QUOTE(lineva @ 2007 12 11, 20:25)
padaziuka darau taip:
pakepinu svoguniuka ant sviesto, po to sudedu grybus, kai apkepa iberiu siek tiek miltu, pakepinu juos ir supilu piena (kartais grietinele, bet su ja riebiau) ir psio, i si padaziuka dar imeciau lydyto surelio gabaliuka
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 12 11, 21:15)
Skanu
. Noriu kotletu receptuko
domu, kaip kitos daro.
Prasom nuotraukyte ir receptuka
Nuotraukyte galima ir veliau
kotletus darau taip:
farsas, kiausinis, megstami prieskoniai, piene ismirkyto batono riekele ir siuo atveju pjaustyti grybai, formuojam kotleta ir ji apvoliojam arba miltuose arba dziuveseliuose
o kiausinienes recepta tai nera ka rasyti
pakepinam voveruskas ant sviesto, vienas arba su svoguniukais, kaip kas megsta ir pilam isplakta kiausini su pipiriukais ir druska (as be jokiu pienu ar miltu pilu), ir maisom, kad neprisviltu, tol kol apkepa, bet neissauseja
patiekiu su svieziom darzovemis... nuotrauka nezinau kada bus, nes nezinau kada gera busiu vyrui ir iskepsiu kiausiniene
pasak vyro tai kiausiniene jis gauna tada kai nera nieko saldytuve pusryciams