Is patirties galiu pasakyti, kad visi tie masiniukai geri, mes pirkom is turgaus, paprasta kinietiska ir tarnauja jau kelintus metus, dar ir dukrytes liko, tik jau nuo stovejimo lauke dazai apsiblause, bet svarbiausiai vaziuoja, ratukai paprasti, smagus uzsiemimas vaikui

Mes buvom gavę FP stumduką, tai lb patiko, labai fainos muzikėlės ie dabar dar mažji pažaidžia ir pastumdo. Tvirčiau vaikščioti mums tikrai padėjo

O nuo keliu menesiuku jie buna reikalingi siaip labai man patinka Vetch firmos na ir FP neblogi? koki geriau rinktis?
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 05, 20:58)
O nuo keliu menesiuku jie buna reikalingi siaip labai man patinka Vetch firmos na ir FP neblogi? koki geriau rinktis?
Aš ir rinkausi tarp šių firmų. Bet nugalėjo Vtech. Todėl, kad aukštesnis buvo, manievringesnis ir dar, kad turėjo stabdžius, kai visai ratukus stabdo, kai palieka čiut važiuojančius ir kai važiuoja laisvai. Kai pradėjom vaikščiot, tai tas visiškas blokavimas vaikui padėjo saugiau jaustis, nes tiek judėdavo, kiek slystant, kai vaikas stumia. O jei būtų be stabdžių buvę, tai mano atsarguolei būtų buvę ne kas. Dar iki šiolei važinėjamės tuo stumduku. Dabar net ir lakstom. Aišku, ten ne mašinytė, meškinas. Bet super mielas

Pas mus yra ergoterapinis medinis iš TOYS RUS. Tas kur su ratukais, didelis. Tai naudojame kaip vežiojamą fotelį
didžioji užverčia ergoterapinę funkciją ir pasodina mažių ant viršaus. Tai per namus su krykštavimu lekioja
kolkas nežaidžia mažasis su ergoterapine f-ja, tik mėgsta stumdyti. Patinka, kad važiuoja

didžioji užverčia ergoterapinę funkciją ir pasodina mažių ant viršaus. Tai per namus su krykštavimu lekioja

kolkas nežaidžia mažasis su ergoterapine f-ja, tik mėgsta stumdyti. Patinka, kad važiuoja

perskaiciau viska ir... kaip sunku pasirinkt!

graziu ir labai stilingu "pauksciu piene" maciau, man jie vien del grozio, namu papuosimo detale