Įkraunama...
Įkraunama...

Šri Lanka

QUOTE(Britkybeee @ 2016 07 27, 17:40)
Sveiki!
Na štai grįžom ir mes iš šios nuostabios šalies.

Labai ačiū už išsamų pasakojimą, mes kaip tik planuojame kelionę rudeniui, bilietai jau nupirkti. Jo...kelionė Jums su nuotykiais, bet nors bus ką atsiminti. Gal galite parašyti gido kontaktus. Ir, jei sutinkate, parašykite man į AŽ savo telefoną, norėčiau pasiklausinėti prie progos smulkiau
Atsakyti
Britkybeee,aš irgi labai norėčiau gido kontaktų.Ir jei nesunku,parašykit,kokiam viešbuty gyvenot Negombe
Atsakyti
Sveiki,
mes tai patys savaites programa sudeliojom.
- is oro uosto 2 nakvynems i pietiniuos pliazus.
- su viesbuciu sutartas pervezimas iki Jala nac.parko (1N), pakeliui aplankant atograzu miska (Rainforest) etc...
- Jala Safaris. Pervezimas i Ella 2 nakvynems ("arbatos salis")
- Vaizdingu traukiniu iki Kandy. 2 nakvynes.
- su viesbuciu sutarta dienos ekskursija i Sigryja ir kt. objektus
- Paskutini ryta traukiniu i Colombo ir i Lietuva...

J&L

Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 05 rugsėjo 2016 - 08:27
Sveiki,

Aš esu buvusi Šri Lankoje. Šiek tiek mano įspūdžių pas mane bloge: http://dolcevitabyla...

:)
Atsakyti
QUOTE(LauruteLondone @ 2016 09 05, 12:30)
Sveiki,

Aš esu buvusi Šri Lankoje. Šiek tiek mano įspūdžių pas mane bloge: http://dolcevitabyla...

:)

Labas, aciu uz nuoroda! Labai grazios nuotraukos!

Kaip suprantu jus is Londono? Ar skiepijotes privaciai ar per NHS? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauruteLondone @ 2016 09 05, 12:30)
Sveiki,

smile.gif

ačiū už puikų reportažą, bus ką prieš kelionę pasiskaityti
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas is buvusiu gali parekomenduoti miesteli ir viesbuty/guest house pietineje dalyje prie vandenyno. Labai vilioja visi populiarus miesteliai kaip Bentota ar Unawatuna su graziais papludimiais, bet norisi kazko maziau turistinio, ne taip prigrusto:) Galvoju gal Weligama ar Tagalle butu geriau

Beje ar kam teko po sali keliauti tik autobusais ir traukiniais, nes paskaites tema supratau, kad dauguma uzsakinejo automobili su vairuotoju.
Atsakyti
Sveiki,
"arbatos" traukinukai per kalnus yra TOP atrakcija, be to labai pigus.
http://www.seat61.co...tm#.V9cp32ccSM8
Jei esat keliese privatus pervezimai mikrobusais irgi pigu; apie 60eur. dienai. pvz. Kandy - Sigrya - Kandy

Mes Balandziui pasirinkom Unawatuna Thaproban. O siaip nuosalesne rytine pakrante. Kada Jus vaziuojat ?
Atsakyti
QUOTE(joorgita @ 2016 09 13, 00:33)
Sveiki,
"arbatos" traukinukai per kalnus yra TOP atrakcija, be to labai pigus.
http://www.seat61.co...tm#.V9cp32ccSM8
Jei esat keliese privatus pervezimai mikrobusais irgi pigu; apie 60eur. dienai. pvz. Kandy - Sigrya - Kandy

Mes Balandziui pasirinkom Unawatuna Thaproban. O siaip nuosalesne rytine pakrante. Kada Jus vaziuojat ?

Keliaujame vasario pirmas dvi savaites, bet dviese. Galvojam apsistoti Mirissa miestelyje, tikintis kad bus maziau zmoniu nei Unawatunoje, bet kita vertus nezinia kaip bus.
Norisi keliauti ne su vairuotoju automobilyje, o traukiniais ir autobusais, gal ir idomiaus ir nuotykiu daugiau smile.gif bet turbut plana B reiks sugalvoti, jei nusivilsim ir noresim visgi saugiau su automobiliu ir vairuotoju.
Atsakyti
Mes važiuojam vasarį. Dar kol kas nesusidėliojom kelionės.. bet pagrindinių vietų lankymui imsim gidą su mašina..
Galvojam pradžioje atskridę kelias dienas praleisti pakrantėje kur nors gal Beruwaloi ar Bentotoi.. nežinau tiksliai. Po to planuojame kokias 5 dienas pavažinėti po lankytinas vietas.. o po visko dar kokias 5 dienas Negombe..
Tik va iškilo klausimas - mes atskrendam naktį - tai kaip naktį atskridus nusigauti iki viešbučio kokius 80 km? Ar realu?
Kažin dėl pervežimo gal galima būtų su tuo pačiu gidu tartis (tipo kad nuvežtų iki viešbučio kur mes norim, o po to paimtų iš ten į turą)? Gal kas turite patirties? Kokie ten keliai?
Pastebėjau, kad daug yra mažų apgyvendinimo įstaigų, kurios neturi jokių kontaktų, kad jiems parašyti būtų galima laišką dėl pasiėmimo iš oro uosto..
O gal tada geriau pradžioje apsistoti Negombe - ten tai su taxi nuvažiuoti paprasta.. Pasidalinkite patirtimi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(as2010 @ 2016 09 13, 15:23)
Mes važiuojam vasarį. Dar kol kas nesusidėliojom kelionės..  bet pagrindinių vietų lankymui imsim gidą su mašina..
Galvojam pradžioje atskridę kelias dienas praleisti pakrantėje kur nors gal Beruwaloi ar Bentotoi.. nežinau tiksliai. Po to planuojame kokias 5 dienas pavažinėti po lankytinas vietas.. o po visko dar kokias 5 dienas Negombe..
Tik va iškilo klausimas - mes atskrendam naktį - tai kaip naktį atskridus nusigauti iki viešbučio kokius 80 km? Ar realu?
Kažin dėl pervežimo gal galima būtų su tuo pačiu gidu tartis (tipo kad nuvežtų iki viešbučio kur mes norim, o po to paimtų iš ten į turą)? Gal kas turite patirties? Kokie ten keliai?
Pastebėjau, kad daug yra mažų apgyvendinimo įstaigų, kurios neturi jokių kontaktų, kad jiems parašyti būtų galima laišką dėl pasiėmimo iš oro uosto..
O gal tada geriau pradžioje apsistoti Negombe - ten tai su taxi nuvažiuoti paprasta.. Pasidalinkite patirtimi.. g.gif

mes pirmai nakčiai po naktinio atskridimo pasiėmėm viešbutį 1 km nuo oro uosto. Jei kas, iš bėdos ir pėsti nueisim.
Dabar deruosi dėl turų, vieni užimti, kiti žiauriai sunkiai bendrauja, treti aukso kalnus siūlo, sunku išsirinkt g.gif i. Kiek iš derybų supratau - ten reik tartis asmeniškai. Jei pirksit turą iš jų gal pavyks ir pervežimą nuderėt
Atsakyti