Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

Man echo poliklinikoje dare gal kokius 4-5 kartus. mano ginekologas buvo vyras ir labai rimtai ziurejo i kiekvienos nestuma. gal net rupinosi labiau, nes mano pastojimas buvo su gydymu, tad jo pagalba mes pastojom ir ginas buvo labai demesingas.

o del maitinimu, as tokios problemos neturiu. mano leliukas diena kruties neima, tik vakare ar anksti ryte, jei nores. nakti jis nieko negeria, o jei ir atsikelia, tai pasupsi ar ant kito sono ir tiek, miega toliau. tik, jei matau, kad ir tas nepadeda, tai pridedu prie papo - tai kartais buna issireke, kad jam ji duodu, kartais ciulpia, bet jau taip atsidusa, tarsi as ji cia priverciu sunkiai dirbti rolleyes.gif

ir as uzsakiau OT, kad bent jau zinoti kas darosi mano organizmui g.gif ir tikiuosi, kad pavyks nestuke.gif , ko ir kitoms linkiu. o del maitinimo nestuke.gif metu, tai matau kiekvienai yra asmeniskai, cia negalima buti kategoriskam. vienos maitina ir gerai, kitoms baigiasi liudnai. cia kaip ir su pastojimu: vienos pastoja lengvai, kitos tik su vaistuku pagalba ax.gif

na, nereikia cia liudnu sceneriju, tikiu, kad mums cia visioms bus viskas thumbup.gif su nestuke.gif ir zindymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 12 kovo 2009 - 09:34
Gavau šiandien tuo OT, ir parodė 2 brūkšnelius ne vienodo ryškumo. Kol kas nieko nesuprantu, darysiu kasdien ir po to žiūrėsiu g.gif jei kitos maitinančios ir nesergančios mm mergaitės darotės OT, atsiliepkit, būtų įdomu sužinoti ką pas jus rodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 12, 16:10)
Gavau šiandien tuo OT, ir parodė 2 brūkšnelius ne vienodo ryškumo. Kol kas nieko nesuprantu, darysiu kasdien ir po to žiūrėsiu  g.gif  jei kitos maitinančios ir nesergančios mm mergaitės darotės OT, atsiliepkit, būtų įdomu sužinoti ką pas jus rodo  4u.gif

As ir uzsisakiau. dar nedariau, bet kiek skaiciau, tai turi rodyti dvi ryskias juostas ir nuo tos dienos per 24-36 val. ivyksta ovuliacija...dar patartina tuo paciu matuotis temperatura bazaline. tkai pabandysiu pati, butinai parasysiu. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 12, 16:31)
As ir uzsisakiau. dar nedariau, bet kiek skaiciau, tai turi rodyti dvi ryskias juostas ir nuo tos dienos per 24-36 val. ivyksta ovuliacija...dar patartina tuo paciu matuotis temperatura bazaline. tkai pabandysiu pati, butinai parasysiu. sekmes  4u.gif

Kad man BT neišeis matuotis, nes ten reikia būti išsimiegojus, o aš keliuosi prie vaiko, tai belieka tik OT smile.gif
Atsakyti
Gavau šiandien tuo OT, ir parodė 2 brūkšnelius ne vienodo ryškumo. Kol kas nieko nesuprantu, darysiu kasdien ir po to žiūrėsiu  g.gif  jei kitos maitinančios ir nesergančios mm mergaitės darotės OT, atsiliepkit, būtų įdomu sužinoti ką pas jus rodo  4u.gif

As maitinu, darausi ot, bet jau turiu mmm. ir galiu pasakyti, kad pas manr irgi pievas rodo.dar nebuvo ne vieno ot tetuko, kad jokio vaiduokliuko nematyciau - viena diena ryskesnis, kita silpnesnis. Bet jis yra.
Na dar tik pirma cikla darausi, laukiu O. tada galesiu pasakyti, ar parodys ka nors ,ar ne.
Atsakyti

OT teigiamas kai abi juostelės veinodo ryškumo, jei viena blankesnė, tai neigiamas wink.gif Man tai O nevyko, kaip sakiau, kol pilnai nenutraukiau maitinimo wink.gif Bet gal jums atsiras O greičiau wink.gif To ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 12, 16:42)
Kad man BT neišeis matuotis, nes ten reikia būti išsimiegojus, o aš keliuosi prie vaiko, tai belieka tik OT  smile.gif

O as vis tiek nusprendziau pabandyti matuot BT. Nors taip pat keliuosi nakti kelis kartus (kadangi lovyte pristumta prie musu lovos, tai tik pabundu, nuraminu ir po poros minuciu jau vel giliai miegu). Paziuresiu, kas ten su ta BT darosi. Labai jau graziai tie merginu is BT temos grafikeliai atrodo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Push_Push @ 2009 03 12, 20:08)
OT teigiamas kai abi juostelės veinodo ryškumo, jei viena blankesnė, tai neigiamas wink.gif Man tai O nevyko, kaip sakiau, kol pilnai nenutraukiau maitinimo wink.gif Bet gal jums atsiras O greičiau wink.gif To ir linkiu  4u.gif

O ar naudojai kokias priemones O nustatyti? Butu idomu suzinoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 12 kovo 2009 - 21:06
QUOTE(ramu @ 2009 03 12, 22:05)
O ar naudojai kokias priemones O nustatyti? Butu idomu suzinoti

Tai jo, naudojau šituos ovuliaciniu testukus ir BT matavau. Jei neishlipat is lovos, tai labai temperaturos tas neitakos, galit tikrai bandyt matuot wink.gif Man tai labai aiškiai tada pasimatė ar vyksta O wink.gif, nes irgi kaip ir jums, pradėjau tą tempą matuotis, nes niekaip nesupratau kol maitinau ar O vyksta wink.gif kai O įvykstą, iškart užkyla temperatūra ir laikosi iki kitų mmm, jei jos ateina wink.gif Ten BT skyrelyje viską jums padės matuotis jei norėsit wink.gif Ten užpildot tokiuos puslapiuose internete grafikėlius, super patogus reikalas wink.gif Aš ir dabar BT matuojuos, nes galvoju, o gal O ateis dar nesulauks mmm, juk taip būna, yra gi ir pavyzdžių, kas net pastojo wink.gif Aš tai laukiu O, kad progesteroną išsitirčiau, o gamint pradėsim tik po pirmų mmm, tai tikiuosi kitą mėn. wink.gif
Jei kas bus neaišku, ramu, klausk wink.gif Jau šiek tiek prasikaliau su tom BT ir tais testais.

Tik mergaitės, užsirašykit sau ant kaktos, kad ovuliaciniuose testuose vaiduokliukai reiškia neigiamą testą, čia ne nėštumo testukai wink.gif Gali visą mėnesį rodyt antrą neryškią juostelę, tai nieko nereiškia. O kai įvyksta, tai turi būti kaip geram neštume, iškart išlyst dvi ryškios juostelės wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2009 03 12, 22:05)
O as vis tiek nusprendziau pabandyti matuot BT. Nors taip pat keliuosi nakti kelis kartus (kadangi lovyte pristumta prie musu lovos, tai tik pabundu, nuraminu ir po poros minuciu jau vel giliai miegu). Paziuresiu, kas ten su ta BT darosi.

Tikrai gali drąsiai bandyt, maksimum padala gali pakist 0.1 laipsniu jei kartais atsikelsi naktį wink.gif merginos iš BT temos net eskperimentus darė: ryte atsikėlusios dar po butą pabėgiojo ir tik tada BT matavos, ir ji nesiskyrė nuo tos, kurią rodė dar neišlipus prieš tai iš lovos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2009 03 12, 22:18)
Tai jo, naudojau šituos ovuliaciniu testukus ir BT matavau. Jei neishlipat is lovos, tai labai temperaturos tas neitakos, galit tikrai bandyt matuot wink.gif Man tai labai aiškiai tada pasimatė ar vyksta O wink.gif, nes irgi kaip ir jums, pradėjau tą tempą matuotis, nes niekaip nesupratau kol maitinau ar O vyksta wink.gif kai O įvykstą, iškart užkyla temperatūra ir laikosi iki kitų mmm, jei jos ateina wink.gif Ten BT skyrelyje viską jums padės matuotis jei norėsit wink.gif Ten užpildot tokiuos puslapiuose internete grafikėlius, super patogus reikalas wink.gif Aš ir dabar BT matuojuos, nes galvoju, o gal O ateis dar nesulauks mmm, juk taip būna, yra gi ir pavyzdžių, kas net pastojo wink.gif Aš tai laukiu O, kad progesteroną išsitirčiau, o gamint pradėsim tik po pirmų mmm, tai tikiuosi kitą mėn. wink.gif
Jei kas bus neaišku, ramu, klausk wink.gif Jau šiek tiek prasikaliau su tom BT ir tais testais.

Tik mergaitės, užsirašykit sau ant kaktos, kad ovuliaciniuose testuose vaiduokliukai reiškia neigiamą testą, čia ne nėštumo testukai wink.gif Gali visą mėnesį rodyt antrą neryškią juostelę, tai nieko nereiškia. O kai įvyksta, tai turi būti kaip geram neštume, iškart išlyst dvi ryškios juostelės wink.gif
Papildyta:
Tikrai gali drąsiai bandyt, maksimum padala gali pakist 0.1 laipsniu jei kartais atsikelsi naktį wink.gif merginos iš BT temos net eskperimentus darė: ryte atsikėlusios dar po butą pabėgiojo ir tik tada BT matavos, ir ji nesiskyrė nuo tos, kurią rodė dar neišlipus prieš tai iš lovos wink.gif

o kiek tu ciklu stebejai?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 12, 22:44)
o kiek tu ciklu stebejai?

koks skirtumas? Tikrai ne vieną wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2009 03 13, 00:15)
koks skirtumas? Tikrai ne vieną wink.gif

kiek zinau ciklai be ovuliacijos itin reti. Paprastai, jei yra mmm, pries tai buna O. O anovuliaciniai ciklai nera normalu, tai laikoma liga. Tai ir idomu, kiek pas tave tokiu buvo. Ir ar savaime susitvarke tiesiog, kai nustoai maitinti, ar kazkaip gydeisi?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 13, 09:11)
kiek zinau ciklai be ovuliacijos itin reti. Paprastai, jei yra mmm, pries tai buna O. O anovuliaciniai ciklai nera normalu, tai laikoma liga. Tai ir idomu, kiek pas tave tokiu buvo. Ir ar savaime susitvarke tiesiog, kai nustoai maitinti, ar kazkaip gydeisi?

na, aš BT pradėjau matuotis tik kai visiškai nustojau maitint, iki tol tiesiog neesisaugojom, bet ir neužkibdavo (6 mėn.), tai iš to ir nusprendžiau, kad O nevyko smile.gif BT pradėjau matuotis baigus maitint, ir tada jau O rodė, kad vyksta wink.gif ir užkibom.
Atsakyti