Įkraunama...
Įkraunama...

Šri Lanka

Sveikos 4u.gif

Kažkada klausiau apie Šri Lanką šioje temoje, ar ne per sunku bus nestuke.gif važiuoti. Tai esu jau po kelionės. Tikrai labai patiko ir verta nuvažiuoti. Nemažai kelionės buvo autobusu, bet autobusas buvo naujas ir man nebuvo per sunku juo keliauti. Aišku kai kur aš negalėjau eiti, nes per sudėtinga besilaukiančiai, bet nesigailiu, kad važiavau į šią kelionę. Jei apibendrinant nėjau į Sigirijos kalną, vaikščiojau tik papėdėje ir nevažiavau į džiungles į safarį. O visur kitur keliavau kartu. Jūra nereali, oras fantastiškas. Kelionė pavyko puikiai. wub.gif
Atsakyti

Ruošiamės ir mes Į Šri Lanką lapkričio mėn. Norėčiau informacijos iš ten jau buvusių. Kiek galėtų kainuoti 7d. ekskursija iš vietinių? Gal turite kokios nors nebrangios agentūros kordinates?
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 09 14, 16:00)
Ruošiamės ir mes Į Šri Lanką lapkričio mėn. Norėčiau informacijos iš ten jau buvusių. Kiek galėtų kainuoti 7d. ekskursija iš vietinių? Gal turite kokios nors nebrangios agentūros kordinates?

Mums 5dienu turas su 4 nakvynem viesbuciuose( pusryciai, vakariene) ir anglakalbiu gidu, plius paemimas is oro uosto ir nuvezimas i oro uosta paskutine keliones diena kainavo 585 USD (dviem). Uz iejimus i mokamus objektus mokejom papildomai.
Viesbutis Club hotel Dolphin 5 paros dviem kainavo 1175usd. (AI).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visagi: 04 spalio 2012 - 15:04

Vadinasi mes suderėjom neblogą kainą thumbup.gif . 344 dol. žmogui 8 dienos (7 naktys) + viežbučiai su pusryčiais + įėjimo mokesčiai + džipas Yala nac. parke.
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 10 05, 09:34)
Vadinasi mes suderėjom neblogą kainą thumbup.gif . 344 dol. žmogui 8 dienos (7 naktys) + viežbučiai su pusryčiais + įėjimo mokesčiai + džipas Yala nac. parke.

Na tai panasiai ir gausis,nes jus be vakarieniu.mes iki jalos nevaziavom,nes nuo salos vidurio iki jalos visa diena kelio,nusprendem,kad neverta,buvom kitam parke,visai smagiai,drambliu l . Daug matem.
Atsakyti
Ką tik grįžau iš Šri lankos. Labai patiko gamta- nuo ryžių laukų, ananasų plantacijų iki džiunglių ir arbatų slėnių.
Jei kam įdomi dabartinė šalies situacija klauskit padėsiu.
Jaučiu pareigą atsidėkoti, nes prieš išvykdama daug informacijos gavau iš šio forumo. Ačiū visiems besidalijantiems.
Atsakyti
QUOTE(avietė2 @ 2012 10 05, 08:34)

mes mokejom po 34 dol zmogui, i tai iejo gido - vairuotojo paslaugos, viesbuciai su pusryciais ir kuras, mokejome papildomai tik i objektus, buvome 9 naktis ax.gif keliavome dviese ax.gif
Atsakyti
Šri lankoje būtina pamatyti šią vietą: http://archyvai_info...pramogu-parkai/ Senovinis pramogų parkas 4u.gif
Atsakyti
O kokia valiuta geriau tureti grynųjų? Eur, USD ar vietine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Štefutė @ 2012 12 26, 20:26)
O kokia valiuta geriau tureti grynųjų? Eur, USD ar vietine? g.gif

Geriausia vietine.oro uoste is karto keitemes,nes geras kursas.
Atsakyti
Tos, kurios jau pabuvojote, išduokite, kiek mokėjote už skrydžio bilietus? Ir iš kur samdėtes gidus? Labai ačiū!

Pigiausiai susidėliojau skrydžius pvz liepai Vilnius - Kijevas - Dubajus (ten praleisti 3-4 dienas) - Colombus (8-9 dienas) - Dubajus - Kijevas - Vilnius viso apie 2500 LT žmogui.. Čia gerai, ar dar brangokai? Man sunkiausia rasti kaip nuskristi iki Dubajaus. Skaičiau, kad anksčiau skrido air baltic iki Dubajaus, tai buvo paprasčiau, o dabar jokio tiesioginio ir pigaus neberandu...
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2013 01 01, 17:16)
Tos, kurios jau pabuvojote, išduokite, kiek mokėjote už skrydžio bilietus? Ir iš kur samdėtes gidus? Labai ačiū!

Skridome su Qataro avialinijoms- Milanas-Doha-Colombas-Frankfurtas. Mokėjom 330eur. vienam.
Gidą susiradau internetu. Mokėjom 330 dol. vienam (8dienos /7naktys,pusryčiai, gido paslaugos, visi įėjimo mokesčiai (kas sudarė apie150 dol.)
Papildyta:
QUOTE(Piktukė @ 2013 01 01, 20:17)
Pigiausiai susidėliojau skrydžius pvz liepai Vilnius - Kijevas - Dubajus (ten praleisti 3-4 dienas) - Colombus (8-9 dienas) - Dubajus - Kijevas - Vilnius viso apie 2500 LT žmogui..  Čia gerai, ar dar brangokai? Man sunkiausia rasti kaip nuskristi iki Dubajaus. Skaičiau, kad anksčiau skrido air baltic iki Dubajaus, tai buvo paprasčiau, o dabar jokio tiesioginio ir pigaus neberandu...

Kažkada į Dubajų buvau užmačius pigiai su Turkų avialinijom.
Atsakyti