Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Push_Push @ 2009 03 13, 09:25)
na, aš BT pradėjau matuotis tik kai visiškai nustojau maitint, iki tol tiesiog neesisaugojom, bet ir neužkibdavo (6 mėn.), tai iš to ir nusprendžiau, kad O nevyko smile.gif BT pradėjau matuotis baigus maitint, ir tada jau O rodė, kad vyksta wink.gif ir užkibom.

supratau, dekui, kad pasidalinai patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 13, 09:46)
supratau, dekui, kad pasidalinai patirtim  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
šiandien mano OT vėl parodė identiškus brūkšniukus kaip ir vakar g.gif Reiks kokią savaitę patestuot, įdėsiu čia tada, pasakysit savo nuomonę.
O gal, kai mm nėra, tai ir tie testai kitaip rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 13, 16:35)
sveikos  smile.gif
šiandien mano OT vėl parodė identiškus brūkšniukus kaip ir vakar  g.gif  Reiks kokią savaitę patestuot, įdėsiu čia tada, pasakysit savo nuomonę.
O gal, kai mm nėra, tai ir tie testai kitaip rodo  g.gif

Kershyte, pabandyk dar keleta dienu padaryti, kad matytum skirtuma. kiek skaiciau, jei ateina O, tai linijos turi buti ryskios kaip NT.
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 13, 18:26)
Kershyte, pabandyk dar keleta dienu padaryti, kad matytum skirtuma. kiek skaiciau, jei ateina O, tai linijos turi buti ryskios kaip NT.

Tai tą jau supratau, aš ir nesitikiu teigiamos O, bet aš galvojau, kad nebus kasdien vienodo ryškumo tie brūkšniukai. Na, dar mažai laiko praėjo, po kokios savaitės palyginsiu mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
Va, paskaitykit koki straipsneli radau apie maitinimo itaka pastojimui.

http://www.gyvybe.lt/index.php?id=22

Paskaiciau ir susinervijau. Viskas ten slopinama del laktacijos. Jauciu, jei noriu pastoti, tai reikia kazkaip mazinti maitinimu skaiciu bent jau tuo laikotarpiu, kol ivyksta O g.gif
Atsakyti
O as siandien sulaukiau mmm ax.gif . tikiuosi, kad dabar bus lengviau skaiciuoti vaisingas dienas, nors tikiu, kad pirmus menesius gali buti visiska betvarke, bet OT gal pades 4u.gif o taip su norisi su pirma O tapti nestuke.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 14 kovo 2009 - 12:42
Vis skaiciuojat, planuojat... O nenorit tiesiog megautis procesu ir laukti? Ar cia jau praeitas etapas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 03 14, 13:12)
Vis skaiciuojat, planuojat... O nenorit tiesiog megautis procesu ir laukti? Ar cia jau praeitas etapas?  smile.gif

as tai butent tik taip ir noresiu...Tebunie truputi ilgiau, bet daugiau dziaugsmo bus blush2.gif Gana jau nervinausi su pirmu del tu vaisingu nevaisingu dienu, nors iki oT dar ir tada nenuejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 03 14, 14:12)
Vis skaiciuojat, planuojat... O nenorit tiesiog megautis procesu ir laukti? Ar cia jau praeitas etapas?  smile.gif

Norim smile.gif tik mano situacija yra biski kitokia, nes mes pirma karta pastojom tik su gydymu, todel dabar patartina pabandyti iskart pastoti be jokiu vaistuku, gal organizmas pasikeite ir viskas bus ok. jei neturetume problemu, tai tikrai nepergyvenciau ir laukciau ax.gif laukiu ir dabar, tik noriu tiketi, kad si kart apsieis be visu tu papildomu proceduru...
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 05, 20:00)
Kaip pavydziu  4u.gif  sveikinu  smile.gif man irgi atrodo tuoj tuoj ir vis nera, o pilva vel pradejo skaudeti ir nervuota pasidariau kaip ragana, vienu zodziu noriu ir as savo mm  cray.gif

Man tai dar vis mmm neateina, bet užtat BT jau nukrito pagaliau kaip priklauso, kaip kad būdavo iki mmm, tai tikiuosi, vsiaks susitvarkys gereitu laiku ax.gif
Labai sveikinu naujas nėštukes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip sekas? Gal jau kuri turi naujienų wub.gif nestuke.gif Kaip su maitinimais reikalai? mes vistiek dar be naktinių maitinimų neapsieinam doh.gif

Aš darausi OT testukus jau 6 dienos, tai kai tik pradėjau 4 dienas buvo ryškūs brūkšniukai, o paskutines dvi dienas jau ne tokie... stebėsiu toliau smile.gif
Atsakyti