Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 03 09, 13:11)
drinks_cheers.gif  aš užsisakiau 30 OT, sakiau reikia pabandyti ant bajerio, gal pirmaja O pagausiu, tai nereikes laukti mm  smile.gif

Kershyte, o kur OT uzsakei? ar perki vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 09, 14:11)
drinks_cheers.gif  aš užsisakiau 30 OT

Atsiprasau uz kvaila klausima, o aks cia tokio - kaip veikia blush2.gif doh.gif
Mes niekada nieko nematavom, neskaiciavom, ir dabar to nesiruosiam daryti, todel ir nezinau tu pagalbiniu planavimo priemoniu ax.gif
Atsakyti
Tasi ovuliacijos testas, kaip nestumo testas, rodo ovuliacija, beje, gali labai klysti:))))))))))) as nors pirmuko laukem ilgai, su antru nenoriu irgi jokiu oapildomu priemoniu, tegu bus Dievulio valioj biggrin.gif Pasistengsiu buti kantri blush-anim-cl.gif2:Ir vasiingu dienu nebeskaiciuosiu, nes su Gabrielium pataikem kaip tik per neva nevaisingas, 19-ta ciklo diena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 09 kovo 2009 - 12:32
Sveikos merginos, na va, buvau siandien pas ginekologe. Palaimino, sake darykit, viskas gerai. Liepe folio rugsties pagert. Bet visgi sake, kai pastosiu, trecia menesi rekomenduoja nutraukt maitinima, nes laktacija stabdo gimdos augima g.gif
Dar kazkaip tokio dalyko nebuvau girdejus....
Vel pasimetime esu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 09, 14:49)
Sveikos merginos, na va, buvau siandien pas ginekologe. Palaimino, sake darykit, viskas gerai. Liepe folio rugsties pagert. Bet visgi sake, kai pastosiu, trecia menesi rekomenduoja nutraukt maitinima, nes laktacija stabdo gimdos augima  g.gif
Vel pasimetime esu  unsure.gif

O tau jau yra mmm?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 09, 12:49)
Sveikos merginos, na va, buvau siandien pas ginekologe. Palaimino, sake darykit, viskas gerai. Liepe folio rugsties pagert. Bet visgi sake, kai pastosiu, trecia menesi rekomenduoja nutraukt maitinima, nes laktacija stabdo gimdos augima  g.gif
Vel pasimetime esu  unsure.gif

tai pala, kol susiplanuosit, dar plius trys mėnesiai...Ir po biškį mažinsit tą mp bigsmile.gif JAu tikrai TAvo vaikutis nemažiukas, už mano Gabrielių gi dar vyresnis bigsmile.gif As pati neapsisprendziu, ar iki planavimo nutraukt, ar kai pastosiu, ar veliau. MAn regis tai niekas ten nesustoja augt, tiesiog is mamos organizmo daugiau istekliu eina blush2.gif MAno gin-ius sako kad iki dvidesimtos sav galima maitint, akusere sako, kad geriau iki pastojant nebemaitint, o va mamu patirtiss is viso pacios matom kokia...Sirdele sako, kad mazajam dar reikia pienelio blush2.gif Ziuresim, gal su vasarele kazkaaip kitaip reikalai pasisuks.

As asmeniskai labiausiai bijau ne nutraukti mp, o kad nutraukinejant ar siaip is niekur nieko vel bus koks nors mastitas su baisia temperatura, kas labai pavojinga nestumui, o kadangi tokiu mastitu ar kazko panasauus su baisia tempa turejau bent tris, tai negali garantuot kad vel nebus doh.gif
Papildyta:
Debesiute, su gimtadieniu Tavo pirmagimiuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 09 kovo 2009 - 14:16
QUOTE(GriBe @ 2009 03 09, 13:21)
Kershyte, o kur OT uzsakei? ar perki vaistinese?

Užsisakiau pas vieną mamą, čia SM, bet dar negavau. Labai nebrangiai gaunasi 4u.gif
Na, aš stebuklų nesitikiu, bet noriu pasižiūrėti ar vyksta kas nors mano organizme. Bandau mažinti mp, bet naktį niekaip be to dar neapsieinam, prasideda isterijos tiesiog, o aš ir nesusilaikau ir duodu papulį, o sūnelis 1 min ir miega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 09, 13:31)
Ir vasiingu dienu nebeskaiciuosiu, nes su Gabrielium pataikem kaip tik per neva nevaisingas, 19-ta ciklo diena thumbup.gif

Jei pataikėt, vadinasi per vaisingas. biggrin.gif Tik tiek, kad būtent tas ciklas nebuvo įprasto ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 03 09, 13:50)
O tau jau yra mmm?

Siandien kaip tik skaiciavau, kad jau septintas mmm apturejau si menesi. Reguliaros jau netgi bvo 3 kartus, bet po to gripu susirgau, savaite su 39.5 gulejau, geriau antibiotikus, tai paskutinis ciklas tik 18 dienu buvo.
Dirbam smileysex.gif jau ketvirta men, bet kol kas nieko.
Papildyta:
[quote=Burbulytis,2009 03 09, 15:17]
tai pala, kol susiplanuosit, dar plius trys mėnesiai...Ir po biškį mažinsit tą mp bigsmile.gif JAu tikrai TAvo vaikutis nemažiukas, už mano Gabrielių gi dar vyresnis bigsmile.gif

Kad mano vaikas TOOOKS papinis, kad jauciu iki pilanmestystes be papo neapseis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 09, 23:24)
Kad mano vaikas TOOOKS papinis, kad jauciu iki pilanmestystes be papo neapseis  lotuliukas.gif

Ir maniskis nerealus papinukas doh.gif Bet tau nors mmm suteikia daugiau sansu nestuke.gif
Atsakyti
Na, aš galiu papasakot savo istoriją, tikiuosi neišgąsdinsiu, o tik padėsiu.
Maitinau iki metukų, mmm atsirado kai mažiui buvo 10 mėn., tačiau O atsirado tik kai galutinai visiškai nutraukiau maitinimą. Pastojau iš pirmo ciklo su O. Tačiau...po 5 sav. persileidau verysad.gif
Tai mano patarimas planuojančioms leliukas tik baigus juos maitint: būtinai vartokite folio rūgšties (po 800 mg. t.y. dvi tabletes per parą) ir gal pagerkite moteriškas funkcijas gaivinančius natūralius papildus, pvz. Vitakur.
Na, aš įtariu, kad persileidau būtent todėl. kad organizmas dar nebuvo pilnai atsigavęs po ilgo maitinimo.
Va tiek patarimų planuojančioms pametinukus ir saugokit labai save, nekilnokit savo mažylių kai jau įtariat, kad laukiates, nors žinau kaip tai sunku, bet tai tikrai labai pavojinga ...
Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2009 03 10, 00:21)
Na, aš galiu papasakot savo istoriją, tikiuosi neišgąsdinsiu, o tik padėsiu.
Maitinau iki metukų, mmm atsirado kai mažiui buvo 10 mėn., tačiau O atsirado tik kai galutinai visiškai nutraukiau maitinimą. Pastojau iš pirmo ciklo su O. Tačiau...po 5 sav. persileidau  verysad.gif
Tai mano patarimas planuojančioms leliukas tik baigus juos maitint: būtinai vartokite folio rūgšties (po 800 mg. t.y. dvi tabletes per parą) ir gal pagerkite moteriškas funkcijas gaivinančius natūralius papildus, pvz. Vitakur.
Na, aš įtariu, kad persileidau būtent todėl. kad organizmas dar nebuvo pilnai atsigavęs po ilgo maitinimo.
Va tiek patarimų planuojančioms pametinukus ir saugokit labai save, nekilnokit savo mažylių kai jau įtariat, kad laukiates, nors žinau kaip tai sunku, bet tai tikrai labai pavojinga ...

console.gif
Labai gaila.
Aš geriu Pregnacare, jame yra folio rūgšties, gal dar ką gerti g.gif
Atsakyti