Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

QUOTE(wolfin @ 2009 07 07, 09:18)
teisingai, po to matai, kad kai kuriems zmonems grieztai negalima duot sunu augint, nes i siltnamio salygas ikisa ir aikcioja del kiekvieno nusiciaudejimo.
pritariu zay del auginimo, ir tai galima pritaikyt visiems sunis, na o daugeli reiktu rimtai paglvot ir neveist jei tokios bedos lenda, manau but geriau veislei ir net labai.
p.s. zavus mazgiai sveikinam, lauksim daugiau foto GSD forume

na, tai irgi vadinasi veislė ir šuo kaip bebūtų smile.gif bet faktas, kad ta veislė išdarkyta ir nebe su sava paskirtimi... žmonės-pinigai-kvaili įgeidžiai-žmonės-pinigai... viską tuo ir pasakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš juk turiu ir tipo labai probleminį šunį gimdantį per cezarius-anglų buldogą. Kalė laikoma taip pat kaip ir vokiečiai, jokių nuolaidų, jokio cackinimo-karinė mokyklėlė taip sakant, vaikčiojimai, žaidimai, daug judėjimų, maudynės, pagaliai, akmenai. Viskas tas pats. Buldogė nei kart rimtai nesirgus ir dar pati pagimdžius 8 lelius. Mano draugė augina cvergpinčerį, mažučiuką tokį šuniuką-taip pat kaip vokiečius. Man atrodo kad visi šunys yra šunys ir net mažiausioje širdutėje gali plakti didelis šuo žvaliai lakstantis po purvynus, smėlynus, žolynus ar sniegus. Tiesiog reikia man rodos mesti visokias blizgančias tašes ir pūstas sukneles (sorry jei kam patinka-man tai siaubekas) ir leist tai padaryti.
Atsakyti
Nu jo dėl sukneliu, kaspinėliu ir t.t. man irgi labai klaikiai atrodo kai šunį taip prirengia. Šuo juk yra šuo, turi savo kailį, kam jį rengti ir iš jo tyčiotis blush2.gif

O dėl Vokiečių aviganių, na tų tikrųjų, kurių užpakaliai yra stipriai nuleisti, atsiprašau bet tai jau tikrai mano manymu veislės išdarkymas. Visada kaip pamatau juos man atrodo kad jam labai sunku eiti doh.gif ir groziui tai nepriduoda jokio pliuso. Nors aišku skonio reikalas. Nenorėjau nieko įžeisti tiesiog kaikurios veislės išsigimsta ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wolfin @ 2009 07 07, 09:18)
teisingai, po to matai, kad kai kuriems zmonems grieztai negalima duot sunu augint, nes i siltnamio salygas ikisa ir aikcioja del kiekvieno nusiciaudejimo.
pritariu zay del auginimo, ir tai galima pritaikyt visiems sunis, na o daugeli reiktu rimtai paglvot ir neveist jei tokios bedos lenda, manau but geriau veislei ir net labai.
p.s. zavus mazgiai sveikinam, lauksim daugiau foto GSD forume

ką Jūs turėjote galvoje sakydamas, kad gal geriau neveisti jeigu tokios bėdos lenda? g.gif kokios bėdos? unsure.gif
Atsakyti
Vokiečių ne užpakaliai nuleisti, o priekis iškeltas-jie yra aukštos keteros, beja tas nuleidimas visų pirma atosi stovėsenoje, kuri yra daroma specialiai, tas pats šuo stovėdamas laisvai dažnai visai nebūna nuleistu užpakaliu. Nu bet tai skonio aišku reikalas. Darbiniai VA iš vis neturi nuleisto užpakalio. Nuotraukoje šuniukų mama-darbinių linijų VA su dokumentais, jos mama importuota iš vokietijos, tėvas ten ir dabar gyvena. Jie turi tokius pat dokumentus, veisiami pagal tas pat taisykles, į tuos pačius ringus parodoje eina. Ir kur tas nuleistas užpakalis?
user posted image
Atsakyti
Na aš tikrai ne specas veisliu, stengiuosi žinoti kuo daugiau tik apie savo šuns veislę ax.gif

Na nežinau gana nuleisti užpakaliai
http://www.german-sh...s.com/index.php

Na bet vėlgi kiekvienas renkasi pagal savo skoni ax.gif smile.gif
Atsakyti
puikiai žinau šį puslapį-ten nėra šuns laisvoje stovėsenoje, visi pastatyti smile.gif
Atsakyti
na manau jog žinote smile.gif

man dar kitas klausimas iskilo, kazin kodėl veterinarai rekomenduoja pasiskiepijus nuo pasiutligės eiti į lauką praėjus tik 5-10dienų g.gif Ar tik po tiek dienu suveikia skiepas? ax.gif
Atsakyti
Pagal visas taisykles taip, bet aš savus vedžioju jau iki pasiutligės, nes aš šunis kadangi daug turiu vežioju miškan, ten užkratų minimumas, po miestą nevaikštom, o juk ir šunys grįždami pas šuniukus, aš pati pareidama tas zarazas jiems ir taip parnešu. Tai nėra skirtumo vedžioti ar ne dėl užkrėtimo, o vat namie tokius šiknius laikyti kol visi skiepai bus-nu jau ne biggrin.gif
Atsakyti
nu jo įsivaizduoju, kai tokių šiknių namuose daug tai nespėjama valyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 07 07, 10:13)

ką Jūs turėjote galvoje sakydamas, kad gal geriau neveisti jeigu tokios bėdos lenda?  g.gif  kokios bėdos?  unsure.gif

nu va tokios kaip mineta- alergijos, epilepsijos, neisgimdymai, pakergimai tik su zmogaus pagalba, akiu ligos, ir ttttt... uztenka paziuret kokios veisles tai dazniausiai turi- ogi populiariausios ispopintos ir madingos. liudna...
Atsakyti
mano nuomone visada yra gerai veisimas, gerų kokybiškų veislinių šunyčių, negu veisimas beveislinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2009 07 07, 14:13)
nu va tokios kaip mineta- alergijos, epilepsijos, neisgimdymai, pakergimai tik su zmogaus pagalba, akiu ligos, ir ttttt... uztenka paziuret kokios veisles tai dazniausiai turi- ogi populiariausios ispopintos ir madingos. liudna...

žinoma, kad liūdna... aš tai tik atkalbinėju nuo populiarių veislių, bet kas kartą atakas turiu atlaikyti kokia aš blogybė, kaip mane žemė nešioja... žodžiu - priešas esu veisėjų ir potencialių pirkėjų, reiktų man apie apsaugą jau galvoti rimtai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Fabula @ 2009 07 08, 09:11)
mano nuomone visada yra gerai veisimas, gerų kokybiškų veislinių šunyčių, negu veisimas beveislinių  ax.gif

o aš net su šiuo teiginiu nesutinku schmoll.gif neužtenka turėti dokumentuotą šunį, kad jau galėtum veisėją vaidinti... aš gyvenime nesiruošiu nusipirkus vieną šunytį ar kalytę iš veislyno daryti iš jo reproduktorių, todėl niekaip nesuvokiu kitų žmonių motyvų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 08 liepos 2009 - 10:15