Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(GriBe @ 2009 03 23, 16:35)
ieik i biblioteka ir kaireje puseje rask "Персональный прогноз зачатия" ten uzpildyk kortele, irasyk savo duomenis ir tau atsius kalendoriu kada (diena ir valandos) yra palanku, kad butu mergaite ir kada berniukas mirksiukas.gif

As ir ten savo BT turiu  ax.gif

Smalsumas nugalejo. Pabandziau gauti ta prognoze, bet man kzakodel neatidaro tos nuorodos, kuria gavau el.pastu. Aidaro vel ta registracijos lentele. Tau taip nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 23, 23:02)
Smalsumas nugalejo. Pabandziau gauti ta prognoze, bet man kzakodel neatidaro tos nuorodos, kuria gavau el.pastu. Aidaro vel ta registracijos lentele. Tau taip nebuvo?

Ne, bet kitoms buvo. jei nori gali atsiusti man i az ju el. laiska ir as atsiusiu jau atidaryta tiesiogini linka 4u.gif mano kompas kaz kodel tai daro ax.gif
Atsakyti
sia tema jau seniai paskaitinedavau, dar tada kai maitinau ir labai tikejausi, kad pavyks maitinant pastoti. dabar jau esu 10 sav. nestuke.gif
pastoti pavyko nors dar nebuvo atsirade mm, dabar jau tikrai zinau, kad ju dar ilgokai ir nesulauksiu smile.gif kadangi norejau pastoti nenutraukus maitinimo, pora menesiu kas ryta arbor mikroskopo pagalba stebejau kas vyksta mano organizme. o vyko tiesa sakant bardakas. vaisingas dienas rodydavo kokius du- tris kart per menesi. todel tiksliai nuspeti kada vyksta O buvo neimanoma. as net nusipirkau OT, galvojau, kad kai arbor rodys kad vyksta O, tuo paciu darysiu OT. bet ju nebeprireike, nes sausio men pavyko O pagauti tik arboro pagalba.
cia norejau parasyti todel, kad suteikciau vilties mamytems, kurios dar nesulauke mm, bet nori pastoti. tai tikrai imanoma smile.gif sekmes planuojant leliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 24, 09:14)
Ne, bet kitoms buvo. jei nori gali atsiusti man i az ju el. laiska ir as atsiusiu jau atidaryta tiesiogini linka  4u.gif mano kompas kaz kodel tai daro ax.gif

Oi, labao noriu! Jau persiunciu. Busiu tau labai labai dekinga uz pagalba notworthy.gif

QUOTE(traktoriukomama @ 2009 03 24, 13:50)
sia tema jau seniai paskaitinedavau, dar tada kai maitinau ir labai tikejausi, kad pavyks maitinant pastoti. dabar jau esu 10 sav.  nestuke.gif 
pastoti pavyko nors dar nebuvo atsirade mm, dabar jau tikrai zinau, kad ju dar ilgokai ir nesulauksiu  smile.gif  kadangi norejau pastoti nenutraukus maitinimo, pora menesiu kas ryta arbor mikroskopo pagalba stebejau kas vyksta mano organizme. o vyko tiesa sakant bardakas. vaisingas dienas rodydavo kokius du- tris kart per menesi. todel tiksliai nuspeti kada vyksta O buvo neimanoma. as net nusipirkau  OT, galvojau, kad kai arbor rodys kad vyksta O, tuo paciu darysiu OT. bet ju nebeprireike, nes sausio men pavyko O pagauti tik arboro pagalba.
cia norejau parasyti todel, kad suteikciau vilties mamytems, kurios dar nesulauke mm, bet nori pastoti. tai tikrai imanoma smile.gif sekmes planuojant leliukus smile.gif

Gero ir lengvo nestumo tau ir sveiko, grazaus leliuko!
Paziurejau, kad tavo sunus t.p. sausi gimes thumbup.gif
O gal dar ta pacia kaip ir maniskis ? Butu smagu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 24 kovo 2009 - 13:00
QUOTE(GriBe @ 2009 03 24, 09:14)
Ne, bet kitoms buvo. jei nori gali atsiusti man i az ju el. laiska ir as atsiusiu jau atidaryta tiesiogini linka  4u.gif mano kompas kaz kodel tai daro ax.gif

Sveika 4u.gif Kaip sekasi gaudyti O? ass iandien sugadinau eilini NT ir mm irgi neatslinko...laukiam toliam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(traktoriukomama @ 2009 03 24, 13:50)
sia tema jau seniai paskaitinedavau, dar tada kai maitinau ir labai tikejausi, kad pavyks maitinant pastoti. dabar jau esu 10 sav.  nestuke.gif 
pastoti pavyko nors dar nebuvo atsirade mm, dabar jau tikrai zinau, kad ju dar ilgokai ir nesulauksiu  smile.gif  kadangi norejau pastoti nenutraukus maitinimo, pora menesiu kas ryta arbor mikroskopo pagalba stebejau kas vyksta mano organizme. o vyko tiesa sakant bardakas. vaisingas dienas rodydavo kokius du- tris kart per menesi. todel tiksliai nuspeti kada vyksta O buvo neimanoma. as net nusipirkau  OT, galvojau, kad kai arbor rodys kad vyksta O, tuo paciu darysiu OT. bet ju nebeprireike, nes sausio men pavyko O pagauti tik arboro pagalba.

Kaip smagu girdėti thumbup.gif Man irgi OT rodė jau du ryškius brūkšniukus ir vakar ir užvakar, dar šiandien netikrinau. Ir prieš dvi savaites panašiai rodė doh.gif O vaiduoklaiuja, tai kasdien. Tai ir nesuprantu kas čia darosi. Jaučiu, kol neturėjau mm, tai ir tie OT grybauja. Arba čia tos LH bangos taip dažnai sukildinėja g.gif Nu, žiūrėsim toliau, reiks pagadint kuria dieną ir NT, o gal netyčia jau užkibo, tai ir OT durniuoja ax.gif
Tiesa, o kiek laiko bandėte nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 24 kovo 2009 - 13:28
QUOTE(kershyte @ 2009 03 24, 15:27)
Tiesa, o kiek laiko bandėte  nestuke.gif

gruodi bandymai buvo nesekmingi , o vat sausi pavyko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2009 03 24, 14:57)
Gero ir lengvo nestumo tau ir sveiko, grazaus leliuko!
Paziurejau, kad tavo sunus t.p. sausi gimes  thumbup.gif
O gal dar ta pacia kaip ir maniskis ? Butu smagu...

aciu 4u.gif o mano vaikinas gimes sausio paskutine diena smile.gif
Atsakyti
[quote=traktoriukomama,2009 03 24, 14:32]
Papildyta:

Taip iškart ir pavyko... bigsmile.gif Nu super, be žodžių... O ką darėte su maitinimu? Ir kokius nestuke.gif požymius jautėte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 24 kovo 2009 - 13:36
QUOTE(traktoriukomama @ 2009 03 24, 14:32)
Papildyta:

aciu  4u.gif o mano vaikinas gimes sausio paskutine diena smile.gif

Oho, kaip jums viskas greitai! As ir su mmm ir tai jau 5 ciklas dabar bus, kai bandom.
Mes vadinasi dviem savaitem vyresni uz jus smile.gif
O ir dabar maitini? Zadi nutraukti, ar bandysi iki galo? Ka gydytoja sako?
Labai jau idomu viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 24, 15:35)
O ką darėte su maitinimu? Ir kokius  nestuke.gif  požymius jautėte?

del maitinimo dar prie pastojant sukau galva ka reiks daryt: maitinti toliau, ar nutraukti... taip nesinorejo is maziaus atimti tai kas jam brangiausia, bet taip pat bijojau ir del pilvuko gyventojo.... bet viskas issiprende labai paprastai. mano vaikis pats atsisake MP! matyt tikrai pastojus MP skonis pasikeicia g.gif jie tiesiog pradejo nakti nebesikleti valgyt, diena mes jau koks menesis nebevalgydavom. taigi, taip ir pabaigiau su maitinimu...
o del nestumo pozymiu - pykino siaubingai blink.gif ko nebuvo per pirma nestuma visiskai...
Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2009 03 24, 15:39)
Oho, kaip jums viskas greitai! As ir su mmm ir tai jau 5 ciklas dabar bus, kai bandom.
Mes vadinasi dviem savaitem vyresni uz jus smile.gif
O ir dabar maitini? Zadi nutraukti, ar bandysi iki galo? Ka gydytoja sako?
Labai jau idomu viskas blush2.gif

maitinima nutraukiau, tiksliau mano vaikas pats nusprende, kad jau gana, kai nestumui buvo mazdaug 6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2009 03 24, 14:13)
Sveika 4u.gif  Kaip sekasi gaudyti O? ass iandien sugadinau eilini NT ir mm irgi neatslinko...laukiam toliam rolleyes.gif

La smile.gif as tai sian padariau 2 OT testus, nors antroji I buvo matoma, bet netokia ryski kaip kontroline. tikiuosi, kad netrukus ateis O, nes nezinau koks mano ciklas po pirmuju mm, tad labai sunku prognozuoti. BT dar nekrenta, tai ir laukiam. O tavo mm neateina? tai gal jau nestuke.gif ...laukiam blush2.gif ir tikim kad viskas bus thumbup.gif

tiesa, mums pagal ta prognoze, tai visa kovo men ir balandis yra palankus mergaitei thumbup.gif bet svarbiausia nestuke.gif , nes bus labai liudna verysad.gif nors labai tikiu, kad viskas bus tik gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 24 kovo 2009 - 14:38
QUOTE(GriBe @ 2009 03 24, 15:34)
La smile.gif  as tai sian padariau 2 OT testus, nors antroji I buvo matoma, bet netokia ryski kaip kontroline. tikiuosi, kad netrukus ateis O, nes nezinau koks mano ciklas po pirmuju mm, tad labai sunku prognozuoti. BT dar nekrenta, tai ir laukiam. O tavo mm neateina? tai gal jau  nestuke.gif ...laukiam  blush2.gif  ir tikim kad viskas bus  thumbup.gif

tiesa, mums pagal ta prognoze, tai visa kovo men ir balandis yra palankus mergaitei thumbup.gif  bet svarbiausia  nestuke.gif , nes bus labai liudna  verysad.gif nors labai tikiu, kad viskas bus tik gerai 4u.gif

Puiku, reiskia pas tave tikrai vyksta O, ir gal pagausit si men mirksiukas.gif As greiciausiai ne nestuke.gif , dar ciklas nesusinormalizavo, o kita menesi irgi bandysiu su OT gaudyt. O tu irgi dareisi ta kalendoriu ane?As paziurejau, kad cia visos mergaites turi pirmus sunelius ir labai nori antro zirniuko arba pupytes.. nestuke.gif
Atsakyti