QUOTE(kershyte @ 2009 03 18, 19:07)
Sveikutės
Kaip sekas? Gal jau kuri turi naujienų Kaip su maitinimais reikalai? mes vistiek dar be naktinių maitinimų neapsieinam
Aš darausi OT testukus jau 6 dienos, tai kai tik pradėjau 4 dienas buvo ryškūs brūkšniukai, o paskutines dvi dienas jau ne tokie... stebėsiu toliau
Kaip sekas? Gal jau kuri turi naujienų Kaip su maitinimais reikalai? mes vistiek dar be naktinių maitinimų neapsieinam
Aš darausi OT testukus jau 6 dienos, tai kai tik pradėjau 4 dienas buvo ryškūs brūkšniukai, o paskutines dvi dienas jau ne tokie... stebėsiu toliau
Na, mano OT dar neatvaziavo, laukiu. siaip pradejau matuoti BT, nes vaikas nakti miega gerai, o jei ir tenka keltis, tai nemanau, kad labai paveiks rezultatu, nes kiek skaiciau, tai merginos visaip isbande matuoti BT ir sako, kad kelimasis nakti nelabai paveikia.
Atejus mmm, mano leliukas visai neima kruties, jei ir buvo tik rytiniai ir vakariniai maitinimai, tai dabar neima nekaip, neikisi. gal tikrai skonis pakinta??? na, tiesa sakant penkta diena, jau jis neima jos (ir net pepraso, o kai paduodi, tai siaubas kas darosi, vaiko neatpazinsi), tad manau, tuom ir baigsis mano maitinimas...