
musu vakariene: ideja gime ish shio Limcamca receptuko:
Menkiu ar juru lydeku file, 300g sonines, 2 svogunai, 3 skilteles cesnako, stikline tirpaus sultinio, 3 saukstai acto, 4 saukstai miltu, 5 saukstai aliejaus, puse saukstelio garstyciu grudeliu, saukstas susmulkintu petrazoliu lapeliu, druskos, pipiru.
Gabaliukais supjaustyta zuvi apslakstyti actu ir 30 min palaikyti saltai. Tada itrinti susmulkintais cesnakais ir pabarstyti pipirais. Sonine supjaustyti plonais griezineliais. I kiekviena ivynioti po zuvies gabaliuka. Suktinukus persmeigti smeigtukais, pavolioti miltuose ir iskepti aliejumi. Likusiame aliejuje pakepinti griezineliais supjaustytus svogunus, supilti sultini, suberti garstycias, sudeti suktinukus, uzdengti ir troskinti apie 20 min. Pries patiekiant suktinukus su visu padazu sudeti I pusdubeni ir pabarstyti petrazolemis.
taciau ash gaminau kiek parasciau ir labai "sutrumpintai"

naudojau tilapijos file, file marinavosi aluje (para), paskui apie valanda raudono vyno acte..Padazo nedariau, bet ir be jo buvo labai skanu, aciu recepto sheimininkei


