Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

grange, tikrai labai skaniai atrodo thumbup.gif Labai mėgstu makaronus visokiais pavidalais, reikės būtinai išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 14, 22:33)
nea, nes tada prikimšti būtų sunku, sultynyje troškinos, net per daug minkšti gavos  rolleyes.gif

vadinas trumpiau troškint pakanka g.gif
uždengusi troškinai?
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2007 12 14, 21:36)
grange, tikrai labai skaniai atrodo thumbup.gif Labai mėgstu makaronus visokiais pavidalais, reikės būtinai išbandyti smile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(Lakūdra @ 2007 12 14, 21:39)
vadinas trumpiau troškint pakanka  g.gif
uždengusi troškinai?

aha, užtektų kokių 40 min jaučiu. jo uždengus stikliniu dangčiu.
Atsakyti
vel kepiau Zuiki. Mesa paruosiu pagal Sonatinos recepta-dedu grietineleje ismirkytu dziuveseliu, kiausini ir prieskoniu. O idarau ka turiu. Dazniausiai apkepu morka, pora ir sampinjonus. Man patinka, kad zuikis skanus saltas.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 12 15, 18:04)
vel kepiau Zuiki. Mesa paruosiu pagal Sonatinos recepta-dedu grietineleje ismirkytu dziuveseliu, kiausini ir prieskoniu. O idarau ka turiu. Dazniausiai apkepu morka, pora ir sampinjonus. Man patinka, kad zuikis skanus saltas.

O gal gali nuoroda i ta sonatinos receptuka? Labai skaniai zuikis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
TUSINA, atrodo labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 12 14, 22:29)
va tokius
user posted image

pasidariau faršą kaip įprasta - pakepinau svogūną, prieskonių įvairių, ir įpyliau kelis šaukštus sultinio.

Aš irgi tokius makaronus įdarau ir verdu sudėjusi į puoda thumbup.gif Greita ir skanu kai vaikai užsimano koldūnų thumbup.gif
Atsakyti
Kalakutienos zuikis su suriu
QUOTE(barskuoleee @ 2007 12 15, 17:45)
O gal gali nuoroda i ta sonatinos receptuka? Labai skaniai zuikis atrodo  thumbup.gif

Tikiuosi teisingai nuoroda ikeliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 15 gruodžio 2007 - 22:15
čia alkanam negalima lyst doh.gif teko dabar bėgt iki šaldytuvo ir jį nuskausmint biggrin.gif
Atsakyti
makaronu receptukas thumbup.gif
Atsakyti
zinau ka rytoj valgysiu biggrin.gif
ogi idarytus makaronus thumbup.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, fantastiška šita tema. thumbup.gif Aš pati esu baisi kulinarė, nieko skanaus nebe sugebu sugalvoti, o čia tiek šaunių idėjų. Jėga!!! Būtinai ką nors pagaminsiu. Net smagiau pasidarė, kai radau temą, kurioje galima idėjų pasisemti, patarimų paklausti. Skanaus bigsmile.gif
Atsakyti