Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

Aciu merginos 4u.gif labai tikiuosi, kad sian gal jau man parodys II lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 25, 18:19)
Nu šaunuolės jūs  4u.gif  aš porą naktų parikdžiau vaiką ir vistiek šnipštas gavosi, toliau sėkmingai maitinu  doh.gif Guodžia tik, tai, kad jau užtenka poros kartų. Tai tikiuosi po truputį taip ir baigsim.

MAtyt dar ne laikas. Pas mus niekad vaikutis neuzmigdavo su papuku, to nera jo migdymosi rituale, sako, kai vaikai uzmiega prie kruties, del ko bepabustu, reikia to paties kad uzmigtu, t.y. papuko. KAzkaip neskausmingai, buvo 5 mp, tada eme kandziotis, liko 3, priesvakarini maitinima po mp daviau msinelio vo svos, po keliu dienu jau is karto misinelio ir truputi mp, o kai pamaciau kad soskes nenori paleist, daviau daugiau misinuko, m nebe. Ryte mazai mp budavo, tai misinuka puikiai ima, taigi liko naktinukas, bet jo dar nenuimu del to, kad papukai nesprogtu, manau, tas nebus irgi skausmingas, nebepraso papuko vaikas, ryte siuliau, tai znybia dviem pirstais ir juokias, ir man juokinga, bet jau nelabai man patinka, man atrodo, kad tai zenklas, kad jau gana, vis tik berniukas auga, nejauku man blush2.gif O rikdyti man ir sirdis neatlaikytu, gal po biskutuka kantriai bandyt ivairius variantus reiktu. Man tai biski gaila, bet sako, kuo veliau tuo sunkiau atpratint...
Papildyta:
Praktinis klausimukas mamytems kurios OT daro: o jei parodo ryskias II, o nera upo myluciui? Gi ne visad taip susiklosto...Gi ri pacios kartais pavargusios, ir vyrai dirba, ai, as kazkaip tai nenoriu pasidaryti is kurybinio proceso darbo, bent jau ne si karta, nes uzteko jau grauztis kai p9irma planavom, tik ten biski kitas variantas, nes ilgai trukom, jokiu ot nedariau.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 26, 14:43)
Praktinis klausimukas mamytems kurios OT daro: o jei parodo ryskias II, o nera upo myluciui? Gi ne visad taip susiklosto...Gi ri pacios kartais pavargusios, ir vyrai dirba, ai, as kazkaip tai nenoriu pasidaryti is kurybinio proceso darbo, bent jau ne si karta, nes uzteko jau grauztis kai p9irma planavom, tik ten biski kitas variantas, nes ilgai trukom, jokiu ot nedariau.

na, jei norisi tik kūrybiškai, tai kam tada tie OT? Siūlau tada myluotis tik kai yra noras, duos Dievas, užkibsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 26, 13:43)
MAtyt dar ne laikas. Pas mus niekad vaikutis neuzmigdavo su papuku, to nera jo migdymosi rituale, sako, kai vaikai uzmiega prie kruties, del ko bepabustu, reikia to paties kad uzmigtu, t.y. papuko. KAzkaip neskausmingai, buvo 5 mp, tada eme kandziotis, liko 3, priesvakarini maitinima po mp daviau msinelio vo svos, po keliu dienu jau is karto misinelio ir truputi mp, o kai pamaciau kad soskes nenori paleist, daviau daugiau misinuko, m nebe. Ryte mazai mp budavo, tai misinuka puikiai ima, taigi liko naktinukas, bet jo dar nenuimu del to, kad papukai nesprogtu, manau, tas nebus irgi skausmingas, nebepraso papuko vaikas, ryte siuliau, tai znybia dviem pirstais ir juokias, ir man juokinga, bet jau nelabai man patinka, man atrodo, kad tai zenklas, kad jau gana, vis tik berniukas auga, nejauku man blush2.gif  O rikdyti man ir sirdis neatlaikytu, gal po biskutuka kantriai bandyt ivairius variantus reiktu. Man tai biski gaila, bet sako, kuo veliau tuo sunkiau atpratint...
Papildyta:

mano vaikas ir pradedavo su speneliais zaisti, ziurinejo, ciupinejo visaip. tai kazkaip buvo nejauku man.

o del smileysex.gif , tai jei nera noro, tai gal geriau nereikia. nes jei lemta, tai uzkibs tada, kai vaikui reikia assa.gif wub.gif

as norejau merginu paklaust, kurios OT darosi. jei jums rodo II, tai jos iskart issiryskina ar po kiurio laiko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 26 kovo 2009 - 13:11
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 26, 13:43)

Aš tai apskritai nesuprantu tokių porų, kurios vieną mėnesį saugosi nėštumo kaip velnias kryžiaus, o kitą - jau puola visais įmanomais būdais gaudyti ovuliaciją ir dar graudžias ašaras lieja, jei nepavyksta iš pirmo karto. Po teisybei, nematau jokios tragedijos ir jei nepastojama dėl žindymo. Nebent planuose kokie 15 vaikų - tada taip, galima ir nesuspėti, bet gi dažniausiai tas antras ar trečias vaikelis būna ir paskutinis. Tai kur skubėti? Pasigimdo tuos išsvajotuosius pametinukus ir iki menopauzės nuodijasi kontraceptikais arba abortus darosi, nes vaikų limitas gi išnaudotas ir nei žingsnelio į šalį nuo jo didenybės plano. Šiek tiek suprantama, jei žmonės turėjo rimtų problemų su pastojimu - baimės akys didelės, bet šiaip tai matyt jei žmogus jau yra iš tokių, kurie visada randa dėl ko jaustis nelaimingi, tai ras bet kokioje gyvenimo situacijoje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 26 kovo 2009 - 15:48
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 26, 16:47)
Pasigimdo tuos išsvajotuosius pametinukus ir iki menopauzės nuodijasi kontraceptikais arba abortus darosi, nes vaikų limitas gi išnaudotas ir nei žingsnelio į šalį nuo jo didenybės plano.

Sakyciau, drastiskai cia pasakyta ir nevisai teisinga pametinuku mamyciu atzvilgiu. nevisos svajoja tik apie du vaikus. o pametinuku nori netodel, kad yra kazkoks planas. kazkaip cia piktai jusu zodziai skamba... g.gif ... negrazu...
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 26, 17:13)
Sakyciau, drastiskai cia pasakyta ir nevisai teisinga pametinuku mamyciu atzvilgiu. nevisos svajoja tik apie du vaikus. o pametinuku nori netodel, kad yra kazkoks planas. kazkaip cia piktai jusu zodziai skamba... g.gif ... negrazu...

drinks_cheers.gif kiekviena mes turime savo nuomonę ir jei taip nusprendėme, vadinasi taip reikia. O tie palyginimai su abortais, 15 vaikų, vaikų limitais ir pan., tai man išvis nesuprantami. Jei tokia tema yra sukurta, tai mes ir renkamės čia pasidalinti savo žiniomis, abejonėmis ir viskuo kas susiję su šiuo reikalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 26, 16:47)
Aš tai apskritai nesuprantu tokių porų, kurios vieną mėnesį saugosi nėštumo kaip velnias kryžiaus, o kitą - jau puola visais įmanomais būdais gaudyti ovuliaciją ir dar graudžias ašaras lieja, jei nepavyksta iš pirmo karto. Po teisybei, nematau jokios tragedijos ir jei nepastojama dėl žindymo. Nebent planuose kokie 15 vaikų - tada taip, galima ir nesuspėti, bet gi dažniausiai tas antras ar trečias vaikelis būna ir paskutinis. Tai kur skubėti? Pasigimdo tuos išsvajotuosius pametinukus ir iki menopauzės nuodijasi kontraceptikais arba abortus darosi, nes vaikų limitas gi išnaudotas ir nei žingsnelio į šalį nuo jo didenybės plano. Šiek tiek suprantama, jei žmonės turėjo rimtų problemų su pastojimu - baimės akys didelės, bet šiaip tai matyt jei žmogus jau yra iš tokių, kurie visada randa dėl ko jaustis nelaimingi, tai ras bet kokioje gyvenimo situacijoje. g.gif

Kazkokia pikta tu, Smalsute g.gif Ir is kur tiek neigiamu emociju mamyciu ,kurios nori pastoti atzvilgiu ? Nieko smerktino nei pametinukuose nei kitokio amziaus skirtumo vaikuose nematau. Tai kiekvieno asmeninis reikalas.
Mes cia nekalbame nei apie KT vartojima nei juo labiau apie abortus. O net atvirksciai. Mes cia apie teigiamus dalykus kalbame, viena kita palaikome, dalinames patirtimi, o ne piktinames ar stengiames islieti savo neigiamas emocijas ir pykti.
Linkiu tau kuo daugiau dziaugsmo gyvenime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 26, 17:13)
Sakyciau, drastiskai cia pasakyta ir nevisai teisinga pametinuku mamyciu atzvilgiu.

O aš regis nė puse žodžio ir neužsiminiau, kad blogai yra turėti pametinukus. blink.gif Blogai yra žūtbūtinis noras pastoti, besikaitaliojantis su žūtbūtiniu noru nepastoti.
Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2009 03 26, 18:49)
Linkiu tau kuo daugiau dziaugsmo gyvenime  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na džiaugsmo gal niekada nebūna perdaug, tad dėkui, bet to paties norėtųsi palinkėti ypač toms, kurios nesuprato ką norėjau pasakyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Smalsute, Tu cia mane citavai, bet as tai tikrai taip negalvoju, apsaugok Viespatie blink.gif As tik pasisakiau uz kurybiskuma vaiku kurimo procese ax.gif Nesu gyvenime turejus ar galvojus apie kazkoki nenora vaiku blink.gif Gal cia ne man taikei, tik jei citavai, tai pasirode keista...
O apie abortus pametinuku mamos galiu galva guldyt negalvoja ir negalvos schmoll.gif

QUOTE(Llauritta @ 2009 03 26, 12:56)
na, jei norisi tik kūrybiškai, tai kam tada tie OT? Siūlau tada myluotis tik kai yra noras, duos Dievas, užkibsit smile.gif

Tai vat ir nedarau, jei buciau dariusi, gal pirma karta ir greiciau butume sulauke nei po pusantru metu.

Atsakyti
Sveikutės smile.gif

O pas mane vakar šventė prasidėjo, susirgau mm pirmą kartą po gimdymo ax.gif Labai džiaugiuosi dėl to. Laukiu nesulaukiu kada pradėsim kibti į darbus ir tikiuosi neužilgo sulaukti teigiamo rezultato blush2.gif

Tiesa, o vaikas net nepajuto, kad kažkas pasikeitę, kiek valgė anksčiau tiek ir dabar smile.gif

Dėl OT. Man kovo 23 dieną rodė teigiamą, bet va ėmiau ir susirgau... o gal ten buvo šiaip kokios LH bangos labai stiprios, nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 27, 18:28)
Smalsute, Tu cia mane citavai, bet as tai tikrai taip negalvoju, apsaugok Viespatie blink.gif  As tik pasisakiau uz kurybiskuma vaiku kurimo procese ax.gif Nesu gyvenime turejus ar galvojus apie kazkoki nenora vaiku blink.gif Gal cia ne man taikei, tik jei citavai, tai pasirode keista...

Žinoma, kad taikiau ne Tau. smile.gif Citavau, nes pritariau Tavo minčiai - vaikai į šį pasaulį turėtų ateiti iš didelės meilės, o ne dėl to, kad lyg ir laikas juos "gaminti". Mėnesis ten ar ten - koks gi skirtumas? O štai nešiojant savyje lėliuką aplinkybės, kokiomis jis buvo pradėtas, manau reiškia nemažai.
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 27, 18:28)
O apie abortus pametinuku mamos galiu galva guldyt negalvoja ir negalvos schmoll.gif

Aš savo galva tai taip tikrai nerizikuočiau. unsure.gif
Atsakyti