Įkraunama...
Įkraunama...

Šri Lanka

QUOTE(ingakalnis @ 2008 09 19, 20:50)
Gal kas buvote sri lankoje spalio pabaigoje kaip ten orai? ar usd tik o gal  reik euru?  isskrendam spali tai daug klausimu dabar

Orai ten visada Okis biggrin.gif pinigai irgi tinka visi bigsmile.gif na kaip su rublais nezinau g.gif
Pazintines keliones siulau imti tik vietoje mirksiukas.gif
Atsakyti
6d. ilgasis turas, imame per horizonttravel nes ši kelionė yra pažintinė/poilsinė su rusu gidu tai mnau turi būti viskas ok, nenorime tenai ieškoti vietinių.
Dabar klausimas dėl avalynės, ar kelionių metu reik uždaresnių kedų tipo? ar galima ir su tapkėmis? esu ksaičiusi visagaliame google kad reikia ir šiltesnių rūbų bei avalynės ... tai nžn kiek ir ko ten reikia...
Dėl kurso ar yra vis dar toks pats 1usd- 109rupijos
1euras -160 rupijų?
Kokius suvenyrus pirkote be arbatų? gal kas vežetės brangakmenių, na juvelyrinių dirbinių? įdomu kaip ten jų kainos?
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 09 19, 10:33)
Siandien planavom horizont travel permesti pinigus, mums pasiule viesbuti ir 9 nakvynes su 6 turu kelione uz 5530 zmogui all ins Bentota Beach viesbutis, skrydis per frankfurta - su nuolaida  5530 (14proc)sako cia jau pritaike, daugiau nepasiule.

Mes gruodžio mėnesiui už 11 dienų kelionę sumokėjom po 4300 žmogui.
Štai ši kelionė

Viešbutį pasirinkom tą patį kaip jūs ax.gif
Papildyta:
Uuups, ne tą viešbutį pasirinkom-labai panašūs pavadinimai-susimaišiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 21 rugsėjo 2008 - 20:53
mes isskrendam spalio 22 - atgal lapkricio 2d. ( t.y 12d kelione) 4zv viesbutis su all insclusive. 6dienu ilgasis turas po sri lanka, i sia kaina jau ieina oro uosto ir kt mokesciai, gidas rusakalbis.
kaina zmogui 5530 smile.gif manau normali kaina.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 09 21, 13:27)

Dabar klausimas dėl avalynės, ar kelionių metu  reik  uždaresnių kedų tipo? ar galima ir su  tapkėmis?  esu ksaičiusi  visagaliame google kad reikia ir šiltesnių rūbų bei avalynės ... tai  nžn kiek ir ko ten reikia...

Buvau Šri Lankoj spalio pabaigoj .Ne kalnuose nė karto neprisireikė jokio šiltesnio rūbo anei jokių kedų. Labai daug keliavom po salą mašinomis, drambliais, ir vakare sėdėdavom kažkokiame džiunglių viešbutyje arba vaikštinėdavom po miestus. Buvo visada labai šilta. Tik jei keliausit į arbatos plantacijas, ten naktimis ŠALTA be bajerių, nes aukštai kalnuose kitoks klimatas. Net viešbučiuose stovėjo radiatoriai ir davė storas anklodes. O nusileidus iš arbatos plantacijų vėl naktys buvo šiltos.
Atsakyti
Aciu smile.gif
planuoju imti kedus ir tiesiog tapkes per pirta, atviras - jei suslaps tokios greitai isdzius, o jei bus silta (na kokiu 25laipsniai tai nesusalsime, dar apie crosus mastau nes kas kas bet avalyne keliones metu turi buti patogi rolleyes.gif
Planuojam imti 4GB atminties kortele fotoaparate, turetu uztkti, kaip manot? nes foto tai jauciu tikrai bus daug kur padaryti graziu galima
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 09 24, 06:21)
Aciu smile.gif
planuoju imti kedus ir tiesiog tapkes per pirta, atviras -  jei suslaps tokios greitai isdzius, o jei bus silta (na kokiu 25laipsniai tai nesusalsime, dar apie crosus mastau nes kas kas bet avalyne keliones metu turi buti patogi  rolleyes.gif
Planuojam imti 4GB atminties kortele fotoaparate, turetu uztkti, kaip manot?  nes foto tai jauciu tikrai bus daug kur padaryti graziu galima

Fotkinti tai tikrai yra ką. Jei aparatas kokiu 5 mln pikselių, tai šitokios kortelės užteks, bet jei jis >10 mln, tai galit pritrūkti. Ypač jei su juo dar ir filmuosit.
Kažkaip aš toje Šri Lankoje su visureigėm basutėm išsisukau, turėjau ir kedus, bet buvo per karšta su jais, tai net neapsiaviau. Su drambliais kai jojom, įlindo jie giliai į vandenį, tai vanduo beveik užpakalius siekė, kedai būtų permirkę, o šliurės paskendusios bigsmile.gif Yra tokios ECCO batų parduotuvese basutės "turistiniams "reikalams, jos -pats reikalingiausias apavas ten.
Atsakyti
Kaip laiku radau sia tema, ir kaip dziugu kad tiek info ....
ACIU!
Na kol kas del fotoaparato (jis 10piks.) tai turi uztekti 4Gb ir 1Gb dar turiu siaip, tai pasiimsiu paskui jei kas pakeisiu smile.gif
O ka lauktuvem be arbatu vezete jus? gal domejotes kokios kainos brangakmeniu? kiek arbatos kainuoja mazdaug?
Reikia pasiskaiciuoti kiek pasiimti grynuju, nes bankomatai matyt ne dazni tenais smile.gif zadu imti apie 500usd - ekskursijos i kaina ieina, cia butu tik suvenyram ir gal kur nors mieste iseisime papietauti.. kaip manai ar uztektu?
P.s o gal geriau imti eur?
Atsakyti
Seniai buvau ten,tai apie bankomatus nežinau. Gal dabar kitokios ekskursijos ir daug kas pasikeitę, nes praėjo jau 10 metų.. blink.gif Iš pradžių truputį taupiau ir nepirkau suvenyrų, bet paskui nusprendžiau ko čia taupyt ir plačiai atvėriau piniginę, bet greit supratau, kad prisipirksiu nereikalingų daiktų ir dar beveik tokių pačių. Suvenyrai dauguma iš medžio, yra daug tekstilės, vienas vaikėsi mane su dieviško grožio staltiese po visa miesta, nes aš parodžiau kažkokį susidomėjimą biggrin.gif kainų neatsimenu, vistiek jos kitokios dabar. Prieskonius tiesiog per autobuso langą bruko , prie stiklų plojo kad gerai pamatytume, bet DERĖTIS reikia. Daug nuleidžia. Arbatos plantacijose nusipirkom visokių arbatų, o nusileidę i miestus pamatėm kad miesteliuose kainos 3 k mažesnės, bet mus nuramino, tipo šitos prastos kokybės. tai patys spręskit kur pirkti. Brangakmenių išvis nemačiau, nesidomiu jais. Tiesa kazkokių brangių uolienų parsivežiau, bet mainiau juos i lietuviskus pinigus biggrin.gif dar aliejaus masažinio pirkau, oi kaip kvepėjo, ir pigus atrodė, bet pastovėjo pas mane namie 3 mėn ir nafta prasmirdo biggrin.gif Iš sandalmedžio stalutėles kvepiancias sandalu. Kvapas greit išnyko. Bajeriai vieni su tais suvenyrais. Bet viskas labai linksma. Kandy mieste apie 17 val išėjom pasižvalgyti, per 10 min sutemo juodai, o aplink vien vietiniai, spokso, lyg nebūtų baltaodžių matę. Gal taip ir yra, nes vienas baltaodis mus pamatęs net pasisveikino iš džiaugsmo. Geriausia mano gyvenimo kelionė. rašyčiau ir rašyčiau biggrin.gif Aš vežiausi išsikeitus apie 1000 litų, tai nesugebėjau išleisti. Pirkau alų parsivežimui, kazkokius kokosinius gėrimus, net paskui vilkausi i duty free Benetona, nes nebebuvo kur rupiju deti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajanta: 24 rugsėjo 2008 - 13:59
Sveiki, keliaujam ir mes lapkričio mėn į Šri Lanką rolleyes.gif
Šešias dienas keliausime po salą, tris dienas Bentotos kurorte ilsėsimės.
Atsakyti
QUOTE(vapse @ 2008 09 28, 13:40)
Sveiki, keliaujam ir mes lapkričio mėn į Šri Lanką  rolleyes.gif
Šešias dienas keliausime po salą, tris dienas Bentotos kurorte ilsėsimės.

gal bentota beach? rolleyes.gif mūsų tas pats laukia
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 09 28, 15:09)
gal bentota beach?  rolleyes.gif mūsų tas pats laukia

Ne, kad kitas mūsų bus viešbutis.

O kaip dėl skiepų? Gal jau pasiskiepyjote?
mes šiandien su vyru kaip tik einame žiūrėtis kas ir kaip smile.gif
Atsakyti