QUOTE(grange @ 2008 01 24, 16:29)
irgi liuks atrodo, tik kaip pajut, kai kauliukai ya, nepasidaro "jovalas"?
Nesigauna, supjasciau staciakampiais gabaliukais, zinojau kur yra sparniukai, pataikiau
QUOTE(aguonele @ 2008 01 24, 16:38)
As kepu kugeli irgi tik su vistiena. Ja pirma apkepu gerai, tada uzpilu tarkius ir kai iskepa pateikiu su voveraiciu padazu
Reikės ir man pabandyt prieš tai apkepti sparnelius, turėtų dar skaniau gautis
QUOTE(6663 @ 2008 01 25, 03:18)
Greita vakariene shi vakar:
Blyneliai- miltai, pienas, truputis kefyro, kiaushinis, keli shaukshtai varshkes, druska, truputis cukraus..:
Paprasta, greita, skanu

bet aš tai nelabai mėgstu

, užtat mano šeimyna laaabai mėgsta

, tai tenka kepti. Seniai jau kepiau, tai savaitgalį reikės nudziuginti savo vyrukus