Seniai buvau ten,tai apie bankomatus nežinau. Gal dabar kitokios ekskursijos ir daug kas pasikeitę, nes praėjo jau 10 metų..
Iš pradžių truputį taupiau ir nepirkau suvenyrų, bet paskui nusprendžiau ko čia taupyt ir plačiai atvėriau piniginę, bet greit supratau, kad prisipirksiu nereikalingų daiktų ir dar beveik tokių pačių. Suvenyrai dauguma iš medžio, yra daug tekstilės, vienas vaikėsi mane su dieviško grožio staltiese po visa miesta, nes aš parodžiau kažkokį susidomėjimą
kainų neatsimenu, vistiek jos kitokios dabar. Prieskonius tiesiog per autobuso langą bruko , prie stiklų plojo kad gerai pamatytume, bet DERĖTIS reikia. Daug nuleidžia. Arbatos plantacijose nusipirkom visokių arbatų, o nusileidę i miestus pamatėm kad miesteliuose kainos 3 k mažesnės, bet mus nuramino, tipo šitos prastos kokybės. tai patys spręskit kur pirkti. Brangakmenių išvis nemačiau, nesidomiu jais. Tiesa kazkokių brangių uolienų parsivežiau, bet mainiau juos i lietuviskus pinigus
dar aliejaus masažinio pirkau, oi kaip kvepėjo, ir pigus atrodė, bet pastovėjo pas mane namie 3 mėn ir nafta prasmirdo
Iš sandalmedžio stalutėles kvepiancias sandalu. Kvapas greit išnyko. Bajeriai vieni su tais suvenyrais. Bet viskas labai linksma. Kandy mieste apie 17 val išėjom pasižvalgyti, per 10 min sutemo juodai, o aplink vien vietiniai, spokso, lyg nebūtų baltaodžių matę. Gal taip ir yra, nes vienas baltaodis mus pamatęs net pasisveikino iš džiaugsmo. Geriausia mano gyvenimo kelionė. rašyčiau ir rašyčiau
Aš vežiausi išsikeitus apie 1000 litų, tai nesugebėjau išleisti. Pirkau alų parsivežimui, kazkokius kokosinius gėrimus, net paskui vilkausi i duty free Benetona, nes nebebuvo kur rupiju deti.