manau reiketu ir kokio riebalo, nes neuztenka kiek nuo kulseliu nubega... na bet cia tik mano nuomone, reikia palaukti kol savininke atsilieps
sveikutė vis pasižiūriu ką gaminat ,aš gaminau burgerius,
QUOTE(agnesa @ 2007 12 13, 15:59)
o kur receptukas??? cia temele receptai su nuotraukom
QUOTE(agnesa @ 2007 12 13, 14:59)
sweikute,ar tu tikra ,kad cia burgeriai?Atleisk,bet man cia labiau panasu i ceburekus...
čia ir yra čeburekai tik autokius taip vadina :lotuliukas:ai neburgeriai,o burėkai
QUOTE(barskuoleee @ 2007 12 13, 11:52)
Jetau seiles tysta ziurint i nuotraukyte o i skarda dar konors pylei ant bulvyciu? Na vandens ar sultinio kokio?
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 13, 14:53)
Aha, skaniai atrodo,, as irgi turiu uzsimarinavusi slauneliu, kepti galvoju orkaitej su bulvem. Gal ten sultinio kokio ipilti reikia..
Aš piliau vandens ir šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Galima ir sultinio.
QUOTE(Marija5 @ 2007 12 13, 16:28)
o kaip bulvytes, nebuna zalios?
QUOTE(Nerytė @ 2007 12 13, 10:17)
skaniai atrodo tas upetakis, o kaip jis keptas?
kiausinio plakinyje ir miltuose pavoliotas?
kiausinio plakinyje ir miltuose pavoliotas?
tik miltuose Bet pati upetaki marinavau para shaldytuve ashtriam marinate, tad jo mesyte buvo labai skani..
(tarp kitko - musu pagautas )
Papildyta:
QUOTE(agnesa @ 2007 12 13, 16:59)
super
[quote=ESLAUDA,2007 12 06, 01:36]
Na o as siandien buvau uzklydus i kinietisku patiekalu tema. Va kas is to isejo
[/quote]
Super
[quote=Nerytė,2007 12 07, 20:37]
ir vienos forumietes (eslaudos) rekomenduotos kriauses (virtos greitpuodi... viriau obuolius ir kriauses, so triufeliais man, o be - vaikui) tikrai labai labai skanus desertas... suvalgiau prie kavos
[/quote]
Abu patiekalai super. Bet ypač sudomino kriaušės. Gal nebūtų sunku pakartoti visą receptą?
[quote=ESLAUDA,2007 12 10, 17:33]
Mano pietus
Vistiena su brukniu padazu.
[/quote]
Super Ir aš nesugalvočiau valgyti su pupelėmis, bet idėja gera. Gal teks išbandyti.
O bruknių padažas pirktinis, ar pati darei?
[quote=Nerytė,2007 12 10, 20:03]
tai tu kiekviena gabaliuka atskirai kepi tai kiek laiko reikia.. ne as viska iskarto sudejau, tiesiog su sakute mirkiau plakinyje ir i keptuve dejau. stai mano sedevras (tavajam neprilygsta )
[/quote]
super
[quote=6663,2007 12 11, 04:22]
Spageti su ashtuonkoju padazu:
[/quote]
Pati tokio maisto paragauti neišdrįsčiau, bet atrodo super
[quote=Nerytė,2007 12 11, 18:06]
Mano pietus
Kotletai su grybais ir grybu padazu
nezinau ar reikia rasyti kotletu receptuka, turbut visos puikiai zinom, o grybus dejau pjaustytus, nes tingejau malti, pirma kart taip dariau bet isejo skanus
[/quote]
Vis dėlto reiktų kotletukų recepto apetitnai labai atrodo
[quote=lineva,2007 12 11, 21:25]
Atrodo labai skaniai, o kaip tas padažiukas darosi, aš jau taip nemoku jų daryt, kad perku paruoštus, kur į vandenį įberti reikia
[/quote]
Ir aš nemoku padažų daryti, o taip mėgstu juos
[quote=Nerytė,2007 12 11, 22:54]
padaziuka darau taip:
pakepinu svoguniuka ant sviesto, po to sudedu grybus, kai apkepa iberiu siek tiek miltu, pakepinu juos ir supilu piena (kartais grietinele, bet su ja riebiau) ir psio, i si padaziuka dar imeciau lydyto surelio gabaliuka
kotletus darau taip:
farsas, kiausinis, megstami prieskoniai, piene ismirkyto batono riekele ir siuo atveju pjaustyti grybai, formuojam kotleta ir ji apvoliojam arba miltuose arba dziuveseliuose
o kiausinienes recepta tai nera ka rasyti pakepinam voveruskas ant sviesto, vienas arba su svoguniukais, kaip kas megsta ir pilam isplakta kiausini su pipiriukais ir druska (as be jokiu pienu ar miltu pilu), ir maisom, kad neprisviltu, tol kol apkepa, bet neissauseja patiekiu su svieziom darzovemis... nuotrauka [/quote]
Ačiū už receptuką
[quote=Marija5,2007 12 12, 20:33]
Ir aš čeburekų nooooriu.
Mūsų vakarienė. Dar ir rytdienai užteks.
Marinuota vištine (Sanata Marijos marinatas saldžiai aštrus + įvairus prieskoniai, tik druskos pagailėjau) su bulvytėmis.
[/quote]
Super
[quote=6663,2007 12 13, 06:53]
Keptuveje keptas upetakis
[/quote]
Man fotkės nerodo
[quote=agnesa,2007 12 13, 16:59]
sveikutė vis pasižiūriu ką gaminat ,aš gaminau burgerius,
[/quote]
super
Kol pasivijau jus, ir dar taip negražiai pacitavau
Na o as siandien buvau uzklydus i kinietisku patiekalu tema. Va kas is to isejo
[/quote]
Super
[quote=Nerytė,2007 12 07, 20:37]
ir vienos forumietes (eslaudos) rekomenduotos kriauses (virtos greitpuodi... viriau obuolius ir kriauses, so triufeliais man, o be - vaikui) tikrai labai labai skanus desertas... suvalgiau prie kavos
[/quote]
Abu patiekalai super. Bet ypač sudomino kriaušės. Gal nebūtų sunku pakartoti visą receptą?
[quote=ESLAUDA,2007 12 10, 17:33]
Mano pietus
Vistiena su brukniu padazu.
[/quote]
Super Ir aš nesugalvočiau valgyti su pupelėmis, bet idėja gera. Gal teks išbandyti.
O bruknių padažas pirktinis, ar pati darei?
[quote=Nerytė,2007 12 10, 20:03]
tai tu kiekviena gabaliuka atskirai kepi tai kiek laiko reikia.. ne as viska iskarto sudejau, tiesiog su sakute mirkiau plakinyje ir i keptuve dejau. stai mano sedevras (tavajam neprilygsta )
[/quote]
super
[quote=6663,2007 12 11, 04:22]
Spageti su ashtuonkoju padazu:
[/quote]
Pati tokio maisto paragauti neišdrįsčiau, bet atrodo super
[quote=Nerytė,2007 12 11, 18:06]
Mano pietus
Kotletai su grybais ir grybu padazu
nezinau ar reikia rasyti kotletu receptuka, turbut visos puikiai zinom, o grybus dejau pjaustytus, nes tingejau malti, pirma kart taip dariau bet isejo skanus
[/quote]
Vis dėlto reiktų kotletukų recepto apetitnai labai atrodo
[quote=lineva,2007 12 11, 21:25]
Atrodo labai skaniai, o kaip tas padažiukas darosi, aš jau taip nemoku jų daryt, kad perku paruoštus, kur į vandenį įberti reikia
[/quote]
Ir aš nemoku padažų daryti, o taip mėgstu juos
[quote=Nerytė,2007 12 11, 22:54]
padaziuka darau taip:
pakepinu svoguniuka ant sviesto, po to sudedu grybus, kai apkepa iberiu siek tiek miltu, pakepinu juos ir supilu piena (kartais grietinele, bet su ja riebiau) ir psio, i si padaziuka dar imeciau lydyto surelio gabaliuka
kotletus darau taip:
farsas, kiausinis, megstami prieskoniai, piene ismirkyto batono riekele ir siuo atveju pjaustyti grybai, formuojam kotleta ir ji apvoliojam arba miltuose arba dziuveseliuose
o kiausinienes recepta tai nera ka rasyti pakepinam voveruskas ant sviesto, vienas arba su svoguniukais, kaip kas megsta ir pilam isplakta kiausini su pipiriukais ir druska (as be jokiu pienu ar miltu pilu), ir maisom, kad neprisviltu, tol kol apkepa, bet neissauseja patiekiu su svieziom darzovemis... nuotrauka [/quote]
Ačiū už receptuką
[quote=Marija5,2007 12 12, 20:33]
Ir aš čeburekų nooooriu.
Mūsų vakarienė. Dar ir rytdienai užteks.
Marinuota vištine (Sanata Marijos marinatas saldžiai aštrus + įvairus prieskoniai, tik druskos pagailėjau) su bulvytėmis.
[/quote]
Super
[quote=6663,2007 12 13, 06:53]
Keptuveje keptas upetakis
[/quote]
Man fotkės nerodo
[quote=agnesa,2007 12 13, 16:59]
sveikutė vis pasižiūriu ką gaminat ,aš gaminau burgerius,
[/quote]
super
Kol pasivijau jus, ir dar taip negražiai pacitavau