Kiek čia šaunių įdėjų
Įdėsiu ir aš kelis paprastus receptukus
Troškinti kotletaiMaltą mėsą ruošiam taip pat kaip ir paprastiems kotletams: malta mėsa, mėgstami prieskoniai (pas mane druska, juodieji ir kvapnieji pipirai, česnakinė druska, mairūnas, kalendra), smulkiai sutarkuota bulvė (man taip skaniau negu su batonu), kiaušinis, truputis miltų. Formuojam kotletukus, dedam į puodą su smulkiau supjaustytomis bulvytėmis ir tarkuotomis morkomis. Užpilam vandeniu ir troškinam 30-45 min. Pabaigoj galima įdėti šaukštą grietinės. Skanaus
Mėsos krepšeliai su įdaruČia Kalėdoms dariau tokius alia zrazus, tik nesusukau, o padariau kaip krepšelius
(idėją nusižiūrėjau Iki )Reikės plonai pjaustytos nugarinės, sprandinės arba kumpio... Mėsą paprieskoniuojam, išmušam. Dedam įdarą ir surišam siūlu.
1 krepšelio įdaras daugmaž toks: 1/4 virto kiaušinio, 1 a.š. keptų grybų, 1 a.š. žalių konservuotų žirnelių, virtos morkos gabaliukas, fermentinio sūrio gabaliukas, 1-2 a.š. maltos mėsos.
Kepti 200 C apie 1-1,5 val., kol gražiai apskrus
P.S. valgėme su kartu keptomis bulvėmis, tik deja galutinio varianto nufotografuoti nespėjau