Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

O man toks klausimas del MP iskilo g.gif
Paprastai nestumo metu kai kurioms buna priespienio. Kitoms ne. Po gimdymo is karto buna krekenos, priespienis, o tada po 7-10 dienu atsiranda tikrasisi MP.
O kaip tokiu atveju, kai nestumo metu nenusotji maitinti visai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 02, 14:53)
O man toks klausimas del MP iskilo  g.gif
Paprastai nestumo metu kai kurioms buna priespienio. Kitoms ne. Po gimdymo is karto buna krekenos, priespienis, o tada po 7-10 dienu atsiranda tikrasisi MP.
O kaip tokiu atveju, kai nestumo metu nenusotji maitinti visai?  g.gif

Man irgi įdomu g.gif

Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 02, 14:59)
Man irgi įdomu  g.gif

As galvoju, kad organizmas protingas ir gamina ta, ka reik, ir tada, kada reik. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 03 02, 13:53)
O man toks klausimas del MP iskilo  g.gif
O kaip tokiu atveju, kai nestumo metu nenusotji maitinti visai?  g.gif

O tokiu atveju nereikia laukti kol pienukas atsiranda, iškart maitinamas lialiukas MP. Pas balandinukes prieš kelias dienas pagimdė mergytė, kuri maitino MP savo 10 mėnesių dukrytę, tai rašė, kad jau ant gimdymo stalo iškart MP davė ir ką tik gimusiam sūneliui. Ir džiaugiasi, kad MP turi pakankamai, mažiukas su malonumu valgo ax.gif
Atsakyti
Kuo toliau skaitau mamyciu oatirti, tuo optimizmas dideja, aciu, kad dalinates 4u.gif

PAnos, turim savo plepuciu tarpe jau viena nestuke.gif , tikiuos atbegs cia pasigirti pati, as negaliu sakyt blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 02, 19:21)
Kuo toliau skaitau mamyciu oatirti, tuo optimizmas dideja, aciu, kad dalinates 4u.gif

PAnos, turim savo plepuciu tarpe jau viena nestuke.gif , tikiuos atbegs cia pasigirti pati, as negaliu sakyt blush2.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kaip smagu girdėti thumbup.gif tikiuosi pasirodys čia ir papasakos visą savo istoriją biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif

QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 02, 18:21)
PAnos, turim savo plepuciu tarpe jau viena nestuke.gif , tikiuos atbegs cia pasigirti pati, as negaliu sakyt blush2.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na ką, skubu pasidžiaugti su jumis gera naujiena, pirmą pavasario dieną pamačiau II wub.gif Kolkas dar maitinu mažiuką, valgo ryte, per pietus ir vakare ir dar naktį užkanda. Na žiūrėsim kaip bus. Aišku tas pienukas dabar jam tik užkandžiavimas, užsigėrimas, bet kadangi nei buteliuko, nei puoduko neima, tai dėl skysčių kolkas nenutraukiu MP. Gal po truputį pripras prie kitų gėrimų, tada žiūrėsim kaip bus su MP.

Linkėjimai ir virusiukai planuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 03, 16:00)
Sveikutės  ax.gif
Na ką, skubu pasidžiaugti su jumis gera naujiena, pirmą pavasario dieną pamačiau II  wub.gif Kolkas dar maitinu mažiuką, valgo ryte, per pietus ir vakare ir dar naktį užkanda. Na žiūrėsim kaip bus. Aišku tas pienukas dabar jam tik užkandžiavimas, užsigėrimas, bet kadangi nei buteliuko, nei puoduko neima, tai dėl skysčių kolkas nenutraukiu MP. Gal po truputį pripras prie kitų gėrimų, tada žiūrėsim kaip bus su MP.

Linkėjimai ir virusiukai planuojančioms  4u.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Kaip smagu išgirst tokias naujienas thumbup.gif
Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif O tau mm jau buvo prasidėję po gimdymo? Papasakok smulkiau, kiek laiko jau "dirbot", kokie pojūčiai pastojus? ir t.t. viskas labai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 03, 15:00)
Sveikutės  ax.gif
Na ką, skubu pasidžiaugti su jumis gera naujiena, pirmą pavasario dieną pamačiau II  wub.gif Kolkas dar maitinu mažiuką, valgo ryte, per pietus ir vakare ir dar naktį užkanda. Na žiūrėsim kaip bus. Aišku tas pienukas dabar jam tik užkandžiavimas, užsigėrimas, bet kadangi nei buteliuko, nei puoduko neima, tai dėl skysčių kolkas nenutraukiu MP. Gal po truputį pripras prie kitų gėrimų, tada žiūrėsim kaip bus su MP.

Sveikinimai 4u.gif Ir lengvo nešiojimo 4u.gif

Ir beje gydytojai nepataria nutraukti maitinimo MP tik pastojus, geriau to nedaryti I nėštumo mėnesį, nebent iškiltų grėsmė nėštumui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 03 03, 17:00)
Sveikutės  ax.gif

Ievuzele, super naujiena thumbup.gif Cia mano sunaus gimimo dienos proga skaitau malonia zinia ax.gif Nuosirdziausiai dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif
Tikrai, papasakok smulkiau, ar jau buvo po gimdymo mmm prasideje? Kada pradejot planuot antra vaikeli? Kodel darei NT, ar kazkokie pojuciai kitokie atsirado, ar tiesiog del to, kad lauki, tai "profilaktiskai" pasidarydavai?
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 03 03, 17:28)

Su gimtadieniu jūsų Jonuką 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 03 03, 18:50)
Su gimtadieniu jūsų Jonuką  4u.gif  happybday.gif

Aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti