QUOTE(traktoriukomama @ 2009 03 24, 13:50)
sia tema jau seniai paskaitinedavau, dar tada kai maitinau ir labai tikejausi, kad pavyks maitinant pastoti. dabar jau esu 10 sav.
pastoti pavyko nors dar nebuvo atsirade mm, dabar jau tikrai zinau, kad ju dar ilgokai ir nesulauksiu
kadangi norejau pastoti nenutraukus maitinimo, pora menesiu kas ryta arbor mikroskopo pagalba stebejau kas vyksta mano organizme. o vyko tiesa sakant bardakas. vaisingas dienas rodydavo kokius du- tris kart per menesi. todel tiksliai nuspeti kada vyksta O buvo neimanoma. as net nusipirkau OT, galvojau, kad kai arbor rodys kad vyksta O, tuo paciu darysiu OT. bet ju nebeprireike, nes sausio men pavyko O pagauti tik arboro pagalba.
cia norejau parasyti todel, kad suteikciau vilties mamytems, kurios dar nesulauke mm, bet nori pastoti. tai tikrai imanoma
sekmes planuojant leliukus
Kaip smagu girdėti
Man irgi OT rodė jau du ryškius brūkšniukus ir vakar ir užvakar, dar šiandien netikrinau. Ir prieš dvi savaites panašiai rodė
O vaiduoklaiuja, tai kasdien. Tai ir nesuprantu kas čia darosi. Jaučiu, kol neturėjau mm, tai ir tie OT grybauja. Arba čia tos LH bangos taip dažnai sukildinėja
Nu, žiūrėsim toliau, reiks pagadint kuria dieną ir NT, o gal netyčia jau užkibo, tai ir OT durniuoja
Tiesa, o kiek laiko bandėte