QUOTE(kershyte @ 2009 03 07, 13:07)
Sveika prisijungus
Na, kaip rodo kai kurių mamyčių patirtis, šansų tikrai yra
Mes jau bandom nuo vasario 1 d., tai kai bus kokių naujienų pasisakysiu
O jūs kiek laiko planuojat?
dabar prisijungiau kitu vardu
na mes tai nesisaugojam nuo tada kai dingo mėnesines, t.y. nuo pat pirmojo nėštumo pradžios
vyras jau anksčiau pradėjo kalbėti apie broliuką ar sesutę, o aš tai tik dabar pradėjau labai norėti ir svajoti..
o kaip jūs planuojat savo liuliukus? geriat ką nors? pvz folio rūgštį? ar negalima kai maitini?
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 07, 16:32)
MAnau sulauski mmm kai liks dar maziau maitinimu, mano mazajaam irgi 10 men bus
(kodel nesilankot bendraamziuose, ar Jus is balandinuku???)Susirgau, kai liko 3 maitinimai paroje. O kaip Jums ssu papastu maistuku? MAn jau nebera daugiau kada to mp ir duoti...PAryciuj, pavakariais ir dar kartuka nakti, o siaip du kart grudu pieniskos koses, darzoviene, vasiu tyrele ir viskas...
As manau, kad vis tik nenutrauksiu maitinimo kol nepastosiu, ai, o kam...Tik va baisiuasia, kai jau nesciai reiks nutraukinet, kad nesiguzuotu, nebutu temperaturos, kas yra labai negerai...Idomu, per kiek laiko dingsta pienukas naturaliai...
Beje, mes tai laukiam vasareles, bet as sau leidziu sitoj temutej plepeti, vis tiek gi artimu laiku planuojam
prisijungiau kitu vardu
lankausi ne kur gegužinukai o kur mėnesiai būna, bet dabar tik šiaip paskaitinėju
mums su paprastu maistu nei gerai nei blogai..nelabai mėgstam pieniškų košių, neseniai tik po truputį pradedam valgyti, bet būtinai reikia įdėti trinto banano ar kitų vaisių kad valgytų. o šiaip valgom daržovienę su mėsyte, varškytes, vaisius, jogurtą. o MP tai prieš kiekvieną miegą, nes negali užmigti be papo
tai ir nesuprantu ar ji nori mano pieno ar tik šiaip papo. maitinimo tai aš irgi nenutrauksiu,nes net neišsivaizduoju kaip tai padaryti