Įkraunama...
Įkraunama...

Planuoju antrą vaikelį, nors dar esu

QUOTE(ramu @ 2009 02 12, 13:00)
O tau cia pirmosios mm po gimdymo ar aju buvo?
man pries pirmasias tai tik speneliai labai jautrus buvo kokias 2 savaites, nesupratau, aks darosi. O kuo toliau tuo labiau jauciu: ir maudimas ir nugara skauda  verysad.gif

As tai galvoju gal verta tuos OT testus isbandyti, nes tas ARBOR tai tikrai kazkokias pievas rodo  g.gif  Kazin, ar samones OT rodytu maitinant? Neteko girdeti?

Dar neturėjau mm, būtų pirmos. Ir nugarą dažniau pamaudžia ir piktesnė pasidariau. Tai įdomu kiek laiko dar praeis iki tų nelemtų mm, greičiau ateitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 13:09)
Dar neturėjau mm, būtų pirmos. Ir nugarą dažniau pamaudžia ir piktesnė pasidariau. Tai įdomu kiek laiko dar praeis iki tų nelemtų mm, greičiau ateitų  4u.gif

Man pirmosios buvo, kai sunui suejo 6 men. Viena diena patepliojo ir viskas. Po to tik po 45 dienu sulaukiau antruju. Tai tos jau normalesnes buvo. Nors galiu pasakyti, kad tik paskutiniosios tokios pat, kaip pries nestuma.
Bet vat nestuke.gif nesiseka, nors pirmasis is pirmo karto pavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 02 12, 13:28)
Man pirmosios buvo, kai sunui suejo 6 men. Viena diena patepliojo ir viskas. Po to tik po 45 dienu sulaukiau antruju. Tai tos jau normalesnes buvo. Nors galiu pasakyti, kad tik paskutiniosios tokios pat, kaip pries nestuma.
Bet vat  nestuke.gif nesiseka, nors pirmasis is pirmo karto pavyko  g.gif

Nu žiūrėsim kaip čia bus. Mes dar neseniai pradėjom bandyti :)pirmasis mums gavosi iš antro karto
Atsakyti
dziugu girdeti, kai jums pavyko pastoti vos ne is pirmo karto. mes tokio dziaugsmo nepatyrem, tad teko imtis vaistuku pagalbos. tad labai pergyvenu, kad ir antra karta nebutu taip. todel ir norim bandyti pastoti, kol, kaip sako gydytojai, organizmas labiau priima spermatozoidus ir netaip "spardosi" gimda... vat, ir idomu ar pastojo kas nesulaukus mmm?
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 12, 13:51)
dziugu girdeti, kai jums pavyko pastoti vos ne is pirmo karto. mes tokio dziaugsmo nepatyrem, tad teko imtis vaistuku pagalbos. tad labai pergyvenu, kad ir antra karta nebutu taip. todel ir norim bandyti pastoti, kol, kaip sako gydytojai, organizmas labiau priima spermatozoidus ir netaip "spardosi" gimda... vat, ir idomu ar pastojo kas nesulaukus mmm?

Pabandysim visos ir sužinosim drinks_cheers.gif O jei kuri jau pabandė, tai tikiuosi ir mums pasipasakos smile.gif
O jūs buvot pas gydytojus, ką jie sako apie pastojimą nesulaukus mm? Aš dar nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 13:55)
Pabandysim visos ir sužinosim  drinks_cheers.gif  O jei kuri jau pabandė, tai tikiuosi ir mums pasipasakos  smile.gif
O jūs buvot pas gydytojus, ką jie sako apie pastojimą nesulaukus mm? Aš dar nebuvau.

buvome ir jis apziurejes, pasake, kad jei norime dar leliuku, tai galime pradeti dirbti. kaip organizmas pasielgs po gimdymo niekas nezino, bet as labai tikiu, kad antras pastojimas bus be vaistuku...pasake, kad pastoti galima, juolab, kad organizmas pasiruoses, tik reikia dirbti...vat ir dirbam ir laukiam kada jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 12, 14:11)
buvome ir jis apziurejes, pasake, kad jei norime dar leliuku, tai galime pradeti dirbti. kaip organizmas pasielgs po gimdymo niekas nezino, bet as labai tikiu, kad antras pastojimas bus be vaistuku...pasake, kad pastoti galima, juolab, kad organizmas pasiruoses, tik reikia dirbti...vat ir dirbam ir laukiam kada jau  nestuke.gif

Dideliausios jums sėkmės 4u.gif reiktų jaučiu ir man nueiti pas ginę g.gif dėl šventos ramybės, pasakytų kokia ten pas mane situacija.
Atsakyti
QUOTE(GriBe @ 2009 02 12, 12:51)

MAn ir mistika atrodo, kad kazkam uzkimba is pirmo karto arba dar geriau - netycia...Neisivaizduoju. Mes aukem virs metu, jau ir baisu eme darytis. Sako, su antrais buna lengviau bigsmile.gif Na, o skaiciuot dienu nesiruosiu, jei buciau toliau skaiciavus, nezinia kada buciau pastojus, nes pavyko, kada visai atrodo buvo nerealu, nors buvo reguliarus ciklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 12 vasario 2009 - 13:46
Na, aš turėjau omenyje iš antrajame cikle mums užkibo, o ne iš antro karto "darymo" biggrin.gif Dėl to ir nustebus buvau, nes kitoms poroms po kelis mėnesius neišeina nors tu ką. O mes, tai nusprendėm nesisaugoti ir palikti taip sakant viską aukščiausiajam, tai matyt jis to ir telaukė 4u.gif pažiūrėsim, kaip su šitu seksis
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2009 02 12, 13:42)
Na, aš turėjau omenyje iš antrajame cikle mums užkibo, o ne iš antro karto "darymo"  biggrin.gif Dėl to ir nustebus buvau, nes kitoms poroms po kelis mėnesius neišeina nors tu ką. O mes, tai nusprendėm nesisaugoti ir palikti taip sakant viską aukščiausiajam, tai matyt jis to ir telaukė  4u.gif pažiūrėsim, kaip su šitu seksis

Va va, manau, butent del to, kad palikot auksciausiajam, taip ir buvo greitai...As tai susiprotejau neprisiristi prie savo noro, ir pagaliau suvokiau, kad cia ne nuo manes priklauso (as tokia, kad jei uzsispiriu ir prisiplanuoju, tai turi buti, va kokia pamoka man buvo), ir kai tik padariau kaip tu sakei, is karto pavyko, bet mum prireikee virs metu...Grynai mano vidaus bedos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 02 12, 18:34)
Va va, manau, butent del to, kad palikot auksciausiajam, taip ir buvo greitai...As tai susiprotejau neprisiristi prie savo noro, ir pagaliau suvokiau, kad cia ne nuo manes priklauso (as tokia, kad jei uzsispiriu ir prisiplanuoju, tai turi buti, va kokia pamoka man buvo), ir kai tik padariau kaip tu sakei, is karto pavyko, bet mum prireikee virs metu...Grynai mano vidaus bedos blush2.gif

Aš, tai jaučiu, kad šį kartą ir man bus bėdos, nes rezultato noriu iš karto. Tai jau prisigalvoju visokių būtų nebūtų nėštumo požymių. Žinau, kad reikia atsipalaiduoti, bet kol kas nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2009 02 12, 12:28)
Bet vat  nestuke.gif nesiseka, nors pirmasis is pirmo karto pavyko  g.gif

pas mane panasi situacija, pirmas leliukas gavosi vos tik suplanavom, o dabar niekaip nesigauna jau 4 nenuo. skaiciavau visas dieneles, darbavomes " pagal grafika" ir nieko verysad.gif . dabar ir as pasidaviau i dievulio valia smile.gif jokiu skaiciavimu! lauksim stebukliuko kada jis sugalvos pasirodyt.
o dar esu girdejus sakant, kad neatsilaisvino jam vieta, cia kai koks artimas giminaitis palieka si pasauli uzleisdamas vieta naujai gyvybei. gal bobuciu paistalai bet gal....
Atsakyti