Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

QUOTE(Spurga577 @ 2012 04 24, 14:17)
Noriu paklausti dėl narvo. Turim naują draugą, jam jau 3 mėn. Darbo dieną laikome narve, per pietus grįžtu pavedžioti... Ar ne per ilgai šunelis lieka narve? Gaunasi 4 val... 4u.gif

ne, normaliai. Šije vietoje šunį reikia vertinti kaip šunį, ne žmogų. Žmogui uždara erdvė kelia diskomfortą, tuo tarpu šunys tam visai abejingi, jiems tai nekelia kažkokių blogų emocijų. Būtent dėl šitų savybių buvo šunys siunčiami į kosmosą ir su tuo susitvarkė geriau nei bezdžionės. Jei šuniui narvas nekelia fiziologinių sunkumų-ne per ankštas, jis gali atsistoti, apsisukti, jei jis nekenčia dėl norėjimo tuštinitis, yra kaip minėjote išvedamas, jis ne ant saulės, nealkanas, atsigėręs (vandens ten palikti nėra būtina tam laikui kurį neesate), tai viskas ten puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 04 24, 14:45)
negalima jokių laikraščių, nu tikrai, pati vesiu vokiečius  daugiau nei 10 metų, jau iki tokio amžiaus jie pas mane keliauja pas šeimininkus vedžiojami su griežtu nurodymu vedžioti. Per 10 metų niekad nebuvo problemų, vat myždindami namie tikrai jų turėsit.. Laikraščius tik valgys, iš vis kodėl jūs norit mokinti tokį šunį tuštintis namie? Bet koki laikraštukai, palutės-tai yra pamokos šuniui, kad tulikas yra namai. Negalima jokiu būdu. Koks tikslas nevest laukan jei grįždami nedezinfekuojat batų, rūbų, viską nešat namo vis vien iš to lauko. Neleiskit lauke tik bendraut su neaiškiais gyviais ir stebėkit akd nevalgytų ko nereikia. Viskas. Niekaip neįsivaizduoju tokio šuns kaip vokietis kambaryje iki 3 mėn, tai ne tik pakenks jo auklėjimui, jūsų namams, bet ir psichinei jo raidai. 3 mėn šuniukai jau į dresūros aikšteles vaikšto, o maniškiai šiemet ir į Dnieprą važiavo smile.gif. O čia bus toks imlus periodas praleistas kaip kanarėlės, jis baidysis visko lauke po to.O priemonė kad neterštų visur-narvas. Ir trijų mėn jau turėsit normalų besiprašantį laukan šuniuką, nedergiantį naktimis.

Tai mes pirmas kelias dienas ir nešiojom į lauką, bet paskui išgąsdino, kad be skiepo labai pavojinga lotuliukas.gif , tai mes ir supanikavom. O lauke labai gerai sekėsi atlikti reikaliukus.
Tik mes darbo dienomis galim tik per pietus parvažiuoti išvesti, tai jam gal dar per ilgai iškentėti virš 4 val. g.gif
Atsakyti
Dar prašau patarimo ir pamokymo kaip elgtis. Mažylė pradėjo labai kandžioti rankas , kelnių gelus. Įsikabina ir nepaleidžia, na labai pasiutus ir neklauso. Kaip drausti, kaip teisingai elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adatiene: 24 balandžio 2012 - 19:34
Tai, kad visi mažiukai taip daro smile.gif Aš šiaip neleisdavau tokių žaidimų, nes skauda, tai stengdavaus kuo daugiau su žaisliukais dūkint, nukreipt dėmesį nuo rankų ir kojų, dar visokių skaniukų - kauliukų duodavau. Bet paskui išauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimmie @ 2012 04 24, 21:37)
Tai, kad visi mažiukai taip daro smile.gif Aš šiaip neleisdavau tokių žaidimų, nes skauda, tai stengdavaus kuo daugiau su žaisliukais dūkint, nukreipt dėmesį nuo rankų ir kojų, dar visokių skaniukų - kauliukų duodavau. Bet paskui išauga smile.gif

Tai mes irgi su žaisliukais ir specialiai grausšti nupirktais bandom užimti, bet vis kai įsikabina tai sunku nuvilioti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif na nepykt, kad aš čia tiek visko klausinėju. Tiesiog tiek neaiškumų, o norisi kad ir šuniukui ir mums gerai butų, kad šuns nesugadinti blush2.gif
Kokio dydžio turėtų būti marvas šuniukui ir ar tinka toks voljeras http://www.emdona.lt...mp;PageSize=100
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 04 24, 21:21)
blush2.gif na nepykt, kad aš čia tiek visko klausinėju. Tiesiog tiek neaiškumų, o norisi kad ir šuniukui ir mums gerai butų, kad šuns nesugadinti blush2.gif
Kokio dydžio turėtų būti marvas šuniukui ir ar tinka toks voljeras http://www.emdona.lt...mp;PageSize=100

Juokus mėgstat? biggrin.gif taigi nuvers jis tą garduką. Vokietukas didelis šuo. Narvo reikia tokiam.
Panašaus kažko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 24 balandžio 2012 - 20:24
QUOTE(Agnnyte @ 2012 04 24, 22:23)
Juokus mėgstat? biggrin.gif taigi nuvers jis tą garduką. Vokietukas didelis šuo. Narvo reikia tokiam.
Panašaus kažko.

Suprantu, o kokio dydžio reikia narvo?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 04 24, 21:24)
Suprantu, o kokio dydžio reikia narvo?

Mano šuo didesnis nei VA, bet tokio, kokį įdėjau, jam užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 04 24, 22:25)
Mano šuo didesnis nei VA, bet tokio, kokį įdėjau, jam užtenka.

Ačiū, 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na aš ir vėl nerimstu ax.gif , prašau nepykti.
Radau internete tokią knygą http://www.sunudresavimas.lt/1-2/
ar verta ją įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 04 25, 09:49)
Labas rytas,

na aš ir vėl nerimstu ax.gif , prašau nepykti.
Radau internete tokią knygą http://www.sunudresavimas.lt/1-2/
ar verta ją įsigyti?

Pradžiai gerą dresuotoją susiraskit, kad pagrindus dresūrai gautumėt. Paskui galėsit pirkt ir knygą.
Atsakyti