Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 03, 16:00)
Sveikutės  ax.gif
Na ką, skubu pasidžiaugti su jumis gera naujiena, pirmą pavasario dieną pamačiau II  wub.gif Kolkas dar maitinu mažiuką, valgo ryte, per pietus ir vakare ir dar naktį užkanda. Na žiūrėsim kaip bus. Aišku tas pienukas dabar jam tik užkandžiavimas, užsigėrimas, bet kadangi nei buteliuko, nei puoduko neima, tai dėl skysčių kolkas nenutraukiu MP. Gal po truputį pripras prie kitų gėrimų, tada žiūrėsim kaip bus su MP.

Linkėjimai ir virusiukai planuojančioms  4u.gif

Sveikinu 4u.gif
Labai dziugi naujiena mums visoms thumbup.gif
Tikiuosi visos uzsikresim virusiuku nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nebuvau cia kelias savaites ilindus, ziuriu tema dvigubai sustorejo smile.gif
Paskutini kart kai rasiau, buvau sulaukus pirmu mmm. Antros niekaip neateina. Siandien 34 dienos jau nuo pirmu praejo.. Pries 5 dienas testas buvo neigiamas. Nesuprantu kas vyksta. Kokios trys dienos nuolat skauda galva ir jauciu sioki toki svaigima, daugiau jokiu pozymiu kaip ir nera. Kai sulaukiau mmm buvau siek tiek apmazinus maitinimus, bet poto, pagalvojus kad jau dabar padidejo tikimybe pastot, vel pradejau duot kiek nori ir kada nori. Ir stai dabar nera nei mmm nei nestumo turbut sad.gif
Kaip viskas sudetinga sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renpzs @ 2009 03 04, 13:20)
Paskutini kart kai rasiau, buvau sulaukus pirmu mmm. Antros niekaip neateina. Siandien 34 dienos jau nuo pirmu praejo.. Pries 5 dienas testas buvo neigiamas. Nesuprantu kas vyksta. Kokios trys dienos nuolat skauda galva ir jauciu sioki toki svaigima, daugiau jokiu pozymiu kaip ir nera. Kai sulaukiau mmm buvau siek tiek apmazinus maitinimus, bet poto, pagalvojus kad jau dabar padidejo tikimybe pastot, vel pradejau duot kiek nori ir kada nori. Ir stai dabar nera nei mmm nei nestumo turbut sad.gif

Nepergyvenk, man nuo pirmuju mmm iki antruju 45 dienos praejo. O susireguliavo viskas tik po pusmecio.
Atsakyti

greiciausiai kaltas padaznejes maitinimas g.gif As antruju mmm sulaukiau tik po 104 dienu (daugiau kaip 3 men). Per ta tarpa ne viena NT sugadinau, atrode, kad jausdavau sleikstuli, pilvo ir nugaros maudima, ypac tuo metu kai maitindavau, taip pat jautrus ir speneliai buvo. Praejus 2 men nuejau pas gydytoja - nestumo nerado, vienoje kiausideje didelis folikulas, neuzilgo turi ateiti mmm doh.gif Tai va, laukiau dar gera men kol jos atsivilko doh.gif Ir visa tai reiciausiai del maitinimo, nes sulaukus pirmuju mmm taip pat pradejau dazniau maitinti, gal todel taip viskas ir uztruko doh.gif

Bet nereikia pamirsti, kad kiekvienas atvejis yra skirtingas, mirksiukas.gif jum gali buti ir nestumas ax.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif
Tiek citavau, o viskas dingo doh.gif

Nu tai trumpai dabar: po gimdymo jau man buvo dvejos mmm, bet tarpas tarp jų 50cd. Po antrų mmm buvau apžiūrai pas ginę (profilaktiškai pusmetis po gimdymo), sakė viskas gerai, ir galim planuot kai užsinorėsim. Kadangi maitinau, galvojau su nereguliariu ciklu nežinia kada pavyks, tai ir nutarėm pradėt planuot. Ir ką, pavyko iš pirmo ciklo, kuris, mano nuomone, irgi buvo ilgas. O NT dariausi, nes jaučiau, kad jau galėjo užkibti, be to kelios dienos jaučiau nemalonų jausmą, lengvą pykinimą vakarais, tai nutariau pasitikrinti. Ir testukas laaabai iškarto ir labai ryškiai parodė II wub.gif
Po kokių poros sav eisiu pas ginę, žiūrėsim kiek savaitėlių bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 04, 17:39)
Pirmiausia ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif
Tiek citavau, o viskas dingo  doh.gif

Nu tai trumpai dabar: po gimdymo jau man buvo dvejos mmm, bet tarpas tarp jų 50cd. Po antrų mmm buvau apžiūrai pas ginę (profilaktiškai pusmetis po gimdymo), sakė viskas gerai, ir galim planuot kai užsinorėsim. Kadangi maitinau, galvojau su nereguliariu ciklu nežinia kada pavyks, tai ir nutarėm pradėt planuot. Ir ką, pavyko iš pirmo ciklo, kuris, mano nuomone, irgi buvo ilgas. O NT dariausi, nes jaučiau, kad jau galėjo užkibti, be to kelios dienos jaučiau nemalonų jausmą, lengvą pykinimą vakarais, tai nutariau pasitikrinti. Ir testukas laaabai iškarto ir labai ryškiai parodė II  wub.gif
Po kokių poros sav eisiu pas ginę, žiūrėsim kiek savaitėlių bus  smile.gif

Nu faina - super thumbup.gif
Sklandaus nestumo mirksiukas.gif Saugok save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 04, 16:39)
Pirmiausia ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif
Tiek citavau, o viskas dingo  doh.gif

Nu tai trumpai dabar: po gimdymo jau man buvo dvejos mmm, bet tarpas tarp jų 50cd. Po antrų mmm buvau apžiūrai pas ginę (profilaktiškai pusmetis po gimdymo), sakė viskas gerai, ir galim planuot kai užsinorėsim. Kadangi maitinau, galvojau su nereguliariu ciklu nežinia kada pavyks, tai ir nutarėm pradėt planuot. Ir ką, pavyko iš pirmo ciklo, kuris, mano nuomone, irgi buvo ilgas. O NT dariausi, nes jaučiau, kad jau galėjo užkibti, be to kelios dienos jaučiau nemalonų jausmą, lengvą pykinimą vakarais, tai nutariau pasitikrinti. Ir testukas laaabai iškarto ir labai ryškiai parodė II  wub.gif
Po kokių poros sav eisiu pas ginę, žiūrėsim kiek savaitėlių bus  smile.gif

Nu šaunuoliai jūs wub.gif Dabar belieka palinkėti lengvo nėštumo ir sveiko leliuko 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų Ievuzelei. 4u.gif
Paskutini kart kai rasiau, buvau sulaukus pirmu mmm. Antros niekaip neateina. Siandien 34 dienos jau nuo pirmu praejo.. Pries 5 dienas testas buvo neigiamas. Nesuprantu kas vyksta.

Reikia laiko, kad ciklas grįžtų į normos ribas - tikrai nėra ko pergyventi.
Atsakyti
Susirgau thumbup.gif Vis gyvenimas grizta i savo vezes senasias, nes jau buvo pabode, kad jau tuoj tuoj ir nieko, visa issibalansavus, o siandien ir akyse sviesiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 05, 18:48)
Susirgau thumbup.gif Vis gyvenimas grizta i savo vezes senasias, nes jau buvo pabode, kad jau tuoj tuoj ir nieko, visa issibalansavus, o siandien ir akyse sviesiau bigsmile.gif

Kaip pavydziu 4u.gif sveikinu smile.gif man irgi atrodo tuoj tuoj ir vis nera, o pilva vel pradejo skaudeti ir nervuota pasidariau kaip ragana, vienu zodziu noriu ir as savo mm cray.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu, maziukas pieneli valgo...Ir gal tie pms'iniai 4 kg nuleks bigsmile.gif Buvo toooks pms pirmas, kad maniau kad gal ir laukiuos kokiu trynuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 06, 18:29)
Tfu tfu tfu, maziukas pieneli valgo...Ir gal tie pms'iniai 4 kg nuleks bigsmile.gif Buvo toooks pms pirmas, kad maniau kad gal ir laukiuos kokiu trynuku lotuliukas.gif

biggrin.gif 4u.gif
Aš, tai galvoju gal reikia nusipirkti kokių 30 OT ir žiūrėti kas vyksta g.gif Bet logiškai pagalvojus, jei būtų O, tai būtų ir mm.
Atsakyti