Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 03 24, 15:27)
Kaip smagu girdėti  thumbup.gif  Man irgi OT rodė jau du ryškius brūkšniukus ir vakar ir užvakar, dar šiandien netikrinau. Ir prieš dvi savaites panašiai rodė  doh.gif O vaiduoklaiuja, tai kasdien. Tai ir nesuprantu kas čia darosi. Jaučiu, kol neturėjau mm, tai ir tie OT grybauja. Arba čia tos LH bangos taip dažnai sukildinėja  g.gif Nu, žiūrėsim toliau, reiks pagadint kuria dieną ir NT, o gal netyčia jau užkibo, tai ir OT durniuoja  ax.gif
Tiesa, o kiek laiko bandėte  nestuke.gif

Dėl OT tai nepykit, bet mažumėle nušnekat...Pasiskaitykit, merginos, atidžiai OT instrukciją. Taigi aiškiai parašyta, kad vaiduokliai galimi ir jei reiškai neigiamą testą. Viskas gerai su tais testais, nevarykit smile.gif Pati juos naudoju ir veikia super. Ryškios dvi juostelė teigiamas, vaiduokliai ten visokie - neigiamas. Negi neaišku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2009 03 24, 20:08)
Dėl OT tai nepykit, bet mažumėle nušnekat...Pasiskaitykit, merginos, atidžiai OT instrukciją. Taigi aiškiai parašyta, kad vaiduokliai galimi ir jei reiškai neigiamą testą. Viskas gerai su tais testais, nevarykit smile.gif Pati juos naudoju ir veikia super. Ryškios dvi juostelė teigiamas, vaiduokliai ten visokie - neigiamas. Negi neaišku? smile.gif

4u.gif
na, aš kiek stebėjau kitų mergaičių iš OT testų temos, tai pas jas dažniausiai nebuna jokių vaiduoklių kitomis dienomis, o kai pradeda vaiduokliauti reiškia OT ne už kalnų. Na aš naujokė šiuose reikaluose, 2 savaites darau OT ir nebuvo nei vieno su I brūkšniuku.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 24, 22:53)
4u.gif
na, aš kiek stebėjau kitų mergaičių iš OT testų temos, tai pas jas dažniausiai nebuna jokių vaiduoklių kitomis dienomis, o kai pradeda vaiduokliauti reiškia OT ne už kalnų. Na aš naujokė šiuose reikaluose, 2 savaites darau OT ir nebuvo nei vieno su I brūkšniuku.

tai kad aš pati iš tos OT temos tongue.gif Man būna vaiduokliukų, ypač artėjant O, bet aš juos užskaitau kaip neigiamus. Nu kai teigiamas OT, tai labai greit pasimato, po kokios minutės iš tolo šviečia dvi riebos juostelės wink.gif Beje, teigiamas OT gali būti iš eilės net kelias dienas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2009 03 24, 22:02)
tai kad aš pati iš tos OT temos  tongue.gif Man būna vaiduokliukų, ypač artėjant O, bet aš juos užskaitau kaip neigiamus. Nu kai teigiamas OT, tai labai greit pasimato, po kokios minutės iš tolo šviečia dvi riebos juostelės wink.gif Beje, teigiamas OT gali būti iš eilės net kelias dienas wink.gif

4u.gif Pas mane vakar ir šiandien iš karto pasirodė riebios juostelės, tikėkimės, tai mano pirmoji O . Kai surinksiu 100 zinuciu įdėsiu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 24 kovo 2009 - 21:10
Smagu, akd atsinaujino temele ir kad yra nauju nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O as greit turbut trauksiuos is temutes, nes nutraukineju po truputi mp, nes labai nesunkiai kol kas gaunasi, liko 1 maitiniimas nakti, tai nemanau, kad ilgai besilaikys pienelis. O vasarele pradesim planuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 25, 18:48)
Smagu, akd atsinaujino temele ir kad yra nauju  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O as greit turbut trauksiuos is temutes, nes nutraukineju po truputi mp, nes labai nesunkiai kol kas gaunasi, liko 1 maitiniimas nakti, tai nemanau, kad ilgai besilaikys pienelis. O vasarele pradesim planuoti wub.gif

As irgi jau nebemaitinu, bet uzeinu cia paziuret kaip sekasi mamytems planuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 25, 19:06)
As irgi jau nebemaitinu, bet uzeinu cia paziuret kaip sekasi mamytems planuoti 4u.gif

Nu šaunuolės jūs 4u.gif aš porą naktų parikdžiau vaiką ir vistiek šnipštas gavosi, toliau sėkmingai maitinu doh.gif Guodžia tik, tai, kad jau užtenka poros kartų. Tai tikiuosi po truputį taip ir baigsim.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 25, 19:19)
Nu šaunuolės jūs  4u.gif  aš porą naktų parikdžiau vaiką ir vistiek šnipštas gavosi, toliau sėkmingai maitinu  doh.gif Guodžia tik, tai, kad jau užtenka poros kartų. Tai tikiuosi po truputį taip ir baigsim.

kershyte, norejau paklausti ar tavo OT jau rode II. nes pas mane rodo matomas, bet netokias ryskias testines I,o sian pasidare blankesne, bet kaip suprantu tai dar nieko nereiskia ir dar yra tikimybes, kad parodys II???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 25 kovo 2009 - 18:26
QUOTE(GriBe @ 2009 03 25, 19:26)
kershyte, norejau paklausti ar tavo OT jau rode II. nes pas mane rodo matomas, bet netokias ryskias testines I,o sian pasidare blankesne, bet kaip suprantu tai dar nieko nereiskia ir dar yra tikimybes, kad parodys II???

Man vakar ir užvakar vakare testinė juostelė buvo ryškesnė, tai kaip suprantu O turėjo įvykti, nes šiandien jau blanksta.
Prieš dvi savaites, kai pradėjau irgi rodė T juostelę, bet ne ryškesnę nei C ir taip man 2 savaites jos ir vaidenosi, vieną dieną ryškiau, kitą blankiau, kol užvakar pamačiau riebias II . Bet manau, daugiau ką pasakyti galėtų patyrę mergaitės, nes aš tik 2 savaitės kaip darau OT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 25, 19:43)
Man vakar ir užvakar vakare testinė juostelė buvo ryškesnė, tai kaip suprantu O turėjo įvykti, nes šiandien jau blanksta.
Prieš dvi savaites, kai pradėjau irgi rodė T juostelę, bet ne ryškesnę nei C ir taip man 2 savaites jos ir vaidenosi, vieną dieną ryškiau, kitą blankiau, kol užvakar pamačiau riebias II . Bet manau, daugiau ką pasakyti galėtų patyrę mergaitės, nes aš tik 2 savaitės kaip darau OT  4u.gif

tai as ju klausiau, bet taip aiskaus atsakymo ir neisgirdau. na, manau, kad mano O dar tik bus ir tikiuosi, kad greit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 25, 20:28)
tai as ju klausiau, bet taip aiskaus atsakymo ir neisgirdau. na, manau, kad mano O dar tik bus ir tikiuosi, kad greit  ax.gif

drinks_cheers.gif turi būti, kur gi ji dėsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 25, 21:28)
tai as ju klausiau, bet taip aiskaus atsakymo ir neisgirdau. na, manau, kad mano O dar tik bus ir tikiuosi, kad greit  ax.gif

nuo tada, kai parodo ryškias abi juostele, O vyksta per 48 val., tai reiškia, kad reik daryti "namų darbus" wink.gif tą dieną ir dar kitą dieną wink.gif
Atsakyti