Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

na aš turėjau galvoje jog aš esu už tikslingą ir normalų šuniuku veisimą, veislynų ar šeip žmonių. Bet juos turėtų stengtis veisti kokybiškus. O nusipirkus šuneli su dokumentais, visai nebūtina jo kergti.

Tiesiog aš esu prieš ir kategoriškai prieš schmoll.gif kai rašo skelbimus kad atitinkamos veisles misrunas ieško poros. Ir kaip žmonės nemasto blink.gif
Atsakyti
Laba,

matau, kad uzmirsta si tema, bet gal sulauksiu patarimo g.gif Po Velyku parsivesiu namo maza suneli ir nesugalvoju kur irengti guoli. Situacija tokia - pirmame aukste yra didele virtuve ir svetaine, tarp ju koridorius. Miegamieji kambariai 2 aukste. Kur irengti mazyliui guoli? Jei ji irengsiu pirmame aukste, net negirdesiu kaip vargselis nakti cypia, taciau guolis miegamajam man irgi nepatinka. Gal galetumet patart, kaip issprest si keblu klausima blush2.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kiste @ 2010 03 30, 16:19)
Laba,
matau, kad uzmirsta si tema, bet gal sulauksiu patarimo  g.gif  Po Velyku parsivesiu namo maza suneli ir nesugalvoju kur irengti guoli. Situacija tokia - pirmame aukste yra didele virtuve ir svetaine, tarp ju koridorius. Miegamieji kambariai 2 aukste. Kur irengti mazyliui guoli? Jei ji irengsiu pirmame aukste, net negirdesiu kaip vargselis nakti cypia, taciau guolis miegamajam man irgi nepatinka. Gal galetumet patart, kaip issprest si keblu klausima  blush2.gif  4u.gif

Visų pirma sveikinu su nauju šeimos nariu, kokia veislė? 4u.gif
O kam girdėt kai jis cypia? Kai cypia manau reik ignoruoti, nes atėjus kiekvieną syk šunelis supras, kad taip gali jus prisikviesti ir cyps, cyps, cyps..
manau pirmam aukšte logiškiausia. be to jums išėjus į darbą galėsit palikt jį tik pirmam aukšte ten bus guolis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2010 03 30, 19:22)
Visų pirma sveikinu su nauju šeimos nariu, kokia veislė?  4u.gif
O kam girdėt kai jis cypia? Kai cypia manau reik ignoruoti, nes atėjus kiekvieną syk šunelis supras, kad taip gali jus prisikviesti ir cyps, cyps, cyps..
manau pirmam aukšte logiškiausia. be to jums išėjus į darbą galėsit palikt jį tik pirmam aukšte ten bus guolis smile.gif

Aciu ax.gif Issirinkau vestuka smile.gif Tik kazkaip neramu pasirode palikti ji viena karaliauti visame pirmame aukste. Manau, kad yra zmoniu, kurie manes net nesuprastu "kaip palikti ji viena nakciai". As tiesiog nenoriu, kad jis priprastu miegoti lovoje ir dar miegamajam. Tad ir klausiau patarimo, ar teisingai viska suprantu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiste @ 2010 03 30, 16:30)
Aciu  ax.gif  Issirinkau vestuka  smile.gif Tik kazkaip neramu pasirode palikti ji viena karaliauti visame pirmame aukste. Manau, kad yra zmoniu, kurie manes net nesuprastu "kaip palikti ji viena nakciai". As tiesiog nenoriu, kad jis priprastu miegoti lovoje ir dar miegamajam. Tad ir klausiau patarimo, ar teisingai viska suprantu. Aciu  4u.gif

galit ne visam aukšte palikt, aš jūsų vietoje elgčiausi taip, arba jei antram aukšte tai ne miegamajame. Juk gali būt taip, kad biškį krapšt ir los, tai ir jum jokio poilsio..
Ir šeip, išėje manau geriau šunį pirmam aukšte palikt, tad aš siūlyčiau pirmam aukšte ir miegot. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, noretume isigyti suniuka, taciau sunku nuspresti kokia veisle butu tinkamiausia, atsizvelgiant i musu gyvenimo buda.
Esme ta, kad nuo 8 iki 15 val. nieko nebuna namuose ir noretusi ramesnio suniuko,
kuris neliudetu vienas namuose. Galvojame apie Vakaru baltaji terjera arba Havanos bisona. TAip pat pasiskaiciuszinutes suprantu, kad mazo suniuko namie vieno palikti nelabai iseina, reikia buti salia.
Lauksiu jusu nuomones ir patarimu.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 01, 09:52)
Sveiki, noretume isigyti suniuka, taciau sunku nuspresti kokia veisle butu tinkamiausia, atsizvelgiant i musu gyvenimo buda.
Esme ta, kad nuo 8 iki 15 val. nieko nebuna namuose ir noretusi ramesnio suniuko,
kuris neliudetu vienas namuose. Galvojame apie Vakaru baltaji terjera arba Havanos bisona. TAip pat pasiskaiciuszinutes suprantu, kad mazo suniuko namie vieno palikti nelabai iseina, reikia buti salia.

Tai du iš karto pirkit:) jiems bus smagiau:).
Mano dvi, tai dičkė ir auginasi mažąjąsmile.gif. Visgi mopsiukas būtų geras pasirinkimas, jei nebaugina plaukai. Nei jie ką graužia, nei jie liūdi, o ir suaugę labai neprieš ilgai rytais miegoti kartu su šeimininku-nereikia anksti keltis, kad šunį išvesti. o va dabar auganti čihuahua tai žadina rytais tiesiog dėl dėmesio , nors ir yra suaugusi mopsė šalia.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 04 01, 09:52)
Galvojame apie Vakaru baltaji terjera arba Havanos bisona. TAip pat pasiskaiciuszinutes suprantu, kad mazo suniuko namie vieno palikti nelabai iseina, reikia buti salia.

na, terjerai aktyvuoliai tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiste @ 2010 03 30, 16:30)
Aciu  ax.gif  Issirinkau vestuka  smile.gif Tik kazkaip neramu pasirode palikti ji viena karaliauti visame pirmame aukste. Manau, kad yra zmoniu, kurie manes net nesuprastu "kaip palikti ji viena nakciai". As tiesiog nenoriu, kad jis priprastu miegoti lovoje ir dar miegamajam. Tad ir klausiau patarimo, ar teisingai viska suprantu. Aciu  4u.gif

Mes visada paliekam nakciai viena mirksiukas.gif Nusipirkom suniuka devyniu savaiciu,pirma nakti vyras su sunia issikrauste miegot i svetaine.Ryte nieko nesupratau,ar as miegojau kaip uzmusta blink.gif ar jokio cypimo nebuvo...tai taip pasirodo ir buvo,atsikele sunia- pavaiksciojo,padare savo reikalus ir vel i guoli,vyras nieko negirdejo blink.gif Kita nakti uzdareme viena i virtuve su valgomuoju,ismiegojo iki pacio ryto,prabudo tik tada,kai mes nulipom zemyn blink.gif Tai taip jau beveik trys menesiai,ramu ,tylu visas naktis biggrin.gif As sakau gal cia mums taip su sunia pasiseke,o gal ta veisle(cvergsnauceris)nemegsta be reikalo loti,tai be reikalo ir naktimis nestugauja biggrin.gif Linkiu jums kantrybes ir viskas bus gerai,tikrai pripras ten miegot kur pratinsite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiste @ 2010 03 30, 19:19)
Laba,
matau, kad uzmirsta si tema, bet gal sulauksiu patarimo  g.gif  Po Velyku parsivesiu namo maza suneli ir nesugalvoju kur irengti guoli. Situacija tokia - pirmame aukste yra didele virtuve ir svetaine, tarp ju koridorius. Miegamieji kambariai 2 aukste. Kur irengti mazyliui guoli? Jei ji irengsiu pirmame aukste, net negirdesiu kaip vargselis nakti cypia, taciau guolis miegamajam man irgi nepatinka. Gal galetumet patart, kaip issprest si keblu klausima  blush2.gif  4u.gif

lotuliukas.gif ko pas saviskius neklausi g.gif
Zinai uzauginau ne viena suni, tai pasakysiu tau taip. Pora dienu , na 2-3 turi aukotis ar tu ar tavo MB ir praleisti ten naktis kur planuoji laikyti maziuka. Jis paklius i naujus namus, i nauja aplinka, nauji kvapai- visa tai sukelia stresa. Tu turi padeti jam adaptuotis. Miegok ant sofos pasidek salia guoli, jei verks nuleisk ranka paglostyk ir jis vel uzmigs. Butinai paprasyk, kad seimininkai duotu koki ranksluostuka ar dekiuka su lizdo kvapu, tai sumazins stresa, iklok ji i suniuko guoli, jam bus ramiau. O kai po 2-3d. adaptuosis, palauk kol uzmigs ir iseik. na aisku gali pacypseti, bet nenusileisk ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Parsivežtam taksiukui labai padėjo "draugas" - pliušinis tigriukas. Apsikabindavo letenom ir miegodavo - nei cypt. VA - 1,5 mėn parsivežiau - žaislai nepadėjo. Tiesiog uždariau nakčiai ir viskas. Papypsėjo šiek tiek, bet nenusileidau.
Jei pajaus, kad gali prisišaukt - tada jau doh.gif
Žinau kaip sunku išsilaikyt nenubėgus, kai gailiai cypia... verysad.gif bet geriausia iš kart elgtis taip, kaip norit kad būtų. Jei leisit lovoj mažam miegot, pagalvokit, ar norėsit miegot su suaugusiu šunim. Nes lovą ima laikyt savo guoliu. Tad reiškia ir parbėgęs iš lauko visas purvinas tiesiu taikymu lovon įsiropš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2010 04 02, 12:24)
Jei leisit lovoj mažam miegot, pagalvokit, ar norėsit miegot su suaugusiu šunim. Nes lovą ima laikyt savo guoliu. Tad reiškia ir parbėgęs iš lauko visas purvinas tiesiu taikymu lovon įsiropš  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif pas mane 4 lovoj miega, bet uztat ziema nesalta lotuliukas.gif Cia priklauso nuo poziurio, bet kaip sako apie cvergus, jei jis ras galimybe isiropst i lova, is jos jis jau neislips lotuliukas.gif
Atsakyti