oho, kiek kulinariu shiandien ..
musu vakariene: ideja gime ish shio Limcamca receptuko:
Menkiu ar juru lydeku file, 300g sonines, 2 svogunai, 3 skilteles cesnako, stikline tirpaus sultinio, 3 saukstai acto, 4 saukstai miltu, 5 saukstai aliejaus, puse saukstelio garstyciu grudeliu, saukstas susmulkintu petrazoliu lapeliu, druskos, pipiru.
Gabaliukais supjaustyta zuvi apslakstyti actu ir 30 min palaikyti saltai. Tada itrinti susmulkintais cesnakais ir pabarstyti pipirais. Sonine supjaustyti plonais griezineliais. I kiekviena ivynioti po zuvies gabaliuka. Suktinukus persmeigti smeigtukais, pavolioti miltuose ir iskepti aliejumi. Likusiame aliejuje pakepinti griezineliais supjaustytus svogunus, supilti sultini, suberti garstycias, sudeti suktinukus, uzdengti ir troskinti apie 20 min. Pries patiekiant suktinukus su visu padazu sudeti I pusdubeni ir pabarstyti petrazolemis.
taciau ash gaminau kiek parasciau ir labai "sutrumpintai" :
naudojau tilapijos file, file marinavosi aluje (para), paskui apie valanda raudono vyno acte..Padazo nedariau, bet ir be jo buvo labai skanu, aciu recepto sheimininkei
QUOTE(*irma* @ 2008 01 26, 13:08)
oho kaip skanei atrodo butinai reiks pasidaryti aciu uz receptuka
O kiek laiko kepti sprandinę, marinuotą majoneze? Labai skaniai atrodo, norėčiau pabandyti.
QUOTE(balanduke @ 2008 01 26, 21:09)
tik pamirsau pamineti, kad fermentiniai suriai netinka, turi buti ale varskes kreminis suris (butent toks yra philadelphia). Labai lengvai prisikemsa po odele.Galima naudot vien tik kumpelius (be slauneles).Skanaus!
tai yr pas mus ur tu varskes suriu indeliuose. Ne karta esu pirkusi ir ne vienos firmos
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 26, 21:27)
kažkaip niekad tokio nepastebėjau
Yra yra ir pas mus. Cia toks tepamas varskes kremas. Vokietijoje labai pigus jis, tik nzn ko cia LT tokios kainos
Jo atitikmuo butu Rama creme bonjour be jokiu prieskoniu, tik rama tirstesnis, o philadelphia puresnis toks. Bet idarui tikrai tiks
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu?
QUOTE(logika @ 2008 01 27, 13:05)
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu?
as ddedu viska kartu
QUOTE(logika @ 2008 01 27, 12:05)
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu?
Ką tik taip ir padariau
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 27, 12:10)
as ddedu viska kartu
jau buvau išsigandus gal sudegs arba neiškeps šlaunelės arba bulvės
6663
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 27, 15:41)
6663
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti
abu patiekalai labai skanus - su sraigem, sakyciau, daugiau darbo, bet gal sveciai labiau mesyte nei zuvi megsta ..
sekmes
ziuriu savaitgalis buvo darbingas
o stai ir musu pietus
bulves su sonine
o cia krepseliai su sampinionais
o stai ir musu pietus
bulves su sonine
o cia krepseliai su sampinionais
Lalaa labai skaniai atrodo kepsniukai su šampinjonais,
O kur receptukas?
O kur receptukas?