Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 03 29, 18:58)
Sveikutės  smile.gif

O pas mane vakar šventė prasidėjo, susirgau mm pirmą kartą po gimdymo  ax.gif  Labai džiaugiuosi dėl to. Laukiu nesulaukiu kada pradėsim kibti į darbus ir tikiuosi neužilgo sulaukti teigiamo rezultato  blush2.gif Tiesa, o vaikas net nepajuto, kad kažkas pasikeitę, kiek valgė anksčiau tiek ir dabar  smile.gif

Dėl OT. Man kovo 23 dieną rodė teigiamą, bet va ėmiau ir susirgau... o gal ten buvo šiaip kokios LH bangos labai stiprios, nežinau  g.gif

Na va ir as dziaugiausi, kai sulaukiau pirmuju MM, o antruju va niekaip ir nesulaukiu, o praejo jau 39 dienos blink.gif Skaiciau, kad buna pasirodo tos MM ir vel dingsta keliems menesiams, nes maitini... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 03 30, 13:32)
Na va ir as dziaugiausi, kai sulaukiau pirmuju MM, o antruju va niekaip ir nesulaukiu, o praejo jau 39 dienos blink.gif  Skaiciau, kad buna pasirodo tos MM ir vel dingsta keliems menesiams, nes maitini... verysad.gif

Nepergyvenk, man antrosios atejo po 45 d. tiktai. Ateis ir tau, niekur jos neding. Nebent aisku pagausit O ir busi nestuke.gif . Ko ir linkiu 4u.gif

O as vat O sulaukiau pagaliau. Jau rasiau cia jums anksciau, kad praeita cikla dariau OT ir pasirodo, kad O pas mane nevyko. O vat si cikla yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 30 kovo 2009 - 12:44
QUOTE(ramu @ 2009 03 30, 13:43)
Nepergyvenk, man antrosios atejo po 45 d. tiktai. Ateis ir tau, niekur jos neding. Nebent aisku pagausit O ir busi  nestuke.gif . Ko ir linkiu  4u.gif

O as vat O sulaukiau pagaliau. Jau rasiau cia jums anksciau, kad praeita cikla dariau OT ir pasirodo, kad O pas mane nevyko. O vat si cikla yra smile.gif

Kad as si menesi dar ne nestuke.gif tai faktas, jau tiek NT isgadinau... Lauksiu antruju mm, darysiu OT ir ziuresiu kas vyksta. Sekmes gaudant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 03 30, 13:48)
Kad as si menesi dar ne  nestuke.gif  tai faktas, jau tiek NT isgadinau... Lauksiu antruju mm, darysiu OT ir ziuresiu kas vyksta. Sekmes gaudant  mirksiukas.gif

Tai dar ne viskas prarasta. Gal dar O pas tave nebuvo si menesi. Gal dar pagausit smile.gif
Ko ir linkiu smile.gif
Atsakyti
Na, as siandien irgi sulaukiau savo O, t.y. OT parode riebu, ryskesni, nei kontrolines I. tai jau kibsim i ND 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 31, 11:32)
Na, as siandien irgi sulaukiau savo O, t.y. OT parode riebu, ryskesni, nei kontrolines I. tai jau kibsim i ND  4u.gif  ax.gif

thumbup.gif
As uzvakar turejau II smile.gif
Linkiu mums abiems sekmingu namu darbu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 31, 11:32)
Na, as siandien irgi sulaukiau savo O, t.y. OT parode riebu, ryskesni, nei kontrolines I. tai jau kibsim i ND  4u.gif  ax.gif

QUOTE(ramu @ 2009 03 31, 12:47)
thumbup.gif
As uzvakar turejau II smile.gif
Linkiu mums abiems sekmingu namu darbu  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Man jau šiandien irgi mažai teplioja, nuo ketvirtadienio pradėsiu testintis ir gaudyti O. Tikėjausi baisesnių pirmųjų mm, o čia taip lengvai viskas praėjo be skausmų ir potvynių blush2.gif

O jūs mergaitės dirbkit dirbkit ir greičiau pas nestuke.gif keliaukit 4u.gif
Atsakyti
Linkiu mums abiems sekmingu namu darbu drinks_cheers.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif lauksim nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kershyte @ 2009 03 31, 13:29)
thumbup.gif 
Man jau šiandien irgi mažai teplioja, nuo ketvirtadienio pradėsiu testintis ir gaudyti O. Tikėjausi baisesnių pirmųjų mm, o čia taip lengvai viskas praėjo be skausmų ir potvynių  blush2.gif

O jūs mergaitės dirbkit dirbkit ir greičiau pas  nestuke.gif keliaukit  4u.gif

4u.gif stengsimes smile.gif o mano pirmos mmm buvo kazkos kosmaras, tokio potvynio dar nesu turejus ir skausmas buvo nepakeliamas. tai smagu, kad pas jus lengviau ir laukiam kada bus nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 03 30, 12:32)
Na va ir as dziaugiausi, kai sulaukiau pirmuju MM, o antruju va niekaip ir nesulaukiu, o praejo jau 39 dienos blink.gif  Skaiciau, kad buna pasirodo tos MM ir vel dingsta keliems menesiams, nes maitini... verysad.gif

nepergyvenk, man tai buvo su treciom menesinem po gimdymo...antros pasirode laiku, po 28 k.d., na o trecios niekaip nepasrode, kai praejo 40 k.d. sunerimavau, net nestumo testa nusipirkau, o jau drebejau kai dariausi, buv jis neigamas...susirgau 45 k.d. po antru menesiniu...
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2009 03 31, 16:02)
nepergyvenk, man tai buvo su treciom menesinem po gimdymo...antros pasirode laiku, po 28 k.d., na o trecios niekaip nepasrode, kai praejo 40 k.d. sunerimavau, net nestumo testa nusipirkau, o jau drebejau kai dariausi, buv jis neigamas...susirgau 45 k.d. po antru menesiniu...

Kaip pirstu i aki- as vis dar laukiu tu antruju lotuliukas.gif
Buvau jau ir krauja pasidaryti- nieko, nesilaukiu doh.gif laukiam toliau nail.gif
Atsakyti
na, mano mintyse dar tik yra vaikelis, bet konkreciu veiksmu dar nesiimame g.gif kazko vis delsiame
Atsakyti
Pagaliau atejo mmm thumbup.gif Nuo siol kur kas didesni sansai pastoti bigsmile.gif Taip keista po beveik dvieju metu pertraukos vel tureti mmm doh.gif Mano brangenybei 13 men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 08 balandžio 2009 - 14:10