Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas šeimos narys

Taigi jūsų septinmetis ne toks jau mažas, reikalui esant gali šunį lauke pavedžiot 4u.gif Nžn jeigu labai daug matot problemų tada tikrai neverta, nes aš tai vienus pliusus matau įsigyjant šunį biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kodėl negalima šuns vesti į lauką, kol negauna visų skiepų?
Ir dar vienas klausimėlis: nuo kelių mėnesių šuo nebeauga, t.y. kada pasiekia savo "tikrąjį" ūgį?
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2011 09 21, 13:17)

sagyte, geeeras biggrin.gif ale šaunuolis Rėjus nesitampo, mano tai jaučiu pargriautų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuju'ke: 01 vasario 2012 - 12:41
QUOTE(opera @ 2012 02 01, 10:01)
kodėl negalima šuns vesti į lauką, kol negauna visų skiepų?

Yra atskira tema apie skiepus.
QUOTE(opera @ 2012 02 01, 10:01)
nuo kelių mėnesių šuo nebeauga, t.y. kada pasiekia savo "tikrąjį" ūgį?

Įvairiai. Jei šuo veislinis, tai galit veisėjų pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(opera @ 2012 02 01, 11:01)
Noriu paklausti, kodėl negalima šuns vesti į lauką, kol negauna visų skiepų?
Ir dar vienas klausimėlis: nuo kelių mėnesių šuo nebeauga, t.y. kada pasiekia savo "tikrąjį" ūgį?

1 shansas ish 1000 kad uzsikres,ash vedzioju mazius lauke ,kad socializuotusi ir be skiepu.
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2012 02 01, 12:53)
1 shansas ish 1000 kad uzsikres,ash vedzioju mazius lauke ,kad socializuotusi ir be skiepu.

Tai jei savo nuosavoj teritorijoj,tai jooo
Mano aviganis užsikrėtė,bet aš tada žalia buvau,nežinojau nieko,pirmas mano šuo buvo..

O šiaip dabartinį nesenai įsigytą šunį vedžiau jau su dviem skiepais,prieš tai kai auginau savo mergas,tai griežtai nevedžiau be trijų skiepų,bet užmyža namus juodai doh.gif
Atsakyti
Aš dabar turiu pora vadų, vaikšto į lauką nuo tada kai moka vaikščiot ir ne tik savam kieme, į dreūros aikštelę kai šilta imdavau nuo 6 savaičių, o skiepus gaudavo 8 savaičių. Bet aišku viską reikia daryt apgalvotai smile.gif. Šiaip teisūs visi kas nekrenta į kraštutinumus smile.gif
Atsakyti
Aš VA vedžiau nuo 1 mėn, Parsoną nuo 5 savaičių, reikia vesti, kol neįniko namuose sysinti, taip daug greičiau pripranta, socializuojasi, aišku, reikia atidžiai prižiūrėti wink.gif Bet aš už tai, kad vesti kuo anksčiau į lauką smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

Jau penkta diena kaip turime labai mielą naują šeimos narį: vokiečių aviganių kalytę. Jai 8 savaitės. Naktys pas mus ramios, tik anksti pradeda bendrauti biggrin.gif , apie puse šešių labas rytas biggrin.gif . Į lauką dar bijom vesti nes neturi antro skiepo.
Dėl gamtinių reikaliukų bandėm pritiesti laikraščių, tai ji juos tuoj pat "skaityti" pradėjo biggrin.gif , baisu kad neprisivalgytu. Taigi balutės kur papuolė biggrin.gif . Skaičiau, kad reikia pritiesti laikraščių ir po truputi mažinti jų plotą, bet pas mus taip nepavyksta. Negalim nei vieno palikti, tuoj pat kramtyti pradeda lotuliukas.gif
Kaip pratinti, kad vienoje vietoje atliktu "reikalus"? Ką pakloti? Kokių priemonių imtis?

Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2012 04 24, 13:36)
Sveiki 4u.gif ,

Jau penkta diena kaip turime labai mielą naują šeimos narį: vokiečių aviganių kalytę. Jai 8 savaitės. Naktys pas mus ramios, tik anksti pradeda bendrauti biggrin.gif , apie puse šešių labas rytas biggrin.gif . Į lauką dar bijom vesti nes neturi antro skiepo.
Dėl gamtinių reikaliukų bandėm pritiesti laikraščių, tai ji juos tuoj pat "skaityti" pradėjo biggrin.gif , baisu kad neprisivalgytu. Taigi balutės kur papuolė biggrin.gif . Skaičiau, kad reikia pritiesti laikraščių ir po truputi mažinti jų plotą, bet pas mus taip nepavyksta. Negalim nei vieno palikti, tuoj pat kramtyti pradeda lotuliukas.gif
Kaip pratinti, kad vienoje vietoje atliktu "reikalus"? Ką pakloti? Kokių priemonių imtis?

negalima jokių laikraščių, nu tikrai, pati vesiu vokiečius daugiau nei 10 metų, jau iki tokio amžiaus jie pas mane keliauja pas šeimininkus vedžiojami su griežtu nurodymu vedžioti. Per 10 metų niekad nebuvo problemų, vat myždindami namie tikrai jų turėsit.. Laikraščius tik valgys, iš vis kodėl jūs norit mokinti tokį šunį tuštintis namie? Bet koki laikraštukai, palutės-tai yra pamokos šuniui, kad tulikas yra namai. Negalima jokiu būdu. Koks tikslas nevest laukan jei grįždami nedezinfekuojat batų, rūbų, viską nešat namo vis vien iš to lauko. Neleiskit lauke tik bendraut su neaiškiais gyviais ir stebėkit akd nevalgytų ko nereikia. Viskas. Niekaip neįsivaizduoju tokio šuns kaip vokietis kambaryje iki 3 mėn, tai ne tik pakenks jo auklėjimui, jūsų namams, bet ir psichinei jo raidai. 3 mėn šuniukai jau į dresūros aikšteles vaikšto, o maniškiai šiemet ir į Dnieprą važiavo smile.gif. O čia bus toks imlus periodas praleistas kaip kanarėlės, jis baidysis visko lauke po to.O priemonė kad neterštų visur-narvas. Ir trijų mėn jau turėsit normalų besiprašantį laukan šuniuką, nedergiantį naktimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 24 balandžio 2012 - 13:01
Išvedat šuniuką į lauką, pasivaikštot su pavadėliu, padarot reikalus, pagiriat daug daug daug ir keliaujat namo. Ir laikraščių sutaupysit, ir grindys nebus sumyžtos.
Atsakyti
Noriu paklausti dėl narvo. Turim naują draugą, jam jau 3 mėn. Darbo dieną laikome narve, per pietus grįžtu pavedžioti... Ar ne per ilgai šunelis lieka narve? Gaunasi 4 val... 4u.gif
Atsakyti