QUOTE(gazele @ 2010 11 20, 23:16)
Nu pvz as nupirkau us 2700 Lt bilietus dviems zmonems ir uz 650doleriu pasisamdziau vietine agentura 14 dienu su vairuotoju viesbuciu ir lankytinomis vietomis, aisku gulejimai mane maziausiai domina, vietoje to emiau kelione i dziungles, nardyma ir be abejo Adams peak
Papildyta:
QUOTE(gazele @ 2010 11 20, 23:16)
Nu pvz as nupirkau us 2700 Lt bilietus dviems zmonems ir uz 650doleriu pasisamdziau vietine agentura 14 dienu su vairuotoju viesbuciu ir lankytinomis vietomis, aisku gulejimai mane maziausiai domina, vietoje to emiau kelione i dziungles, nardyma ir be abejo Adams peak
Mes planuojame kovo men i sri lanka. Dabar ziurim kainas, bet nerandam tokiu kainu 2700 uz du aviabilietus. O is kokios salies perkate jei ne paslaptis . Sis jusus variantas labai fainas ir mane labai sudomino. Ziutejau is Varsuvos, Londono ir per vokiecius ziurejau, bet radau tik uz 2800 lt vienam
Papildyta:
QUOTE(vaiva-pamaiva @ 2010 11 19, 15:12)
Sveiki, dar karteli, cia dar uzskaiciau, kad pigias keliones perkates nuvykusios i vieta ty i frankfurto oro uosto, kokio ten pigumo pasiulymai?
Pvz va as toki radau
Flug+Hotel (su pasitikimu)
Marawila
Sri Lanka
27.11.2010 - 13.12.2010
14 dienu
Frankfurt/Main
Colombo
Zmogui: 789
Bendra kaina: 1.578
Dvivietis/ Halbpension
viezbucio kategoria- paprasta
O gal frankfurte ten pasiulo pigesniu i sri lanka?
O per koki tinklalapi jus ziurejote, jau antra savaite knisuos po internetu lietuviu ir vokieciu, bet tokiu kainu nerandu....