Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 17, 18:26)
Musu daktares nuomone, iki pusantru metu vaikui privalu duoti mp arba misini...DAr kai kas duoda normalu piena, bet mano vaikis alergiskas net ir misiniui, lieka mp

Man tai keista, kad vyrauja tokia nuomone, jog nescia negali maitinti...
Atsakyti
Tai kad zindymo metu gaminamas oksitacino hormonas, skatinantis gimdos susitraukimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 17, 18:36)
Tai kad zindymo metu gaminamas oksitacino hormonas, skatinantis gimdos susitraukimus mirksiukas.gif

Seksuojant tas pats hormonas gaminasi, bet pastojus gi neliepia siuo klausimu badauti. tongue.gif Na, ekstra atvejais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 17, 17:38)
Seksuojant tas pats hormonas gaminasi, bet pastojus gi neliepia siuo klausimu badauti. tongue.gif  Na, ekstra atvejais.  mirksiukas.gif

sutinku, bet buna gresiantis persileidimas unsure.gif nestuke.gif Tai tada draudzia ir sex ir zindyma cool.gif Mano mama kai buvo nestuke.gif manim tai zinde mano broli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 17, 18:59)
sutinku, bet buna gresiantis persileidimas unsure.gif  nestuke.gif Tai tada draudzia ir sex ir zindyma cool.gif Mano mama kai buvo nestuke.gif manim tai zinde mano broli rolleyes.gif

O kada pabaige broli zindyti?
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 17, 18:23)
O kada pabaige broli zindyti?

Kai baige mane zindyti, mazdaug iki 3 metu, kai man buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 17, 19:29)
Kai baige mane zindyti, mazdaug iki 3 metu, kai man buvo 4u.gif

Na tai tu neturetum zindymo bijoti. Gal mamos genus paveldejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liavamba @ 2007 12 27, 12:07)
As esu tikriausiai ta viena is nedaugelio  g.gif  kuri maitina ir planuoja antra vaikuti. Mano dukrytei beveik pusantru metuku, planuoti norejom pradeti jau pries puse metu, bet del to, kad maitinu, vis dar nebuvo atsiradusios menesines, galvojau, kad neatsiras, kol visai nenutrauksiu maitinimo doh.gif . Bet kai isejau i darba ir pradejau maitinti tik vakarais ir naktimis bei savaitgaliais, menesines atsirado (jau antras ciklas), tai labai tikiuosi, kad pavyks pastot kuo greiciau. Sau esu pazadejus, kad kai tik suzinosiu, kad laukiuosi, nutrauksiu maitinima. Manau, bus labai sunku, bet reikia ir apie save pagalvot ir apie busima kudikeli  blush2.gif

as irgi noriu antra vaikeli drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 17, 19:33)
Na tai tu neturetum zindymo bijoti. Gal mamos genus paveldejai  mirksiukas.gif

labas mergytes, esu cia naujoke, skaitau jusu temeles, papasokokit kaip greiciau pastoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 17, 17:38)
Seksuojant tas pats hormonas gaminasi, bet pastojus gi neliepia siuo klausimu badauti. tongue.gif  Na, ekstra atvejais.  mirksiukas.gif

Na, oksitocinas gaminas tik nuo 20 sav...As tai baile siuo klausimu, man ir normalus sex atrodo pavojinga blush2.gif Siaip mano akusere, kuri masazavo papukus kai bedu turejau sake, kad jos praktikoj yra buve ne vienas labai liudnas nutikimas, kai nescia zinde, daznai netenka leliuku, as nenoriu nei menkiausios rizikos unsure.gif Ir siaip, isivaizduokit, koks kruvis maos organizmui...Taigi as bijau...Bet man rgeis po pusaantru mazasis pats nustos papuka valges, jau daar kandziojas kaip pasiutes, o kai atimu nepriestarauja, normaliai daug valgo gal tik du kart paroj, kitus du tris vos vos.
Atsakyti
Vat kazkaip ir man keista. Giminaite maitindama pastojo, maitino toliau ir jos lelius nustojo vystytis verysad.gif . Buvo kazkur 10 sav. Jos gine pasake, kad del to, jog maitino. Ir ne viena tokia istorija esu girdejusi.
Mums gi per kursus sake, kad maitinti nekenkia. Na tik aisku tas hormonas skatina gimda susitraukineti.
Man visa pirma nestuke.gif gimda spazmavo ziauriai. Negaledavau net vaiskcioti padoriu greiciu. Kaip vezlys visur vilkdavausi blush2.gif Bet nieko. Ir isnesiojau ir pagimdziau sveika, grazu sunu.
Visgi nesuprantu, kaip yra is tikruju g.gif
Atsakyti
Kazin, ar jau galima vienareiksmiskai teigti, kad del maitinimo ivyksta antro vaikiuko atmetimas. Gal tiesiog genai sleivai kreivai susideliojo ir ivyko naturali gamtos atranka...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 02 18, 13:49)
Kazin, ar jau galima vienareiksmiskai teigti, kad del maitinimo ivyksta antro vaikiuko atmetimas. Gal tiesiog genai sleivai kreivai susideliojo ir ivyko naturali gamtos atranka...

Pritariu. Manau, kad butu lengviausia teigti, kad del zindymo kazkas ivyko netaip. nepritariu nuomonei, kad organizmui didele nasta ir maitinti, ir formuoti gyvybe (ir vel gi kiekvienai moteriai skirtingai, visoms negali buti taikomas tas pats sablonas, nes sveikata, gyvenimo salygos ir pan. daro savo). cia didele reiksme turi mamytes nusiteikimas, visokiausios baimes ir pan. anksciau gimdydavo kas metus, po septynis-desimt vaiku ir viskas buvo OK biggrin.gif moteris buvo stipresne uz vyra. o dabar tapo per sunki nasta moteriai, kurios prigimtis yra gimdyti g.gif

Mes su vyru labai norim antro leliuko, stengiames smileysex.gif, bet mmm dar nera. o vaikas mano kruti ima jau tik vakarais ir rytais, tad nemanau, kad toks zindymas gali pakenkti naujai gyvybei, kurios taip norime... rolleyes.gif bet cia kazkas pasisake, kad kai labai nori, mazai kas ir iseina doh.gif tai jau tikrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GriBe: 18 vasario 2009 - 15:15