Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 18:49)
Aš, tai jaučiu, kad šį kartą ir man bus bėdos, nes rezultato noriu iš karto. Tai jau prisigalvoju visokių būtų nebūtų nėštumo požymių. Žinau, kad reikia atsipalaiduoti, bet kol kas nesigauna  doh.gif

Kai pradejom "daryt" antra, tai sulaukus mmm, apsiverkiau. Vis bandau save iteigti, kad turiu atsipalaiduot, bet kazkaip sunkiai sekasi verysad.gif O dar siandien parduotuvej pamaciau mamyte su vaikuciu dar metuku neturinciu ir jau nemazu nestuke.gif
Visa saviitaiga suniui ant uodegos... taip grazu man

Visoms sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 02 12, 22:45)
Kai pradejom "daryt" antra, tai sulaukus mmm, apsiverkiau. Vis bandau save iteigti, kad turiu atsipalaiduot, bet kazkaip sunkiai sekasi  verysad.gif O dar siandien parduotuvej pamaciau mamyte su vaikuciu dar metuku neturinciu ir jau nemazu  nestuke.gif
Visa saviitaiga suniui ant uodegos... taip grazu man

Visoms sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

console.gif
Ir man taip buna doh.gif Bet jauciu, kad sulauksim mes nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 12, 12:51)
vat, ir idomu ar pastojo kas nesulaukus mmm?

Būna ir taip mirksiukas.gif
Aš žindžiau dvynukes; gana dažnai - po 6-8k per parą kiekvieną. Ir tiesiog vieną dieną speneliai pasidarė be proto jautrūs, ištisai miego norėjau .... Vat ir paiškėjo, kad jau laukiuos... ir nemažai nestuke.gif ...
Kai pastojau po gimdymo buvo 15mėn praėję, užkibo ant pačios pirmosios O. Tai tos dienos taip ir neatėjo dar pora metų..... tongue.gif

Tai ir Jums sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 02 13, 01:39)
Būna ir taip  mirksiukas.gif
Aš žindžiau dvynukes; gana dažnai - po 6-8k per parą kiekvieną. Ir tiesiog vieną dieną speneliai pasidarė be proto jautrūs, ištisai miego norėjau .... Vat ir paiškėjo, kad jau laukiuos... ir nemažai  nestuke.gif ...
Kai pastojau po gimdymo buvo 15mėn praėję, užkibo ant pačios pirmosios O. Tai tos dienos taip ir neatėjo dar pora metų..... tongue.gif

Nu geras thumbup.gif Jūs čia visoms vilties įnešėte 4u.gif o kaip jūs žinojote, kada jums O?
Atsakyti
Aš žindžiau dvynukes; gana dažnai - po 6-8k per parą kiekvieną. Ir tiesiog vieną dieną speneliai pasidarė be proto jautrūs, ištisai miego norėjau .... Vat ir paiškėjo, kad jau laukiuos... ir nemažai  nestuke.gif ...

na, tikrai vilties daugeja smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai vilties ineset thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir tada nutraukete dvynuku zindyma, ar nescia maitinote toliau????????
Atsakyti
4u.gif sveikos

paskaičiau, ir pasirodo, ne aš viena tokia "pačiuožus", nes po gero pusmečio norėčiau prisijungti prie jūsų, t.y. planuoju ilgai maitinti, tačiau tuo pačiu metu su vyru trokštam broliuko ar sesytės wub.gif
tiesa, su pirma metus nepastojau, tai įtariu, kad maitindama juolab nepastosiu, kad ir norėsiu doh.gif unsure.gif o taip noris nedidelio amžiaus skirtumo tarp vaikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donna bona: 14 vasario 2009 - 21:30
QUOTE(donna bona @ 2009 02 14, 22:28)
4u.gif sveikos

paskaičiau, ir pasirodo, ne aš viena tokia "pačiuožus", nes po gero pusmečio norėčiau prisijungti prie jūsų, t.y. planuoju ilgai maitinti, tačiau tuo pačiu metu su vyru trokštam broliuko ar sesytės wub.gif
tiesa, su pirma metus nepastojau, tai įtariu, kad maitindama juolab nepastosiu, kad ir norėsiu doh.gif  unsure.gif o taip noris nedidelio amžiaus skirtumo tarp vaikų

Sveika prisijungus 4u.gif Tikiuosi jums pavyks... kaip ir mums visoms biggrin.gif 4u.gif Mes jau nuo vasario 1 bandome, tikiuosi ne daug reiks laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bona @ 2009 02 14, 21:28)
4u.gif sveikos

tiesa, su pirma metus nepastojau, tai įtariu, kad maitindama juolab nepastosiu, kad ir norėsiu doh.gif  unsure.gif o taip noris nedidelio amžiaus skirtumo tarp vaikų

Va, mano drauge, ir leliai mazi, ir su pirmu ilgai trukot, visai kaip mes...Mes ir po pusmetuko noretume pradeti planuoti, tik nelygu, kaip su maitinimu, nes kol kas as manau, kad nenoreciau maitinti budama nescia, o kol kas nepanasu, kad iseitu kitaip. Bet va matyt mes kai ilgai laukem, tai apsidraudziam, jeigu ve tektu laukt ilgiau, tai norisi greiciau blush2.gif As ilgiuosi nestumo busenos, taaaip gera. Bet mazasis toooks judrus, siaip sunkiai isivaizduoju, kas butu...Sakai, planuoji ilgai maitonti, o tai iki metu cia ilgai???MAn jau regis kad visai neilgai, mano kleckui metukai ant nosies, tai neisivaizduoju, dar anksti nutraukt...O dar tos alergijos misinukams.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 16, 17:16)
mano kleckui metukai ant nosies, tai neisivaizduoju, dar anksti nutraukt...O dar tos alergijos misinukams.

O kam metų vaikui beduoti tuos mišinukus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 16, 17:16)
As ilgiuosi nestumo busenos, taaaip gera. Bet mazasis toooks judrus, siaip sunkiai isivaizduoju, kas butu...

Taigi, kad ta nėštumo būsena turinčioms tik po vieną vaikiuką visgi asocijuojasi su ramybe, kai nereikėjo paskui nieką lakstyti...
Atsakyti
Musu daktares nuomone, iki pusantru metu vaikui privalu duoti mp arba misini...DAr kai kas duoda normalu piena, bet mano vaikis alergiskas net ir misiniui, lieka mp
Atsakyti