Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(GriBe @ 2009 02 23, 11:11)
Na, manau, mes cia visos laukiam tos dziugios naujienos, kad jau  nestuke.gif  ir daugumai dar nera mmm. mano lelius papuka visada traktavo kaip valgyma, niekada "nekabojo" prie jo ilgai, tik pasisotina ir iskart nosyte i sona ir viskas. todel pamaniau, kad mmm greit ateis, o jos zarazos neateina  schmoll.gif . o taip sunku nustatyti kada ta O prasideda ir ar prasideda isviso. nezinau kaip pas kitas, bet pas mane pagal isskyras nieko nenustatysi, nes kiekviena diena vis kas kitko. jauciu, kad maitinant tikrai biski viskas kitaip vyksta... g.gif

Man nors mm jau 6 men. Paskutinius 3 men reguliarios kaip laikrodukas, bet vis tiek pagal isskyras atrodo, akd bun kokios 3 O per cikla g.gif Pastebiu, kad kai sunus dazniau pavalgo MP, po to is karto tokie jausmai, kaip pries O.
Parsisiunciau OT. Bandysiu si cikla paziureti, kas ten pas mane vyksta...
Tikiuosi pavyks prikalbinti dar viena leliuka ateiti pas mus i seima blush2.gif

Visoms sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 02 23, 12:37)
Man nors mm jau 6 men. Paskutinius 3 men reguliarios kaip laikrodukas, bet vis tiek pagal isskyras atrodo, akd bun kokios 3 O per cikla  g.gif Pastebiu, kad kai sunus dazniau pavalgo MP, po to is karto tokie jausmai, kaip pries O.
Parsisiunciau OT. Bandysiu si cikla paziureti, kas ten pas mane vyksta...
Tikiuosi pavyks prikalbinti dar viena leliuka ateiti pas mus i seima blush2.gif

Visoms sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na, manau, kad visos norime, kad vaikiukas pats ateitu ir jo neskubinti mirksiukas.gif . tik visada, jei pajuntame, kad O GAL JAU ir pasirodo, kad ne dar ne jau, nusivylime...bent jau as tai tikrai, saves neapgausi schmoll.gif . trumpam uzsimirsti, bet kai tik organizme jauti pokycius, tai iskart pagalvoji apie nauja gyvybe blush2.gif musu pirmagimis nesiskubino, priverte tevelius pasinervuoti ir pergyventi, bet aciu Dievui jau angeliukas su mumis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2009 02 22, 19:33)
Užsukau pasiciekavinti ir nemažai pažįstamų veidų pamačiau  thumbup.gif

Sėkmės visoms dar maitinančioms ir vėl planuojančioms  wub.gif

KAip laukiu jau as nestukiu sitam skyrely....

e
Geltoniausia, mazu ir Jus planuoti ruosiates???? wub.gif Ciakavinimusi siaip sau nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Padrumsiu šiek tiek vandenį šioje temoje. blush2.gif

Žindymas ne žindymas, bet visgi ar nebaisu vėl planuoti vaikelį po tokio nedidelio laiko tarpo? unsure.gif Ar tikrai tos, kurių mažyliams tarkime vos pusmetis, jaučiatės tokios visiškai atsigavusios, pailsėjusios, kupinos jėgų išnešioti, pagimdyti ir toliau trykšti energija besirūpinant pametinukais? g.gif

Aš tuo nieko neteigiu, jei netyčia taip pasirodytų - tik įdomu. (Kaip Burbulytis pastebėjo, ciakavinimųsi juk visiškai šiaip sau nebūna...)
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 02 23, 22:07)

Žindymas ne žindymas, bet visgi ar nebaisu vėl planuoti vaikelį po tokio nedidelio laiko tarpo? unsure.gif Ar tikrai tos, kurių mažyliams tarkime vos pusmetis, jaučiatės tokios visiškai atsigavusios, pailsėjusios, kupinos jėgų išnešioti, pagimdyti ir toliau trykšti energija besirūpinant pametinukais? g.gif

Aš tuo nieko neteigiu, jei netyčia taip pasirodytų - tik įdomu. (Kaip Burbulytis pastebėjo, ciakavinimųsi juk visiškai šiaip sau nebūna...)

na mano atvejis, tai kiek kitoks, mano pirmajam jau tuoj bus 16 men. Bet šiaip iš patirties žinau daug atvejų, kai pastoja vos pirmajam esant 3 men. ir t.t. ir nieko visi sveiki. Manau čia labai individualu. Viskas priklauso nuo to, kaip jaučiasi pati mama ir vaikelis. Jei jos jaučiasi pasiruošę ir net gydytojai leidžia, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 02 23, 22:07)

Sveika, mano vaikui netoli 7 men, bet mes su vyru planuojame antra vaikuti 4u.gif . manau, antro vaiko planavimas ir gimimas yra labai individualus reikalas, nes kiekviena mamyte skirtingai jauciasi ir atsistato, tai normalu. su vaiku gyvenimas visiskai pasikeicia, taip kaip pasikeite mano man labai patinka. tiesa sakant, as nuo savo vaiko kaifuoju bigsmile.gif kiekviena diena vis kitokia - tai stebuklas. poilsis ir atsigavimas - tai priklauso ir nuo vyro, seimos palaikymo ir daug nuo paties vaiko. nes mano labai ramus, bendraujantis berniukas, o zinau pazistamu, kur nuo gimimo vaikas nuolatos rekia ar susiduria su kitais sunkumais, kad ir naktinis maitinimas ir pan. tai jos iki siol pasiruosusios palaukti su antru. tai labai individualu ir normalu.

as linkiu daugiau tokiu stebuklu ir tikiuosi, kad siame forume greit atsiras mamyciu nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 24, 12:39)
Sveika, mano vaikui netoli 7 men, bet mes su vyru planuojame antra vaikuti 4u.gif . manau, antro vaiko planavimas ir gimimas yra labai individualus reikalas, nes kiekviena mamyte skirtingai jauciasi ir atsistato, tai normalu. su vaiku gyvenimas visiskai pasikeicia, taip kaip pasikeite mano man labai patinka. tiesa sakant, as nuo savo vaiko kaifuoju  bigsmile.gif kiekviena diena vis kitokia - tai stebuklas. poilsis ir atsigavimas - tai priklauso ir nuo vyro, seimos palaikymo ir daug nuo paties vaiko. nes mano labai ramus, bendraujantis berniukas, o zinau pazistamu, kur nuo gimimo vaikas nuolatos rekia ar susiduria su kitais sunkumais, kad ir naktinis maitinimas ir pan. tai jos iki siol pasiruosusios palaukti su antru. tai labai individualu ir normalu.

as linkiu daugiau tokiu stebuklu ir tikiuosi, kad siame forume greit atsiras mamyciu  nestuke.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 02 23, 21:07)

Smalsute, is dalies sutinku su Tavim, manau, kad tieeeek jegu kiek buvo nesiojant pirmagimi nebus, cia nerealu, vien jau del to, kad belekada nusnaust negali sau leist ax.gif Aisku, rizika tikrai kazkokia yra. BEt kur garantija, kad daugiau jegu bus kitais ar dar kitaiss metais. Turbut nenuneigsim nei viena, kad nestumas, gimdymas, zindymas yra kruvis organizmui. MAno atveju tai man sunkiausias kruvis - maitinti. NEsiojau ir gimdziau laaabai lengvai. Bet del to ir linkus palaukti, kol baigsiu maitint, nes noretusi neeabejoti, kad jau pasiruosus ir pagimdzius vel maitinti ne maziau nei savo pirmagimi, o dabar sakyciau, kad siek tiek pavargau...Bet sirdele nori nors pasiusk. Na, dar duosiu sau pusmetuka bigsmile.gif ir mazyliui, kol nebevalgys pienuko, toliau nera ko laukti. Beje, pametinukai musu atveju jau be sansu, o 2 m skirtumas tarp vaiku nera toks jau mazas.
Atsakyti
sveikos, senokai cia buvau uzsukusi 4u.gif
mano nuomone, kiekvienas pats sprendzia, kada jau laikas antrai ar treciai ar -ajai atzalai, vieniems ir vieno vaiko per akis schmoll.gif. O as jau noreciau ir labai jau antro vaikelio, tik vis dar norai nesipildo, greitai mergytei jau bus 1,5 men, bet seses ar brolio dar nera schmoll.gif. Vis dar maitinu, gan po ilgo tarpo sulaukiau antruju mmm, o taip tikejausi, kad ju nebus blush2.gif . Dar del sios priezasties manau, kad reikia planuoti kiek anksciau, nes kai jau nusprendi, kad jau nori kito mazylio, neviskas taip greitai gaunasi. Sekmes planuojancioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morė @ 2009 02 24, 18:40)
sveikos, senokai cia buvau uzsukusi  4u.gif
mano nuomone, kiekvienas pats sprendzia, kada jau laikas antrai ar treciai ar -ajai atzalai, vieniems ir vieno vaiko per akis  schmoll.gif. O as jau noreciau ir labai jau antro vaikelio, tik vis dar norai nesipildo, greitai mergytei jau bus 1,5 men, bet seses ar brolio dar nera  schmoll.gif. Vis dar maitinu, gan po ilgo tarpo sulaukiau antruju mmm, o taip tikejausi, kad ju nebus  blush2.gif . Dar del sios priezasties manau, kad reikia planuoti kiek anksciau, nes kai jau nusprendi, kad jau nori kito mazylio, neviskas taip greitai gaunasi. Sekmes planuojancioms  4u.gif

Mes norėjome pradėti "gamybą" spalį, kad būtų vasarinukas lelius, bet pagalvojom, kad vis dėl to nesvarbu laikas kada gims, svarbu, kad iš vis užkibtų, ypač, kai dar maitinu. Nu bus matyt, gal ir tas spalis ateis ir vistiek nepastosiu. Nors, aišku, tikiuosi taip neatsitiks nei man, nei jums visoms smile.gif 4u.gif
Atsakyti
NA, smalsutes tokia nuomone, o is dalies ji tikrai teisi, organizmui antras nestumas po pirmojo nera vienns du, tikrai kruvis, o jei dar norisi ilgai maitinti...
Atsakyti
Matosi, kad klausimai, ar jauciates tokios energingos, stiprios isnesioti vaikeli, kai organizmas pavarges nuo zindymo, kaip bus nelengva pameitnukus auginti, kyla toms, kurios apie tai net negalvoja ax.gif O tos, kurios planuoja, neabejoju, yra tikrai pasiruosusios iveikti visus sunkumus - nusiteikimas, savitaiga, oj, kokie galingi dalykai... rolleyes.gif O ir siaip, kazin, ar moterys, besijauciancios bevargusios, galvotu apie kita nestuma - joms svarbiau butu praauginti maziu, kad galima butu issimiegoti ir bent kiek atsipusti doh.gif Kiekviena moteris pazista savo organizma ir pagal tai sprendzia... g.gif
Sekmes visoms laukiancioms gandru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 24 vasario 2009 - 21:37