Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

QUOTE(liuka** @ 2010 04 02, 14:20)
Cia priklauso nuo poziurio

Visiškai tam pritariu drinks_cheers.gif
lotuliukas.gif pas mane 4 lovoj miega, bet uztat ziema nesalta lotuliukas.gif

Tačiau reik dar ir į šuns dydį atsižvelgt biggrin.gif Nežinau, kokios lovos reikėtų, kad į ją tilptų šeimininkai + 4 kad ir retriveriai mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai patiko pažystama viena - sako, kaip man atpratint šunį kad jis ant kompo kėdės nebegulėtų? Pasirodo nuo mažens sedėdama prie kompo leisdavo gulėt už nugaros, po to šuo paaugo ir abu nebetelpa. dabar išvis bėda - ji sėdasi, šuo prisistato uzgdamas - mol traukis, čia mano vieta doh.gif Šuo - stafas. Žodžiu niekaip jie nesusitaria. Įdomu kas bus, kai šuo užaugs ir išvis nelabai tilps ant tos kėdės g.gif

Norėčiau pamatyt 4 retriverius su šeimininkais besivartančius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 02 balandžio 2010 - 14:07
QUOTE(Edule @ 2010 04 02, 15:07)
dabar išvis bėda - ji sėdasi, šuo prisistato uzgdamas - mol traukis, čia mano vieta  doh.gif  Šuo - stafas

Veislė čia visiškai nesvarbi. Jei šeimininkai užsileido šunį ant galvos, tai tik patys kalti irnesakyk.gif
Įdomu kas bus, kai šuo užaugs ir išvis nelabai tilps ant tos kėdės  g.gif 

Jei ir toliau nuolaidžiaus, ateity turės labai skaudžių pasekmių.
Papildyta:
Norėčiau pamatyt 4 retriverius su šeimininkais besivartančius  drinks_cheers.gif

Ir aš bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 01, 09:52)
Esme ta, kad nuo 8 iki 15 val. nieko nebuna namuose ir noretusi ramesnio suniuko,
kuris neliudetu vienas namuose. Galvojame apie Vakaru baltaji terjera arba Havanos bisona. TAip pat pasiskaiciuszinutes suprantu, kad mazo suniuko namie vieno palikti nelabai iseina, reikia buti salia.
Lauksiu jusu nuomones ir patarimu.

Na mes turim kernterjera - isigijom ji 2,5men, o abu su vyru dirbam (as visada 9-5, o vyras kartais tik nuo 10-2 val i darba eina, bet pastaruoju metu su manim panasiai), tai irgi buvo galvos skausmo kaip ji viena palikt. Pirmom dienom aisku pasiemiau laisvas is darbo, bet neitin ju reikejo. Na pacia pirma nakti suniukas pats i narveli miegot nuejo (labai bailus buvo), o jau po sekancios lovytej miegojo kaip niekur nieko. Del palikimo vieno, tai kaip tycia del sniego pakeite skrydi suniukui ir vietoj ryto, pas mus tik vakare atskrido (o mum vakare i koncerta reikejo vaziuot), tai vos ne iskart parsivezus teko ji viena palikt. Abu su vyru taip pergyvenom del to, anksciau namo grizom, o pasirodo musiskis nei cypt - ramiausiai isbuvo. Iseidami i darba paliekam vonioje, ten yra tokia kaip pertvara sienoje, tai uz jos patiesiam laikrasciu, bet jis jau iskencia iki kol griztam (seniau retsykiais ten padarydavo reikaliukus). I vonia nunesam zaislus, lovyte, tai kartais griztam, atidarom duris, kad ateitu, o jis guli, ziuri, razosi... Cypes paliktas vienas yra tik viena karta, kai ji uzdariau, o po to dar kuiciausi namuose, visais kitais kartais jokio garselio neisleido.

Tai manau dar ir nuo suns priklauso. Nes kazkada teko laikyt kiemsargiuka, tai jis diena nakti cypia, jei tik viena kas uzdaro (gerai kad nuosavam name buvom). O kitas musu ciuckis, tai lodavo kiek pajegdavo i darba isejus. Bet labai padedavo ijungtas tv arba radija. Tiesa, yra dar spec. muzikos cd tokiems neramuoliams - pati is interneto parsisiunciau pries dabartini suneli, bet taip ir neprireike jo ramint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 balandžio 2010 - 20:32
QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 14:25)
Veislė čia visiškai nesvarbi. Jei šeimininkai užsileido šunį ant galvos, tai tik patys kalti irnesakyk.gif

Jei ir toliau nuolaidžiaus, ateity turės labai skaudžių pasekmių.

Veislę tik kad dydį šuniuko įsivaizduotumėt nurodžiau mirksiukas.gif
O problemų jau dabar manau sočiai turi... doh.gif
QUOTE(shopingas @ 2010 04 02, 20:29)
Iseidami i darba paliekam vonioje, ten yra tokia kaip pertvara sienoje, tai uz jos patiesiam laikrasciu, bet jis jau iskencia iki kol griztam (seniau retsykiais ten padarydavo reikaliukus).

Tikiuos jūsų vonia su langu...
Pats geriausias išradimas - erdvus narvas thumbup.gif Kol mažutis - tarnauja kaip aptvarėlis, paaugusiam - guolis, būda.
Ypač paauglystėj graužimo periodu... Manoji niekaip iš jo neišauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2010 04 02, 15:07)
Man tai patiko pažystama viena - sako, kaip man atpratint šunį kad jis ant kompo kėdės nebegulėtų? Pasirodo nuo mažens sedėdama prie kompo leisdavo gulėt už nugaros, po to šuo paaugo ir abu nebetelpa. dabar išvis bėda - ji sėdasi, šuo prisistato uzgdamas - mol traukis, čia mano vieta  doh.gif  Šuo - stafas. Žodžiu niekaip jie nesusitaria. Įdomu kas bus, kai šuo užaugs ir išvis nelabai tilps ant tos kėdės  g.gif 

Norėčiau pamatyt 4 retriverius su šeimininkais besivartančius  drinks_cheers.gif

nu čia ne labradorai, bet esu miegojus ir taip-tas raudonas žmogelis aš ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2010 04 02, 23:06)
nu čia ne labradorai, bet esu miegojus ir taip-tas raudonas žmogelis aš  ax.gif
user posted image

Bet vyrui vietos, kaip matau, jau nebėra smile.gif
O ir ne miegojimas juk ten...tik pogulis...
Atsakyti
čia po parodos viešbutyje-žinok dažnai taip ir lūžtam, nebūna kam fotkint. Mano šunys žino-namie retai lovoje miegot gali, o vat per parodą-dažnai aš netelpu į lovą.
O vat vyriškiai žinok kai yra motyvacija ir tokioje chebroje susimontuoja lovon lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2010 04 02, 23:13)
Mano šunys žino-namie retai lovoje miegot gali, o vat per parodą-dažnai aš netelpu į lovą

Va va - aš ir galvoju, kiek ilgai vyras galėtų tai toleruot biggrin.gif
vyriškiai žinok kai yra motyvacija ir tokioje chebroje susimontuoja lovon

Maladec šuniai, jei įsileidžia thumbup.gif

P.S. kolkas man tai neaktualu, tačiau labai maga sužinot, kuris viešbutis yr toks tolerantiškas šunims? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 02 balandžio 2010 - 22:48
čia Estijoje, Tartu-nepamenu koks net...per parodas organizatoriai visad randa tokių
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 04 02, 15:28)
Visiškai tam pritariu  drinks_cheers.gif

Tačiau reik dar ir į šuns dydį atsižvelgt biggrin.gif Nežinau, kokios lovos reikėtų, kad į ją tilptų šeimininkai + 4 kad ir retriveriai  mirksiukas.gif

Na pas mus ne retriveriai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai tik įrodo / patvirtina, kad viskas nuo šeimininkų požiūrio priklauso drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 02 balandžio 2010 - 23:07