Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Renpzs @ 2008 11 17, 00:22)
Nu jauciu, reiks taip ir daryt. Susiruost ir eit vel pas gine laimes bandyt smile.gif

Lauksiu naujienu bigsmile.gif As tai lapkricio pabaigoj eisiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano antrasis ir treciasis vaikuciai suplanuoti man esant pieno fabrikeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2008 11 19, 23:10)
Sveikos,
mano antrasis ir treciasis vaikuciai suplanuoti man esant pieno fabrikeliui biggrin.gif

O, kaip fainai thumbup.gif Burka, o Tu kai maitindama pienuku pastodavai, tai požymiai tie patys kaip ir per pirmą nėštumą? Ar krūtinė padidėdavo? Aš kažkaip mąstau, kad juk kai maitinam tai ir taip ji padidėjusi, tai pastojus jau gal nėr kur didėt?...Kaip Tau buvo,kokie nėštumo požymiai būdavo kai maitinai? Beje, nėštumo pradžioj mmm nebebūdavo?..k
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2008 11 19, 21:10)
Sveikos,

O mmm buvo ateje pries pastojant???
Atsakyti
Gydytojai pataria po gimdymo duoti motinos kunui pailseti bent 2 metelius g.gif tikrai nerizikuociau berti vaikucius viena po kito g.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif ,

mano leliukui 10 menesiuku. Dar maitinu, jokiu mmmm dar nera ax.gif jau pradesim su vyru paplanuoti antra vaikeli ir tikimes, kad ant antrojo Dovyduko gimtadienio bus jam broliukas ar sesute ax.gif labai noreciau sesutes tik nzn kaip reiks tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
Pas mane mmm atejo per sunaus tortadieni 4u.gif
Jauciu, kad si kart uzkibs mazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Llauritta @ 2008 11 19, 22:48)
O, kaip fainai  thumbup.gif Burka,  o Tu kai maitindama pienuku pastodavai, tai požymiai tie patys kaip ir per pirmą nėštumą? Ar krūtinė padidėdavo? Aš kažkaip mąstau, kad juk kai maitinam tai ir taip ji padidėjusi, tai pastojus jau gal nėr kur didėt?...Kaip Tau buvo,kokie nėštumo požymiai būdavo kai maitinai? Beje, nėštumo pradžioj mmm nebebūdavo?..k

Nepasakyciau,kad krutine padidedavo,nors kai maitini sunku suprast,nes pries maitinima ji didesne,o pamaitinus istusteja,nors krutine pas mane nedidele visada buvo ir per pirmaji nestuma nezymiai tik padidejo,cia gal kiekvienai skirtingai 4u.gif
O siaip viskas lygiai taip pat,kaip ir nemaitintum,jokio skirtumo nera,nors visi nestumai ir skiriasi 4u.gif
Besilaukdama antrojo maitinau iki 12 nestumo savaites,o besilaukdama dukrytes iki 20 nestumo savaites 4u.gif

QUOTE(Oksanik @ 2008 11 20, 23:14)
O mmm buvo ateje pries pastojant???

Taip, po pirmo gimdymo praejus 10 menesiu, po antro 6, o po trecio 5 men, laikas trumpeja,matyt organizmas prisitaiko 4u.gif

QUOTE(CaCca @ 2008 11 21, 09:50)
Gydytojai pataria po gimdymo duoti motinos kunui pailseti bent 2 metelius  g.gif  tikrai nerizikuociau berti vaikucius viena po kito  g.gif

Siaip gydytojai pataria laukt 3 metus cool.gif bet realiai manau cia jau kiekvienos asmeninis reikalas,noras,sveikata ir visa kita kas kiek laiko gimdyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
niu zinokit va paskaiciau, kad po 10 men prasidejo kazkuriai mamytei mmm ax.gif pagalvojau, kad gerai ir man taip butu thumbup.gif ir taip nutiko smile.gif truputi aisku pasijaute diskomfortas, ale jau galesiu paplanuoti sesute ar broliuka Dovydukui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as taip pat dar gan intensyviai maitinu, dukrytei beveik 1m ir 3men., mm atirado pries menesi. Greitu laiku turetu pasirodyti antrosios, bet noreciau, kad jos ne[asirodytu, antro maziuko jau noretusi mirksiukas.gif . Tiesa, mm atsirado tuomet kai tarpai tarp maitinimu pasidare ilgesni. Kiek zinau, tai kad menesines pasirodo tuomet, kai tarpai tarp maitinimu diena buna maziausiai 4 val, o nakti 6 val. Nezinau kiek cia tiesos, bet savo mm sulaukiau, o dabar didesni sansai ir nestuke.gif tapti. Tiesa, retai kada nakti 6 val tarpas gaudavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(morė @ 2008 12 08, 00:04)
Sveikutes  4u.gif
as taip pat dar gan intensyviai maitinu, dukrytei beveik 1m ir 3men., mm atirado pries menesi. Greitu laiku turetu pasirodyti antrosios, bet noreciau, kad jos ne[asirodytu, antro maziuko jau noretusi  mirksiukas.gif . Tiesa, mm atsirado tuomet kai tarpai tarp maitinimu pasidare ilgesni. Kiek zinau, tai kad menesines pasirodo tuomet, kai tarpai tarp maitinimu diena buna maziausiai 4 val, o nakti 6 val. Nezinau kiek cia tiesos, bet savo mm sulaukiau, o dabar didesni sansai ir  nestuke.gif tapti. Tiesa, retai kada nakti 6 val tarpas gaudavosi  smile.gif

nu siek tiek paguodei, bet mm vis tiek nera, nors maitinu diena mazdaug kas 4- 5 val, o nakti visai nemaitinu jau. Vis tikiuos gal jau pastojau, bet kad jokiu kitokiu nestumo pozymiu neislenda g.gif . Po visu svenciu eisiu pas gine priezasciu ieskot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2008 12 08, 00:43)
nu siek tiek paguodei, bet mm vis tiek nera, nors maitinu diena mazdaug kas 4- 5 val, o nakti visai nemaitinu jau. Vis tikiuos gal jau pastojau, bet kad jokiu kitokiu nestumo pozymiu neislenda  g.gif . Po visu svenciu eisiu pas gine priezasciu ieskot  rolleyes.gif

Pabandei skaiciuoti kiek kartu per para maitini??

As tai 4 kartus stengiuosi islaikyti rolleyes.gif Nes pagal viska man dar nebuvo O, o po mm jau 21 diena gal visgi maitinimas stabdo O arba hormonai neparodo doh.gif
Atsakyti