Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 03 18, 19:07)
Sveikutės  4u.gif

Kaip sekas? Gal jau kuri turi naujienų  wub.gif  nestuke.gif Kaip su maitinimais reikalai? mes vistiek dar be naktinių maitinimų neapsieinam  doh.gif

Aš darausi OT testukus jau 6 dienos, tai kai tik pradėjau 4 dienas buvo ryškūs brūkšniukai, o paskutines dvi dienas jau ne tokie... stebėsiu toliau  smile.gif

Na, mano OT dar neatvaziavo, laukiu. siaip pradejau matuoti BT, nes vaikas nakti miega gerai, o jei ir tenka keltis, tai nemanau, kad labai paveiks rezultatu, nes kiek skaiciau, tai merginos visaip isbande matuoti BT ir sako, kad kelimasis nakti nelabai paveikia.

Atejus mmm, mano leliukas visai neima kruties, jei ir buvo tik rytiniai ir vakariniai maitinimai, tai dabar neima nekaip, neikisi. gal tikrai skonis pakinta??? na, tiesa sakant penkta diena, jau jis neima jos (ir net pepraso, o kai paduodi, tai siaubas kas darosi, vaiko neatpazinsi), tad manau, tuom ir baigsis mano maitinimas...
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 18, 19:13)
Na, mano OT dar neatvaziavo, laukiu. siaip pradejau matuoti BT, nes vaikas nakti miega gerai, o jei ir tenka keltis, tai nemanau, kad labai paveiks rezultatu, nes kiek skaiciau, tai merginos visaip isbande matuoti BT ir sako, kad kelimasis nakti nelabai paveikia.

Atejus mmm, mano leliukas visai neima kruties, jei ir buvo tik rytiniai ir vakariniai maitinimai, tai dabar neima nekaip, neikisi. gal tikrai skonis pakinta??? na, tiesa sakant penkta diena, jau jis neima jos (ir net pepraso, o kai paduodi, tai siaubas kas darosi, vaiko neatpazinsi), tad manau, tuom ir baigsis mano maitinimas...

O kaip tau pačiai, netempia? Man, tai vakare jau guzais nueina ir skauda, pilnos krūtys pieno, bet vaikas greit ištraukia.
Dabar pamačiau, kad mes dvigubai vyresni už jus, o dar be papo nė per kur. Jau kartais, kai mane nervas paima, sakau, tai gal tu iki 18 prie papo būsi, o jis iįsikandęs papą į dantis, žiūri į mane ir niurzga, maždaug neaiškink kiek norėsiu tiek ir imsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 18, 19:07)
Aš darausi OT testukus jau 6 dienos, tai kai tik pradėjau 4 dienas buvo ryškūs brūkšniukai, o paskutines dvi dienas jau ne tokie... stebėsiu toliau  smile.gif

tai tau O vyksta 1-2 po to, kai parodė ryškius brūkšniukus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 18, 19:19)
O kaip tau pačiai, netempia? Man, tai vakare jau guzais nueina ir skauda, pilnos krūtys pieno, bet vaikas greit ištraukia.
Dabar pamačiau, kad mes dvigubai vyresni už jus, o dar be papo  nė per kur. Jau kartais, kai mane nervas paima, sakau, tai gal tu iki 18 prie papo būsi, o jis iįsikandęs papą į dantis, žiūri į mane ir niurzga, maždaug neaiškink kiek norėsiu tiek ir imsiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mano leliukas paskutiniu metu eme papuka tik vakarais, kad nurimtu, o nepavalgytu ir kartais rytais. tad pieno daug neprisigamindavo ir su kiekvienu kartu jo buvo vis maziau. jis net ryte galejo papo nepaimti, o lauke kada as jam padarysiu pavalgyt. kai susirgau, tai tas pats su misinuku, bandau duoti, o jis jo neima, laukia pusryciu.

Kershyte, o tau atsiradus mmm vaikas normaliai eme papa? tiesa pasakius, pas mane mmm, tai kaip tvanas ir su skausmais didziausiais, tai manau, tai paveike pieno skoni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 18 kovo 2009 - 18:29
QUOTE(Push_Push @ 2009 03 18, 19:26)
tai tau O vyksta 1-2 po to, kai parodė ryškius brūkšniukus  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na, matai testinis nebuvo ryškesnis už kontrolinį, aš daug vilčių nededu... Dar pastebėsiu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(GriBe @ 2009 03 18, 19:29)
lotuliukas.gif  mano leliukas paskutiniu metu eme papuka tik vakarais, kad nurimtu, o nepavalgytu ir kartais rytais. tad pieno daug neprisigamindavo ir su kiekvienu kartu jo buvo vis maziau. jis net ryte galejo papo nepaimti, o lauke kada as jam padarysiu pavalgyt. kai susirgau, tai tas pats su misinuku, bandau duoti, o jis jo neima, laukia pusryciu.

Kershyte, o tau atsiradus mmm vaikas normaliai eme papa? tiesa pasakius, pas mane mmm, tai kaip tvanas ir su skausmais didziausiais, tai manau, tai paveike pieno skoni...

Tai, kad aš mm dar neturėjus, geras, ane? Žinok, jau taip nervas ima, laukiu mm kaip stebuklo, o širdyje tikiuosi taip ir nesulaukti, dėl to ir OT darau, kad pagaučiau pirmaja O. Dėl to į tuos testo parodymus ne baisiai reaguoju, nes visas šitas dienas rodė abu brukšniukus, iš pradžiu ryškesnius, veliau blausesnius. Galvoju gal mano hormonai dar taip išsireguliave, kad ir testai rodo nesamones. Nu žodžiu dabar vyksta stebejimas, po to analizuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 18, 19:35)
Na, matai testinis nebuvo ryškesnis už kontrolinį, aš daug vilčių nededu... Dar pastebėsiu.  smile.gif
Papildyta:

Tai, kad aš mm dar neturėjus, geras, ane? Žinok, jau taip nervas ima, laukiu mm kaip stebuklo, o širdyje tikiuosi taip ir nesulaukti, dėl to ir OT darau, kad pagaučiau pirmaja O. Dėl to į tuos testo parodymus ne baisiai reaguoju, nes visas šitas dienas rodė abu brukšniukus, iš pradžiu ryškesnius, veliau blausesnius. Galvoju gal mano hormonai dar taip išsireguliave, kad ir testai rodo nesamones. Nu žodžiu dabar vyksta stebejimas, po to analizuosiu  biggrin.gif

Aishku, na, kai turesiu savo OT parodymus, tai butinai pasidalinsiu, dar ir BT matuoju. ziuresim, gal pasiseks is pirmo karta, kaip ir kitoms. laukiu tokio stebuklo blush2.gif ir jums linkiu su pirma O tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 18, 19:52)
Aishku, na, kai turesiu savo OT parodymus, tai butinai pasidalinsiu,  dar ir BT matuoju. ziuresim, gal pasiseks is pirmo karta, kaip ir kitoms. laukiu tokio stebuklo  blush2.gif  ir jums linkiu su pirma O tapti  nestuke.gif

Na, jums tikrai realu, ko ir linkiu 4u.gif O aš labai irgi neliūdžiu, anksčiau ar vėliau vis tiek sulauksiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 18, 19:13)

Nu liūdna skaityti verysad.gif - mažiukas gi dar Tavo sūnelis, tokį dar maitinti ir maitinti...

Dėl skonio pokyčių labai abejočiau. Pvz. buvau prisiskaičius, kad žindyvei ginkdie negalima mėtų, nes kas kas, o jau jos tai pieno skonį baisiausiai pakeičia ir apskritai tai priemonė atjunkymui, tai ir vengiau visaip kaip, o kartą surijau gerą plytą mėtinio šokolado blush2.gif ir nieko - valgė lelius išsijuosęs kaip visada. Vyras jau juoktis iš manęs buvo pradėjęs, kad vieną kartą geriu čiobrelių (jie gi atseit dar ir pačią laktaciją slopina), kitą - specialiai žindyvėms skirtą arbatą. biggrin.gif Skirtumo absoliučiai jokio. Pirmąjį pusmetį, kai kūdikis dar jokio kito maisto neragavęs, taip neeksperimentuočiau, bet vėliau manau tie pieno "prieskoniai" nelabai ir turi reikšmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 18 kovo 2009 - 19:40
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 18, 21:38)
Nu liūdna skaityti verysad.gif - mažiukas gi dar Tavo sūnelis, tokį dar maitinti ir maitinti...

Dėl skonio pokyčių labai abejočiau. Pvz. buvau prisiskaičius, kad žindyvei ginkdie negalima mėtų, nes kas kas, o jau jos tai pieno skonį baisiausiai pakeičia ir apskritai tai priemonė atjunkymui, tai ir vengiau visaip kaip, o kartą surijau gerą plytą mėtinio šokolado blush2.gif ir nieko - valgė lelius išsijuosęs kaip visada. Vyras jau juoktis iš manęs buvo pradėjęs, kad vieną kartą geriu čiobrelių (jie gi atseit dar ir pačią laktaciją slopina), kitą - specialiai žindyvėms skirtą arbatą. biggrin.gif Skirtumo absoliučiai jokio. Pirmąjį pusmetį, kai kūdikis dar jokio kito maisto neragavęs, taip neeksperimentuočiau, bet vėliau manau tie pieno "prieskoniai" nelabai ir turi reikšmės.

Ogo, pirmą kart girdžiu apie čiobrelius, o aš , kad mėtų išvengt, čiobrelių arbatą geriu doh.gif , ale nieko, mazgė nereaguoja tongue.gif
Atsakyti
oho, kiek daug suzinojau is sitos temeles.
Tik noriu pasitikslinti, OT ir NT skirtingi daiktai?

As vis dar maitinu savo leliuka ir karts nuo karto pagalvoju, kada cia bus laikas antram g.gif . Man dar nera mmm. Be to, man siek tiek gaila buti pirmojo vaiko, nes budama nestuke.gif negaleciau jo nesioti ant ranku.. Vis del to, nestumas - siokia tokia "negalia" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2009 03 22, 14:07)
oho, kiek daug suzinojau is sitos temeles.
Tik noriu pasitikslinti, OT ir NT skirtingi daiktai?

As vis dar maitinu savo leliuka ir karts nuo karto pagalvoju, kada cia bus laikas antram  g.gif . Man dar nera mmm. Be to, man siek tiek gaila buti pirmojo vaiko, nes budama  nestuke.gif  negaleciau jo nesioti ant ranku.. Vis del to, nestumas - siokia tokia "negalia"  smile.gif

Sveika 4u.gif
OT-ovuliacijos testai skirti nustatyti vaisingoms dienoms. NT-nestumo testai 4u.gif
Reikia po truputi mazinti maitinimus , kad atsirastu mm, arba, kad pataikytumet ant pirmosios O. Bet jus dar maziukai, negaila butu nutraukti MP? Nors yra mamu kurios iki gimdymo ismaitina g.gif Na, cia turetu buti jusu apsisprendimas. Mano leliui jau 1.4 metu, o as dar mm nesulaukiu ir maitinimus jau mazinu, o vistiek nera. Reiks eit pas gine ir su ja pasitarti jauciu 4u.gif
Atsakyti
Na va merginos, stebejau save visa cikla, dariausi OT, matavau BT ir galiu pasakyti, kad tikrai jokia O pas mane greiciausiai neivyko sad.gif Taigi, padariau isvada, kad as turbut busiu is tu, kurioms maitinant pastot jokiu sansu verysad.gif
Atsakyti