Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 21, 12:53)
PAs mane tokia pat busena.

KAdangi eme kandziotis ir nevalgyti, sumazinau mp maitinimu, bet pas mus atskiras variantas, nuo naujagimystes papulio valgymas buvo darbas ir niekada raminimo priemone, tiesiog mazasis pavalgo ir bega savo reikalais, ir taip buvo visada, nezinau kodel, o nepakeiciamas draugas soske...Gyvenime ner uzmiges prie kruties. DAbar beliko 3 kartai mp, pavakariais, apie 00 h ir puse 6 ryte...Jei siulau kitu metu, neima ir kanda, tai cia gal po biski atsisako kruties, nebezinau...Ima kazkoks mane ilgesys, ir pienuko mazeja, kazkaip man regis nebeilgai cia maitinsiu g.gif Didziausia beda, kad misinuko nerandu nuo kurio nebertu, nediegtu pilvo ir is viso kad valgytu ta buteliuka...

Maniškis, tai mišinuko jokio nepripažįsta, spjauna iš karto. Karvės pienuką geria, bet kad nuo jo beria. O soskės niekad neėmė nuo pat gimimo doh.gif Tai aš jam iki šiol esu vaikščiojanti soskė, nes matau, kad normaliai žinda gal kokį 1 kartą naktį, o visus kartus pačiulpia kol užmiega ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 21, 13:42)
Maniškis, tai mišinuko jokio nepripažįsta, spjauna iš karto. Karvės pienuką geria, bet kad nuo jo beria. O soskės niekad neėmė nuo pat gimimo  doh.gif Tai aš jam iki šiol esu vaikščiojanti soskė, nes matau, kad normaliai žinda gal kokį 1 kartą naktį, o visus kartus pačiulpia kol užmiega ir viskas.

Labai panasiai ir mano sunus. Tik jis ne tai kad soskes, bet net buteliuko neeme. Na o dabar tai aisku ir nebemoka is jo gerti. Net puoduku tu vaikisku su ivairiom skylutem nepripazista. Geria tik is normalaus puodelio.
Maniskis mane irgi kaip soske ir lopsine naudoja smile.gif ir kaip suprantu artimiausiu metu nezada atsisakyti.
Taip ir valgo pienuka tik pries miega arba paryciais kai pabunda.
o nuo pieno taip pat beria. ir apskritai jis nelabai pieno produktus pripazista. tik suri megsta dobilo smile.gif
Atsakyti
TAi pas Jus man regis didesnis stresas vaikuciams butu jei tektu atimti...MAn regis man cia didesnis stresas butu nei mazyliui, pripratau...Is kitos puses man visad taaaip norejos, kad prie papulio vaikutis nurimtu, bet niekada to nebuvo doh.gif Egdavo labai greitai,pavalgydavo per max 4 minutres ir viskas.
Atsakyti
Sveikutės, noriu ir aš jungtis į jūsų būrį ax.gif Maitinu savo mažulį MP dar, bet jau planuojam antrą leliuką. Kadangi mmm dar buvo nereguliarios, tai nežinia kaip čia bus su nestuke.gif bet jau kitų mmm galėtų i nebebūti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 02 22, 13:21)
Sveikutės, noriu ir aš jungtis į jūsų būrį  ax.gif Maitinu savo mažulį MP dar, bet jau planuojam antrą leliuką. Kadangi mmm dar buvo nereguliarios, tai nežinia kaip čia bus su  nestuke.gif bet jau kitų mmm galėtų i nebebūti biggrin.gif

Tai to ir linkim 4u.gif

Kazi kaip skaiciuotusi nestumas, jei mmm nereguliarios? g.gif
Atsakyti
Ievuzele 4u.gif

Manau nestumas skaiciuotus pagal echo parodymus...Man pvz terminas buvo 12, pagal pastojima spejau kad dar veliau gimdysiu, o kompas rode 8 diena, na, nakti ir gimdziau...TAi gana tikslu.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 22, 14:50)
Tai to ir linkim 

dėkui 4u.gif

QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 22, 16:19)
Ievuzele

Manau nestumas skaiciuotus pagal echo parodymus...Man pvz terminas buvo 12, pagal pastojima spejau kad dar veliau gimdysiu, o kompas rode 8 diena, na, nakti ir gimdziau...TAi gana tikslu.

4u.gif

aha, pagal echo parodymus skaičiuotųsi nėštumas. nors šiaip, jei žinant kada įvyksta O, tada galima tiksliau pasiskaičiuoti.

Viskas_bus_gerai, irgi gal jau planuojat ? bigsmile.gif
Atsakyti
Užsukau pasiciekavinti ir nemažai pažįstamų veidų pamačiau thumbup.gif

Sėkmės visoms dar maitinančioms ir vėl planuojančioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuzele @ 2009 02 22, 19:55)
Viskas_bus_gerai, irgi gal jau planuojat ?  bigsmile.gif

Yra tokiu pamastymu ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos planuotojos mirksiukas.gif
Priimkit ir mane i buri 4u.gif Norim broliuko arba sesytes musu Jonukui smile.gif
Dar savo maziu maitininu MP, na, tiksliau tai jau nebe maitinimas, o migdymasis, raminimas. mmm dar nera, bet vis tiek tikiuosi pastoti. Zinau, kad visu pirma ivyskta ovuliacija, o po to prasideda menstruacijos, tai realiai, galima pastoti ir tu mmm nebesulaukti blush2.gif
Labai tikiuosi, kad antrasis maziukas ilgai neuztruks - musu meiles uzteks abiems vaikiukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiute @ 2009 02 22, 22:39)
Sveikos, mielos planuotojos  mirksiukas.gif
Priimkit ir mane i buri  4u.gif Norim broliuko arba sesytes musu Jonukui  smile.gif
Dar savo maziu maitininu MP, na, tiksliau tai jau nebe maitinimas, o migdymasis, raminimas. mmm dar nera, bet vis tiek tikiuosi pastoti. Zinau, kad visu pirma ivyskta ovuliacija, o po to prasideda menstruacijos, tai realiai, galima pastoti ir tu mmm nebesulaukti  blush2.gif
Labai tikiuosi, kad antrasis maziukas ilgai neuztruks - musu meiles uzteks abiems vaikiukams  wub.gif

Na, manau, mes cia visos laukiam tos dziugios naujienos, kad jau nestuke.gif ir daugumai dar nera mmm. mano lelius papuka visada traktavo kaip valgyma, niekada "nekabojo" prie jo ilgai, tik pasisotina ir iskart nosyte i sona ir viskas. todel pamaniau, kad mmm greit ateis, o jos zarazos neateina schmoll.gif . o taip sunku nustatyti kada ta O prasideda ir ar prasideda isviso. nezinau kaip pas kitas, bet pas mane pagal isskyras nieko nenustatysi, nes kiekviena diena vis kas kitko. jauciu, kad maitinant tikrai biski viskas kitaip vyksta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 23, 12:11)
Na, manau, mes cia visos laukiam tos dziugios naujienos, kad jau  nestuke.gif  ir daugumai dar nera mmm. mano lelius papuka visada traktavo kaip valgyma, niekada "nekabojo" prie jo ilgai, tik pasisotina ir iskart nosyte i sona ir viskas. todel pamaniau, kad mmm greit ateis, o jos zarazos neateina  schmoll.gif . o taip sunku nustatyti kada ta O prasideda ir ar prasideda isviso. nezinau kaip pas kitas, bet pas mane pagal isskyras nieko nenustatysi, nes kiekviena diena vis kas kitko. jauciu, kad maitinant tikrai biski viskas kitaip vyksta... g.gif

O as nieko neskaiciuoju, nieko nematuoju, tiesiog labai laukiu ir tikiuosi wub.gif Vaikelis pats zino,kada ateiti ax.gif
Musu pirmasis tai labai greit sutiko su pasiulymu, kad taptume jo tevais, o su antru nezinia kaip bus - gal teks ilgiau pasideret, o gal ir ne, matysim smile.gif
Bet kuriuo atveju esam cia, ir visos kartu laukiam viena is kitos dziugiu naujienu mirksiukas.gif
Visoms linkiu dideliausios sekmes laukiant nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiute: 23 vasario 2009 - 11:13