QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 02 26, 17:21)
Pasaulinė sveikatos organizacija rekomenduoja žindyti iki 2 metų. Na aišku nesame trečiojo pasaulio šalis, kur negaunantis motinos pieno vaikas būtų pasmerktas jei ne mirčiai, tai bent jau tikrai nevisavertei mitybai, bet tvirtinti, kad metinukui vaikui iš MP naudos JOKIOS - na, sakyčiau, švelniai tariant perdrąsu profesine prasme.
Nu o ka daryt, jei mano vaikas kanda ir visai nebetraukia, zinau, dygsta dantys, bet negaliu jo ikalbet valgyt
To pasekoja atsargos mp mazta, o jis ne is tu, kuris butu patenkintas danai glaudziamas prie kruties, jam reikia daug ir is karto, taip iprato nuo mazyliuko...O valgyt tai nori, ypac nakti, bet jau nebegana...
QUOTE(GriBe @ 2009 02 27, 10:15)
Norejau pasiteirauti mamyciu po keliu menesiu po gimdymo jums atsirado (o gal dar ne) mmm zindant leliukus???
Dar neatsistate, jau 10 menesiuu vaikuciui, like 3 maitinimai paroje.
QUOTE(GriBe @ 2009 02 27, 11:30)
Klausiu, nes nesuprantu kas darosi mano organizmui: pilva maudzia isvien jau 3 men., labai jautrios kiausydes (ta ir ginekologas pasake), nugara pamaudzia, tai speneliai jautrus pasidaro, tai vel normaliai, apie isskyras visai patyliu, nes kiekviena diena vis kazkas naujo. tai vat ir galvoju, gal cia jau mmm turetu buti??? ar jums tai nebuvo?
Mano drauge