Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 05, 18:48)
Susirgau thumbup.gif Vis gyvenimas grizta i savo vezes senasias, nes jau buvo pabode, kad jau tuoj tuoj ir nieko, visa issibalansavus, o siandien ir akyse sviesiau bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar galima palinket greoiau nestuke.gif virusiuka pasigaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 06, 19:32)
biggrin.gif  4u.gif
Bet logiškai pagalvojus, jei būtų O, tai būtų ir mm.

Nepamirsk, kad po gimdymo pirma ivyksta O, o tik tada mmm, taigi sekmes atveju galima mmm ir nebesulaukti, ko visoms cia besilankancioms ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes. noriu prie jūsų prisijungti smile.gif labai noriu nestuke.gif dukrytei 10 mėn, valgo MP kokius 3 kartus dieną ir 3-4 kartus naktį. Mėnesines dar neprasidėjo. verysad.gif kaip manot kokia tikimybė pastoti? Labai nenoriu nutraukti maitinimo, bet labai norim broliuko arba sesutės.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 07, 13:05)
sveikutes. noriu prie jūsų prisijungti  smile.gif  labai noriu  nestuke.gif  dukrytei 10 mėn, valgo MP kokius 3 kartus dieną ir 3-4 kartus naktį. Mėnesines dar neprasidėjo.  verysad.gif  kaip manot kokia tikimybė pastoti? Labai nenoriu nutraukti maitinimo, bet labai norim broliuko arba sesutės.. smile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Na, kaip rodo kai kurių mamyčių patirtis, šansų tikrai yra 4u.gif Mes jau bandom nuo vasario 1 d., tai kai bus kokių naujienų pasisakysiu mirksiukas.gif O jūs kiek laiko planuojat?
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 03 07, 12:05)
sveikutes. noriu prie jūsų prisijungti  smile.gif  labai noriu  nestuke.gif  dukrytei 10 mėn, valgo MP kokius 3 kartus dieną ir 3-4 kartus naktį. Mėnesines dar neprasidėjo.  verysad.gif  kaip manot kokia tikimybė pastoti? Labai nenoriu nutraukti maitinimo, bet labai norim broliuko arba sesutės.. smile.gif

MAnau sulauski mmm kai liks dar maziau maitinimu, mano mazajaam irgi 10 men bus drinks_cheers.gif (kodel nesilankot bendraamziuose, ar Jus is balandinuku???)Susirgau, kai liko 3 maitinimai paroje. O kaip Jums ssu papastu maistuku? MAn jau nebera daugiau kada to mp ir duoti...PAryciuj, pavakariais ir dar kartuka nakti, o siaip du kart grudu pieniskos koses, darzoviene, vasiu tyrele ir viskas...
As manau, kad vis tik nenutrauksiu maitinimo kol nepastosiu, ai, o kam...Tik va baisiuasia, kai jau nesciai reiks nutraukinet, kad nesiguzuotu, nebutu temperaturos, kas yra labai negerai...Idomu, per kiek laiko dingsta pienukas naturaliai...
Beje, mes tai laukiam vasareles, bet as sau leidziu sitoj temutej plepeti, vis tiek gi artimu laiku planuojam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 07, 16:32)
o siaip du kart grudu pieniskos koses, darzoviene, vasiu tyrele ir viskas...

Tikiuosi ne karvės pieną turėjai omenyje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 07, 19:22)

mes davem karves piena, bet pasirodo jis alergiskas jam. nors kai i koses ipilu tai neisberia smile.gif na bet jusu vaikiukai mazesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 07, 13:07)
Sveika prisijungus  4u.gif
Na, kaip rodo kai kurių mamyčių patirtis, šansų tikrai yra  4u.gif Mes jau bandom nuo vasario 1 d., tai kai bus kokių naujienų pasisakysiu  mirksiukas.gif  O jūs kiek laiko planuojat?

dabar prisijungiau kitu vardu smile.gif na mes tai nesisaugojam nuo tada kai dingo mėnesines, t.y. nuo pat pirmojo nėštumo pradžios biggrin.gif vyras jau anksčiau pradėjo kalbėti apie broliuką ar sesutę, o aš tai tik dabar pradėjau labai norėti ir svajoti.. smile.gif o kaip jūs planuojat savo liuliukus? geriat ką nors? pvz folio rūgštį? ar negalima kai maitini?
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 07, 16:32)
MAnau sulauski mmm kai liks dar maziau maitinimu, mano mazajaam irgi 10 men bus drinks_cheers.gif (kodel nesilankot bendraamziuose, ar Jus is balandinuku???)Susirgau, kai liko 3 maitinimai paroje. O kaip Jums ssu papastu maistuku? MAn jau nebera daugiau kada to mp ir duoti...PAryciuj, pavakariais ir dar kartuka nakti, o siaip du kart grudu pieniskos koses, darzoviene, vasiu tyrele ir viskas...
As manau, kad vis tik nenutrauksiu maitinimo kol nepastosiu, ai, o kam...Tik va baisiuasia, kai jau nesciai reiks nutraukinet, kad nesiguzuotu, nebutu temperaturos, kas yra labai negerai...Idomu, per kiek laiko dingsta pienukas naturaliai...
Beje, mes tai laukiam vasareles, bet as sau leidziu sitoj temutej plepeti, vis tiek gi artimu laiku planuojam blush2.gif

prisijungiau kitu vardu smile.gif lankausi ne kur gegužinukai o kur mėnesiai būna, bet dabar tik šiaip paskaitinėju smile.gif mums su paprastu maistu nei gerai nei blogai..nelabai mėgstam pieniškų košių, neseniai tik po truputį pradedam valgyti, bet būtinai reikia įdėti trinto banano ar kitų vaisių kad valgytų. o šiaip valgom daržovienę su mėsyte, varškytes, vaisius, jogurtą. o MP tai prieš kiekvieną miegą, nes negali užmigti be papo smile.gif tai ir nesuprantu ar ji nori mano pieno ar tik šiaip papo. maitinimo tai aš irgi nenutrauksiu,nes net neišsivaizduoju kaip tai padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 07, 18:22)

Neaaa, jau minejau, kad alergiskas...Darau su sojos misinuku, jis labai tiko, nei pilvuka diegia, nei beria thumbup.gif TAi jau extra atveju bus kuo pakeisti, o kol kas maitinsiu mirksiukas.gif MAn ir panasu, kad reikia ne maisto, va, dabar dantukai lenda, tai gal 6 kartus nakti verkia, tai tik poira gurgsniuku ir toliau miega, o jei mo nebutu, gi keltumeis misinuka daryt en kartu doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai pastojusioms ir sulaukusioms mmm mamytems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Biski buvau atitrukus, nes ruosemes sunelio krikstui, ir ziuriu kiek cia geru naujienu mamytes turi. o pas mus nieko naujo, nei II, nei mmm, todel dar negaliu nieko su jumis pasidziaugti, bet tikiu, kad gal greit nors mmm aplankys g.gif

dar karta sveikinimai mamytems ir prisijungusioms naujokems 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 03 09, 13:40)
...bet tikiu, kad gal greit nors mmm aplankys  g.gif

Neteigingai sakai blush2.gif Geriau skamba - bet tikiu, kad greit II pamatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 03 09, 12:42)
Neteigingai sakai  blush2.gif Geriau skamba - bet tikiu, kad greit II pamatysiu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif aš užsisakiau 30 OT, sakiau reikia pabandyti ant bajerio, gal pirmaja O pagausiu, tai nereikes laukti mm smile.gif
Atsakyti