pražiopsojau savo O, nes testai rodė ryškiai, bet ne taip kaip norėčiau, o gal dar bus, nes šiandien 17 cd, tai gal dar bus vėliau, nes visgi tik vienos mm buvo. Na, bet jei ir buvo O, tai tikiusi darydami ND kas antrą dieną vistiek pataikėm blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mes Sv. Velyku proga gavom dovanele, pamatem II wub.gif .
Visoms linkiu sulaukti tokios dovanos artimiausiu metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 04 14, 11:12)
Sveikos, mes Sv. Velyku proga gavom dovanele, pamatem II  wub.gif .
Visoms linkiu sulaukti tokios dovanos artimiausiu metu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jetus kaip smagu thumbup.gif Sveikinu 4u.gif Kaip suprantu po pirmų mm ir pavyko pastoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 04 14, 11:12)
Sveikos, mes Sv. Velyku proga gavom dovanele, pamatem II  wub.gif .
Visoms linkiu sulaukti tokios dovanos artimiausiu metu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif Kaip faina, kad jums is pirmo karto pavyko thumbup.gif Sekmes auginant pilvuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 04 14, 11:22)
Jetus kaip smagu  thumbup.gif Sveikinu  4u.gif Kaip suprantu po pirmų mm ir pavyko pastoti   bigsmile.gif

taip, cia po pirmu mmm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 14 balandžio 2009 - 10:26
QUOTE(GriBe @ 2009 04 14, 10:25)
taip, cia po pirmu mmm  4u.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif wub.gif Kaip smagu bigsmile.gif
Noriu paklausti - ar dar maitinai pati, jei taip, tai kaip dznai? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 04 14, 11:29)
Dideliausi sveikinimai  4u.gif  wub.gif Kaip smagu  bigsmile.gif
Noriu paklausti - ar dar maitinai pati, jei taip, tai kaip dznai?  g.gif  smile.gif

Na, kai sulaukiau mmm, tai leliukas kruties nepaeme, nepaeme ir po ju. gal todel mums pasiseke nestuke.gif jau per pirma cikla. Dabar jau nemaitinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 14 balandžio 2009 - 10:32