QUOTE(Robinzonas @ 2008 03 03, 13:56)
O ar jūs buvote kur nors atsiskyrę nuo gido? Aš buvau užėjęs į jų "kavinę", ten maistas kainuoja 15 - 30 rupijų, kokakola 25 rupijos ir pan., bet valgyti ten tikrai neįmanoma, vien dvokas ko vertas, neskaitant, kad visur riebalai ir netvarka, nekalbant apie sanitarines sąlygas. Ten, kur vedžioja gidai, dar tvarka pakenčiama.
nu kazkaip nikas su komenatarais nelabai siejasi
o ar teko dziunglese buti kur kaviniu is vis nera, lervas, kirmeles ir vabaliukus visokius valgyti
ir tai isgyvenom
o Sri Lanka tikrai patenka i ta kategorija kur nuo maisto kokybes nenumirsi
kad astrus - tai faktas, bet kad nepavojingas - tai irgi
Papildyta:
QUOTE(Gitulka @ 2008 02 29, 22:27)
1 As ir esu gamtos myletoja. Todel gamtovaizdziai man palieka visur ir visada didziausia ispudi.
2 Taciau ir ju kai kurios sventiklos turi tamtikra aura- ypac jei papuoli ten, kur turistu mazai.
3 O kas del purvo ir netvarkos tai...teko pabuvoti kenijoje-tai ten zmones pasirode zymiai netvarkingesni
1 Gamta Sri Lankoje tikrai be galo miela, grazi ir gyva
2 Budizmas Sri Lankoje - gyvas ir neapsimestinis, esantis daugumos zmoniu sirdyje
kai tuo tarpu Tailande susidareme kiek kitoki ispudi
Su gera aura vienuolynu ir sventyklu Sri Lankoje aplankeme ko gero kelis desetkus
3 Afrikieciai ( na gal ne Siaures Afrikos
) tai reiketu sakyti negrai, aplamai yra daug netvarkingesni ir labiau neprognozuojami nei azijieciai (gal neskaitant Gvinejos dziungliu kur civilizacijos praktiskai nera), nors pvz masajai, toje pacioje Kenijoje, nors gyvena is karviu meslo drebtose trobelese, tikrai daug tvarkingesni uz kitus su civilizacija labiau susidurusius negriukus
Papildyta:
QUOTE(asurai @ 2008 03 12, 16:16)
Aciu uz info.
Gal kas is jusu buvote ir galite rekomenduoti verta/neverta aplankyti siuos isvardintus objektus. Zinote, turist. agentura mums siulo, bet ar isteisu verta viska imti: ............
-O kaip jus darete? Jei imti vietini gida, masina - ar galima viska taip pervaziuoti?
Drambliai ir gyvunai vaikui gal ir patiktu (nors Afrikoje ju ir rusiu ir skaiciumi daug daug daugiau)
Visa kita gi priklauso nuo jusu seimos ir vaiko interesu - pvz dalyvavimas Budos pilnaties sventeje, kur tarp keliasdesimties tukstanciu vietiniu buvome tik mes 4 baltieji - mum dviem be galo patiko (musu draugam gi buvo baisoka), Sigirija, Adam's peakas, Dambule, Pulunaruwa, Kandy, Nuvar Elia etc - viskas priklauso nuo tempo ir pateikimo
Su vietiniu gidu viska reguliuosite kaip noresite
VISAS KELIONE IMTI
TIK VIETOJE, nebent neturitt kur pinigu deti
Pakelese valgyti jokiu problemu, kad ir vietiniu uzeigelese, tik maistas astrokas
, nors galima paprasyti ne tokio astraus
Kazkas prase vietinio gido Babos tel +94777940142, kalba vokiskai, angliskai ir zinoma vietiniais dialektais