grange, tikrai labai skaniai atrodo Labai mėgstu makaronus visokiais pavidalais, reikės būtinai išbandyti
QUOTE(grange @ 2007 12 14, 22:33)
nea, nes tada prikimšti būtų sunku, sultynyje troškinos, net per daug minkšti gavos
vadinas trumpiau troškint pakanka
uždengusi troškinai?
QUOTE(sesyte @ 2007 12 14, 21:36)
grange, tikrai labai skaniai atrodo Labai mėgstu makaronus visokiais pavidalais, reikės būtinai išbandyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 14, 21:39)
aha, užtektų kokių 40 min jaučiu. jo uždengus stikliniu dangčiu.
vel kepiau Zuiki. Mesa paruosiu pagal Sonatinos recepta-dedu grietineleje ismirkytu dziuveseliu, kiausini ir prieskoniu. O idarau ka turiu. Dazniausiai apkepu morka, pora ir sampinjonus. Man patinka, kad zuikis skanus saltas.
QUOTE(TUSINA @ 2007 12 15, 18:04)
vel kepiau Zuiki. Mesa paruosiu pagal Sonatinos recepta-dedu grietineleje ismirkytu dziuveseliu, kiausini ir prieskoniu. O idarau ka turiu. Dazniausiai apkepu morka, pora ir sampinjonus. Man patinka, kad zuikis skanus saltas.
O gal gali nuoroda i ta sonatinos receptuka? Labai skaniai zuikis atrodo
QUOTE(grange @ 2007 12 14, 22:29)
va tokius
pasidariau faršą kaip įprasta - pakepinau svogūną, prieskonių įvairių, ir įpyliau kelis šaukštus sultinio.
pasidariau faršą kaip įprasta - pakepinau svogūną, prieskonių įvairių, ir įpyliau kelis šaukštus sultinio.
Aš irgi tokius makaronus įdarau ir verdu sudėjusi į puoda Greita ir skanu kai vaikai užsimano koldūnų
Kalakutienos zuikis su suriu
Tikiuosi teisingai nuoroda ikeliau
QUOTE(barskuoleee @ 2007 12 15, 17:45)
O gal gali nuoroda i ta sonatinos receptuka? Labai skaniai zuikis atrodo
Tikiuosi teisingai nuoroda ikeliau
čia alkanam negalima lyst teko dabar bėgt iki šaldytuvo ir jį nuskausmint
zinau ka rytoj valgysiu
ogi idarytus makaronus
ogi idarytus makaronus