Isigijome metu dzeko terjere pries menesi. Bet ji siusioja savo narve ir netgi guolyje
Po nakties ir diena po darbo grize randam prislapinta narva. Namie kartais pasisioja jei tik uzsiziopsom ir i lauka laiku neisvedam
Ar imanoma metu suni dar atpratinti nuo siusiojimo namie ir narve?
Prie musu ji tikrai priprato, streso nera, ji tiesiog neiskencia arba nesupranta, kad guolis tai ne tulikas Kakuti lauke, viskas ok, bet siusiukas......
Patarkit ka daryti?
Gal čia kokios šlapimo takų problemos, gal ji nelaiko šlapimo ? siūlyčiau apsilankyti pas vet, tegu patikrina, ar viskas gerai su sveikata. Jei gerai - tada tiesiog mėginkit mokyti daryti lauke. Bandykit pabart, kai padaro namie, ir labai labai girt, kai padaro lauke.
QUOTE(Shirbake @ 2013 04 28, 10:13)
Gal čia kokios šlapimo takų problemos, gal ji nelaiko šlapimo ? siūlyčiau apsilankyti pas vet, tegu patikrina, ar viskas gerai su sveikata. Jei gerai - tada tiesiog mėginkit mokyti daryti lauke. Bandykit pabart, kai padaro namie, ir labai labai girt, kai padaro lauke.
Kraujo tyrima darem, viskas gerai...
Namuose pasiusiojus laabai susigesta, bega po stalu, tikrai supranta, kad blogai, bet kaip ipratinti prasytis? Gal kas turit koki pasiteisinusi metoda?
priežasčių kodėl ji taip daro manau nerasit, ką aš daryčiau jūsų vietoje, jei ji jau bėga ir slepias apie bausmę kalba neina. Tiesiog gyvendami jūs gal pastebėjot kažkokį ciklingumą šlapinimosi, aš stengčiaus prie jo pasiderint, labai dažnai vedžioti pradėčiau, kad tiesiog neturėtų kuo siusiot. Darbas juodas aišku, nežinau ar yra tokios galimybės aišku. Kelčiaus ir naktį pora kart (esu tai darius kai mano viena kalė suseno ir pradėjo nejučia šlapintis po savim-naktį su žadintuvu keldavaus ją žadint ir lauk vest kol bėda neatsitiko, į darbą imdavau-kur negalėdavau jos atsivest, mašinoje tupėdavo ir vedžiodavau nors minutei). Taip ir su šita-kas valandą laukan. Palaipsniui labai lėtai laiko tarpas ilginamas. Be to kaip ten su vandeniu? Ar ji daug geria. Nes yra šunų kurie geria, nes yra vandens. Aš pvz namie šunims vandens nelaikau, pagirdau kai reikia, ar prašo ir viskas, ir net kai nori laaabai daug gert-riboju. Tad ribokit vandens kiekį, maistą duokit brinkintą, kad ne taip troškintų. Jei yra galimybė perveskit ant RAW-tada šunys iš vis minimaliai vandens geria.
QUOTE(renmis @ 2013 04 28, 15:17)
Kraujo tyrima darem, viskas gerai...
Namuose pasiusiojus laabai susigesta, bega po stalu, tikrai supranta, kad blogai, bet kaip ipratinti prasytis? Gal kas turit koki pasiteisinusi metoda?
Bet šlapimo tai ne Gali būti kas ir su inkstais, ko kraujo tyrimas nerodo.
QUOTE(Suqernova01 @ 2013 05 12, 23:31)
Laba vakara,
Gal kas galit paaiškinti kai ten kas su puppy skiepais? Visad maniau kad šuniuką reik saugot nuo kitų gyvių iki 3čio siepo, kad nepasigauti jokių pasiutligių ir parvo virusų, bet ČIA parašyta kad galima vesti į lauką nuo 2tro skiepo praėjus 7-10dienų
Gal kas galit paaiškinti kai ten kas su puppy skiepais? Visad maniau kad šuniuką reik saugot nuo kitų gyvių iki 3čio siepo, kad nepasigauti jokių pasiutligių ir parvo virusų, bet ČIA parašyta kad galima vesti į lauką nuo 2tro skiepo praėjus 7-10dienų
Labas
Galiu pasakyti kaip man buvo: gavau savąją kai buvo jau virš dviejų mėnesių, pirmą skiepą aišku kaip priklauso gavo veislyne, o va antro nedariau, laukiau iki trečio mėnesio kad būtų skiepas iškart kartu su pasiutlige, tai iki to laiko visą tą mėnesį vedžiojau ją lauke ,bet tik saugojau nuo kontaktų su kitais gyvūnais ir viskas gerai
QUOTE(Sarlite @ 2013 05 13, 01:36)
Labas
Galiu pasakyti kaip man buvo: gavau savąją kai buvo jau virš dviejų mėnesių, pirmą skiepą aišku kaip priklauso gavo veislyne, o va antro nedariau, laukiau iki trečio mėnesio kad būtų skiepas iškart kartu su pasiutlige, tai iki to laiko visą tą mėnesį vedžiojau ją lauke ,bet tik saugojau nuo kontaktų su kitais gyvūnais ir viskas gerai
O nereikia jų saugoti ir nuo išmatų, tuo labiau kai tokių akmenukų ryjimo amžius?
[quote=Suqernova01,2013 05 13, 14:19]
O nereikia jų saugoti ir nuo išmatų, tuo labiau kai tokių akmenukų ryjimo amžius?
negi ruošiatės į išmatas ar akmenų krūvą krauti.....
saugoti reikia, tik proto ribose, švari pievelė, mažas žaisliukas pažaidimui, šiltas oras kaip tik dabar-pirmiems garsams,vėjeliui.....čia taip paprasta ir suprantama.........
saugoti reikia, tik proto ribose, švari pievelė, mažas žaisliukas pažaidimui, šiltas oras kaip tik dabar-pirmiems garsams,vėjeliui.....čia taip paprasta ir suprantama.........
[quote=_Kuba,2013 05 13, 15:06]
[/quote]
Ne bet kol kas galimos tik tankių daugiabučių pievelės su įvairiais augintiniais, tai ir klausiu ar nepakenks
[/quote]
Ne bet kol kas galimos tik tankių daugiabučių pievelės su įvairiais augintiniais, tai ir klausiu ar nepakenks
QUOTE(Suqernova01 @ 2013 05 13, 18:03)
Tai gi nebūtina bendraut su šunimis. Išvedat į artimiausią pievutę, viską atliekat, pavaišinat skanukais ir einat namo. Daugiau mažam šuniui nereik.