Man laaabai skanu kotletai su grybų padažu
QUOTE(agnesa @ 2007 12 13, 16:12)
ir as pagal šį receptą ne kartą esu dariusi, laaaabai skanu
Šiandien kiaulienos karbonadus alaus tešloje keptiau.
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , miltų žinoma tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , miltų žinoma tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
QUOTE(agnesa @ 2007 12 14, 17:26)
Šiandien kiaulienos karbonadus alaus tešloje keptiau.
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
I tesla dar turbut miltu reik det, ane? cia turbut pagal nutylejima reikejo suprast
aš kaip visada ko nors neparašau {į terpiau} miltus
QUOTE(agnesa @ 2007 12 14, 15:26)
Šiandien kiaulienos karbonadus alaus tešloje keptiau.
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , miltų žinoma tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
vakar užmarinavau mėsą nes planavau kepti,o kai pamačiau čeburekus tai įkišau atgal į šaldytuvą
,padarykit tešlą , aš tai visada darau viską iš akies tai net neužsirašinėju receptų ,vienas kiaušinis ,alaus pusę butelio aišku nežinau kiek mėsos turi ,prieskonių pagal skonį ir kokių tik nori aš dedu vegetos ,pipirų ,druskos į dėsiu šiek tiek mėsos prieskonių, jei kepu žuvį tai dedu į šitą tešlą žuvies prieskonių jei kepu krabų lazdeles užtenka tik druskos ir vegetos .
galit alų maišyti su vandeniu , miltų žinoma tešla turi gautis kaip blynams neskysta ,kad nenutekėtų. volioji mėsą ir kepi nežinau kas gausis bet turėtų būti skanu
štai kas gavosi garnyrui virtos bulvės su lupenom ir apkeptos, žiedinis kopūstas džiuvėsėliuose
Skanu
QUOTE(Barikada @ 2007 12 14, 12:45)
ir as pagal šį receptą ne kartą esu dariusi, laaaabai skanu
tikrai geras receptas ir skanus ceburekai pagal ji gaunasi
Aš irgi šįvakar čeburėkus dariau Labai labai skanu ir labai paprasta
šiandien dariau kimštus makaronus.
va tokius
pasidariau faršą kaip įprasta - pakepinau svogūną, prieskonių įvairių, ir įpyliau kelis šaukštus sultinio.
Jo dar reikės paskiau, dariau iš kubelio ir kažkur 0,5 litro vandens.
tada prikišau makaronus, faršo suėjo man 474 gramai, žinau tiksliai nes pirkau šiand. kitą kart pirkčiau tik jautienos arba kalakutienos, nes buvo biškutį per riebu..dabar buvo maišytas.
makaronų susinaudojo daugiau nei puse.
sudėjau viską į stiklinį indą su dangčiu
supyliau likusį sultinį, apsisėmė beveik visi, ir į orkaitę valandai laiko.
tada užtarkavau sūrio ir dar kelias min, kad išsilydytų. šiaip, man nelabai patiko sūris, tai daugiau nedėsiu, bet kas mėgsta sūrio daug, tai liuks.
O skonis gavos labai panašus į keptus koldūnus, bet tai čia dar geriau tada sakyčiau, nes faršą darai pati, nes ten neaiskšu koks būna primaltas, jei jau perki.
valgėm su raugintais kopūstais, tik čia jų nesimato
va tokius
pasidariau faršą kaip įprasta - pakepinau svogūną, prieskonių įvairių, ir įpyliau kelis šaukštus sultinio.
Jo dar reikės paskiau, dariau iš kubelio ir kažkur 0,5 litro vandens.
tada prikišau makaronus, faršo suėjo man 474 gramai, žinau tiksliai nes pirkau šiand. kitą kart pirkčiau tik jautienos arba kalakutienos, nes buvo biškutį per riebu..dabar buvo maišytas.
makaronų susinaudojo daugiau nei puse.
sudėjau viską į stiklinį indą su dangčiu
supyliau likusį sultinį, apsisėmė beveik visi, ir į orkaitę valandai laiko.
tada užtarkavau sūrio ir dar kelias min, kad išsilydytų. šiaip, man nelabai patiko sūris, tai daugiau nedėsiu, bet kas mėgsta sūrio daug, tai liuks.
O skonis gavos labai panašus į keptus koldūnus, bet tai čia dar geriau tada sakyčiau, nes faršą darai pati, nes ten neaiskšu koks būna primaltas, jei jau perki.
valgėm su raugintais kopūstais, tik čia jų nesimato
Sveikos kulinares laaaabai aciu uz tokius skanius receptukus jei ne jus MB alkanas butu
grange,atrodo makaronų neapvirei prieš tai?
QUOTE(logika @ 2007 12 14, 21:25)
grange,atrodo makaronų neapvirei prieš tai?
nea, nes tada prikimšti būtų sunku, sultynyje troškinos, net per daug minkšti gavos